Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3648571 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Postanowiłam jeszcze raz dzisiaj poważnie porozmawiać z Wiktorem. Tak, wszystko jasne. On jest bezproblemowy a mnie trenuje jak siebie w kadrze. Nie no, super. Dla niego regeneracja to jest sauna, masaż , odżywki i dobry testosteron.. Ja mu na to, że Wiktor, ja nie mam testosteronu i ty trenowałeś ile lat temu? Matko święta. W ogóle się zdziwił , że ja poruszam takie oczywiste tematy. Bo robimy ciężki trening, potem lekki, potem średni itd. Jakie przerwy? Jednak doszliśmy do consensusu. Jutro odpoczywam, dzisiaj masaż a w ogóle zaczynam chodzić do sauny. Najlepiej jakbym jednak, usiadła na proteiny, tudzież myślę, że wspomaganie inne też nie byłoby niczym dla niego dziwnym. Ale to tylko moje domysły. I w Polsce nie dotykam żelaza, tylko jakiś stretching. Wiktor filozoficznie stwierdził taki sport, to jest ciężki sport.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Postanowiłam jeszcze raz dzisiaj poważnie porozmawiać z Wiktorem. Tak, wszystko jasne. On jest bezproblemowy a mnie trenuje jak siebie w kadrze. Nie no, super. Dla niego regeneracja to jest sauna, masaż , odżywki i dobry testosteron.. Ja mu na to, że Wiktor, ja nie mam testosteronu i ty trenowałeś ile lat temu? Matko święta. W ogóle się zdziwił , że ja poruszam takie oczywiste tematy. Bo robimy ciężki trening, potem lekki, potem średni itd. Jakie przerwy? Jednak doszliśmy do consensusu. Jutro odpoczywam, dzisiaj masaż a w ogóle zaczynam chodzić do sauny. Najlepiej jakbym jednak, usiadła na proteiny, tudzież myślę, że wspomaganie inne też nie byłoby niczym dla niego dziwnym. Ale to tylko moje domysły. I w Polsce nie dotykam żelaza, tylko jakiś stretching. Wiktor filozoficznie stwierdził taki sport, to jest ciężki sport. Dasz se radę, nie z pierwszej łapanki jesteś przecież
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Postanowiłam jeszcze raz dzisiaj poważnie porozmawiać z Wiktorem. Tak, wszystko jasne. On jest bezproblemowy a mnie trenuje jak siebie w kadrze. Nie no, super. Dla niego regeneracja to jest sauna, masaż , odżywki i dobry testosteron.. Ja mu na to, że Wiktor, ja nie mam testosteronu i ty trenowałeś ile lat temu? Matko święta. W ogóle się zdziwił , że ja poruszam takie oczywiste tematy. Bo robimy ciężki trening, potem lekki, potem średni itd. Jakie przerwy? Jednak doszliśmy do consensusu. Jutro odpoczywam, dzisiaj masaż a w ogóle zaczynam chodzić do sauny. Najlepiej jakbym jednak, usiadła na proteiny, tudzież myślę, że wspomaganie inne też nie byłoby niczym dla niego dziwnym. Ale to tylko moje domysły. I w Polsce nie dotykam żelaza, tylko jakiś stretching. Wiktor filozoficznie stwierdził taki sport, to jest ciężki sport. Dasz se radę, nie z pierwszej łapanki jesteś przecież Z Twoją pomocą.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziwne, że jąder baranich na surowo Ci nie zalecił... Hanniuś z DD się na tym zna! Nie, ale w proszku może?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta! W proszku... Mają być podhayowane, bo wtedy testosteron bardziej szarpie! Zgłodniałem Dziś kaszanka na obiad
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taka z koszernej krwi?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz w tym kraju nie ma już koszernej krwi i nie tylko, bo paragrafy tego pilnują. Przynajmniej oficjalnie. Dopalaczy też ponoć nie ma!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu 1x3 25 kg, 3x 2 30 kg 3.Zarzut na klatkę ze zwisu 1 x 3 25 kg, 3 x 1 30 kg 4.Ciąg podrzutowy 2 x 3 50 kg, 3 x 2 60 kg 5.Wyciskanie sztangi stojąc 3 x 2 20 kg 6.Brzuchy 7. Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taka z koszernej krwi?
Chyba ze świńskiej, kolega mojej mamy robi sam
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu 1x3 25 kg, 3x 2 30 kg 3.Zarzut na klatkę ze zwisu 1 x 3 25 kg, 3 x 1 30 kg 4.Ciąg podrzutowy 2 x 3 50 kg, 3 x 2 60 kg 5.Wyciskanie sztangi stojąc 3 x 2 20 kg 6.Brzuchy 7. Rower 10 min.
Bez uśmieszków, bez entuzjazmu, suche fakty... Zmęczonaś czy nastrój na Ukrainie kiepski?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Śpiąca i głodna...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Osiem razy po dwa razy cztery razy raz po raz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|