Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu 1x3 25 kg, 3x 2 30 kg 3.Zarzut na klatkę ze zwisu 1 x 3 25 kg, 3 x 1 30 kg 4.Ciąg podrzutowy 2 x 3 50 kg, 3 x 2 60 kg 5.Wyciskanie sztangi stojąc 3 x 2 20 kg 6.Brzuchy 7. Rower 10 min.
Bez uśmieszków, bez entuzjazmu, suche fakty... Zmęczonaś czy nastrój na Ukrainie kiepski? Nie, zmęczona dzisiaj nie bardzo. Śpiąca o dziwo, też nie. Raczej zamyślona. Poza tym pojadłam trochę białka w postaci suchych, chudych kotletów ze świniny. A potem syrniki . I czuję się świetnie. Sytuacja na Ukrainie niewesoła , cześć mężczyzn ukrywa się przed wojskiem. Wojsko jakieś łapanki robi. Inflacja szaleje. Napięcie wzrasta w związku z konwojem "pomocy humanitarnej". Do Kijowa poprzyjeżdżało pełno bandytów z Doniecka i Ługańska, co też nie wróży najlepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja za to sie wyspalem
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja za to sie wyspalem Też potreningowa drzemka?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Byle z bólem głowy nie wstać!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja za to sie wyspalem Też potreningowa drzemka? Dziadki śpioszki
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podoba mi się Twój tok myślenia
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Podoba mi się Twój tok myślenia I Ukraińców troszkę jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja za to sie wyspalem Też potreningowa drzemka? przed zywoplotem i silownia pogoda do bani, zbyt niskie cisnienie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja za to sie wyspalem Też potreningowa drzemka? przed zywoplotem i silownia pogoda do bani, zbyt niskie cisnienie Spałeś na trawie? Przed żywopłotem? To chyba przyjemnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|