administ
Go
|
Dla pieniędzy zaś należy jeszcze sprytniej postępować, aby koksu nie wykryli i tu już trzeba być ekstra ekspertem, aby nie zdyskwalifikowali wyrobnika!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla pieniędzy zaś należy jeszcze sprytniej postępować, aby koksu nie wykryli i tu już trzeba być ekstra ekspertem, aby nie zdyskwalifikowali wyrobnika! Wystarczy używać środków, których nie ma jeszcze na liście WADA czy innych organizacji...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z tego fachowcy żyją długo i szczęśliwie, na kilku pokoleniach wyrobników, ale to takie niemoralne zarabianie pieniędzy! Świadomie klientów wykańczać, nawet jeśli owi sobie tego życzą ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dasna, ćwiczysz dla swojego zdrowia, czy z innych powodów? Kluczowa kwestia.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Z tego fachowcy żyją długo i szczęśliwie, na kilku pokoleniach wyrobników, ale to takie niemoralne zarabianie pieniędzy! Świadomie gości wykańczać... Na siłę ich nie kłują Sami chcą, podobnie z dealerami narkotyków czy ziko target...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Z tego fachowcy żyją długo i szczęśliwie, na kilku pokoleniach wyrobników, ale to takie niemoralne zarabianie pieniędzy! Świadomie gości wykańczać... Na siłę ich nie kłują Sami chcą, podobnie z dealerami narkotyków czy ziko target... Dokładnie. To ja odpowiadam za to co se wkładam do ust czy kłuję sobie. Chyba, że jestem nieletnia. małoletnia, dziecko niewinne. A, że zarabiają. Ba, trudno, żeby nie zarabiali. Wiedza, wiedza jest podstawą. A straszenie, kazania.......to od lat praktykują i co?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, ćwiczysz dla swojego zdrowia, czy z innych powodów? Kluczowa kwestia. Dla przyjemności. Jestem hedonistką.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z tego fachowcy żyją długo i szczęśliwie, na kilku pokoleniach wyrobników, ale to takie niemoralne zarabianie pieniędzy! Świadomie gości wykańczać... Na siłę ich nie kłują Sami chcą, podobnie z dealerami narkotyków czy ziko target... Tylko czy informują o wszystkich możliwych skutkach ubocznych...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W hedonizmie, to wszystko na "p" i nie ma miejsca na hantle. P... podrzut? Pppp, rawda.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pppp... Proszki, piguły & power powder.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To takie samo zaburzenie postrzegania siebie jak w anoreksji...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To takie samo zaburzenie postrzegania siebie jak w anoreksji... W dysmorfofobii itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przeczytałam i ......przede wszystkim fajnie , że jestem na tym Forum. Są tu ludzie, dokładnie ci ludzie , którzy są i powinni być, bo napiszą prawdę, wspomogą , ochrzanią jak trzeba, przez życzliwość i troskę.
|
|
|
|
|
|
|
|