|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mojego tam nie ma, ale na Facebooku jest. Ten z pleców i ramienia. Nie widzę A znalazłeś mnie na FB?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mojego tam nie ma, ale na Facebooku jest. Ten z pleców i ramienia. Nie widzę A znalazłeś mnie na FB? Nie, użyłem danych z Vkontaku i wyswietliło, że dawno nie żyje
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mojego tam nie ma, ale na Facebooku jest. Ten z pleców i ramienia. Nie widzę A znalazłeś mnie na FB? Nie, użyłem danych z Vkontaku i wyswietliło, że dawno nie żyje Na FB mam 14 lat. Małolata jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mojego tam nie ma, ale na Facebooku jest. Ten z pleców i ramienia. Nie widzę A znalazłeś mnie na FB? Nie, użyłem danych z Vkontaku i wyswietliło, że dawno nie żyje Na FB mam 14 lat. Małolata jestem. A nazywasz się tak samo?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mojego tam nie ma, ale na Facebooku jest. Ten z pleców i ramienia. Nie widzę A znalazłeś mnie na FB? Nie, użyłem danych z Vkontaku i wyswietliło, że dawno nie żyje Na FB mam 14 lat. Małolata jestem. A nazywasz się tak samo? Owszem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie czaje tego FB, nie wrzucisz na VK, to nie zobaczę
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie chce do tego mieszać Ruskich.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Renia wysłałam Ci zaproszenie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie chce do tego mieszać Ruskich. Słusznie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wiem. Ja lepiej kumam Vkontakte. Mogę coś wkleić, ściągnąć, znaleźć a na tym FB to kiepawo, ale..... niech będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Boję się, że jak zacznę tam pisać, to skończy się tak jak na tym Forum... To znaczy? Nie kumam?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia wysłałam Ci zaproszenie. OK. Tylko czy się w tym połapię. Nieraz tam trochę poklikam na co się da...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Boję się, że jak zacznę tam pisać, to skończy się tak jak na tym Forum... To znaczy? Nie kumam? Obawiam się, że jak zacznę tam pisać, to od tego fb nie będę się mogła oderwać i będę godzinami w nim siedziała...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Boję się, że jak zacznę tam pisać, to skończy się tak jak na tym Forum... To znaczy? Nie kumam? Obawiam się, że jak zacznę tam pisać, to od tego fb nie będę się mogła oderwać i będę godzinami w nim siedziała... Nie, Forum jest o wiele ciekawsze i pouczające.
|
|
|
|
|
|
|
|