Gavroche
|
Na nogi nie powinno sie zakladac, mozna sie nabawic kontuzji i popsuc stawy. Lepiej na nadgarstki albo ramiona.
No i cięższych butów też nie wolno nosić
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przecież ja nie biegłam to raz. Dwa wczoraj pisałam z Gavrochem i napisał , że na nogi a potem po 3-4 sesjach te na ręce a 2x cięższe na nogi. Więc jak to jest?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak boli, to dobrze jest!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na nogi nie powinno sie zakladac, mozna sie nabawic kontuzji i popsuc stawy. Lepiej na nadgarstki albo ramiona.
No i cięższych butów też nie wolno nosić Na forum biegackim byli tacy co sobie cos w kostkach po.....psuli. Ja chcialem na poczatku jak Bruce, obciazniki do wbiegania po schodach na dol i na gore tylko. Ale potem pomyslalem, ze sobie pobiegam z nimi i mi szybko wyperswadowali jakimis obciazeniami dynamicznymi czy cos plus sie odezwalo paru z kontuzjami.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak boli, to dobrze jest! Nic nie boli. Szło mi się lekko , łatwo i przyjemnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja chcialem na poczatku jak Bruce, obciazniki do wbiegania po schodach na dol i na gore tylko. Ale on sobie uwiązywał do czego innego przecież!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak boli, to dobrze jest! Nic nie boli. Szło mi się lekko , łatwo i przyjemnie. Za mały! Za mały ten ciężar!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak boli, to dobrze jest! Nic nie boli. Szło mi się lekko , łatwo i przyjemnie. Moze juz po tobie? To nastepny etap
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Przecież ja nie biegłam to raz. Dwa wczoraj pisałam z Gavrochem i napisał , że na nogi a potem po 3-4 sesjach te na ręce a 2x cięższe na nogi. Więc jak to jest?
Ja tylko się pytam, bo nie wiem...ale Gavro to już jest dobrze w tych sprawach zorientowany...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Moze juz po tobie? To nastepny etap Rozglądaj się za światłem
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak boli, to dobrze jest! Nic nie boli. Szło mi się lekko , łatwo i przyjemnie. Moze juz po tobie? To nastepny etap . Pewnie. Na ciebie mogę zawsze liczyć, Empatia i poziom zrozumienia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No i cięższych butów też nie wolno nosić Na forum biegackim byli tacy co sobie cos w kostkach po.....psuli. Ja chcialem na poczatku jak Bruce, obciazniki do wbiegania po schodach na dol i na gore tylko. Ale potem pomyslalem, ze sobie pobiegam z nimi i mi szybko wyperswadowali jakimis obciazeniami dynamicznymi czy cos plus sie odezwalo paru z kontuzjami. To tak na zdrowy rozum: Jakie nogi znoszą obciążenia codziennie? O ile są w nogach grubsze kości, większe stawy i potężniejsze mięśnie? Skoro obciążenie X szkodzi nogom, to umieszczenie go na rękach jest bezpieczniejsze, wobec powyższego? Dasna nie bój żaby Jak odczujesz jakikolwiek dyskomfort, przestaniesz, bez histerii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No i cięższych butów też nie wolno nosić Na forum biegackim byli tacy co sobie cos w kostkach po.....psuli. Ja chcialem na poczatku jak Bruce, obciazniki do wbiegania po schodach na dol i na gore tylko. Ale potem pomyslalem, ze sobie pobiegam z nimi i mi szybko wyperswadowali jakimis obciazeniami dynamicznymi czy cos plus sie odezwalo paru z kontuzjami. To tak na zdrowy rozum: Jakie nogi znoszą obciążenia codziennie? O ile są w nogach grubsze kości, większe stawy i potężniejsze mięśnie? Skoro obciążenie X szkodzi nogom, to umieszczenie go na rękach jest bezpieczniejsze, wobec powyższego? Dasna nie bój żaby Jak odczujesz jakikolwiek dyskomfort, przestaniesz, bez histerii. I nie boję żaby. Żaba w wodzie nie bodzie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i cięższych butów też nie wolno nosić Na forum biegackim byli tacy co sobie cos w kostkach po.....psuli. Ja chcialem na poczatku jak Bruce, obciazniki do wbiegania po schodach na dol i na gore tylko. Ale potem pomyslalem, ze sobie pobiegam z nimi i mi szybko wyperswadowali jakimis obciazeniami dynamicznymi czy cos plus sie odezwalo paru z kontuzjami. To tak na zdrowy rozum: Jakie nogi znoszą obciążenia codziennie? O ile są w nogach grubsze kości, większe stawy i potężniejsze mięśnie? Skoro obciążenie X szkodzi nogom, to umieszczenie go na rękach jest bezpieczniejsze, wobec powyższego? Dasna nie bój żaby Jak odczujesz jakikolwiek dyskomfort, przestaniesz, bez histerii. Na zdrowy rozum czy na mechaniczny? Bo jak mysle na zdrowy rozum w paleo to mnie gasisz jakas biologia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
renia
|
Oj zaraz chyba Gavroche da nam bezpłatną lekcję biologii o tym, zże ropuch to nie żab... albo coś pokręciłam...
|
|
|
|
|
|
|
|