Dasna
Go
|
Dzisiaj:
1.Rozgrzewka 2.Протяжка rwaniowa 12 x 3 20 kg 3.Wycisko- podrzut zza głowy 7 x 5 20 kg 4.Wyciskanie sztangi leżąć 4 x 10 18 kg 3 x 5 23 kg 5. Brzuszki różne po 30 powt. 6.Rower 10 min.
Teraz patrząc na Twoje niskie (w stosunku do wyciskanie stojąc i push pressu) wyniki na ławce, myślę, że to te Twoje długie ramiona Powinien Ci jakiś trójboista pokazać dobrą dla Ciebie technikę (łokcie wąsko, mostek, sztanga w kierunku brzucha, łopatki "schowane w tylne kieszenie") i jak odwracać ruch w górę z dużym przyspieszeniem, by "przelecieć" słabe punkty... A w ogóle to dla mnie dziwne, że Wiktor pozwala Ci na wyciskanie na ławce. Mnie uczono, że psuje to układ do rwania, ale wiem też, że część trenerów pozwala na to ćwiczenie Przeca miałam nie cisnąć. Tylko tak se pomachać.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ze Twoj CUN daje rade Aniu, masakra!! respect Kobiety jednak silniejsze
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
ze Twoj CUN daje rade Aniu, masakra!! respect Kobiety jednak silniejsze Мариуш привет .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ze Twoj CUN daje rade Aniu, masakra!! respect Kobiety jednak silniejsze Prawda? Zasuwa już z rok regularnie i to z uśmiechem na ustach Szacun, matka
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
ze Twoj CUN daje rade Aniu, masakra!! respect Kobiety jednak silniejsze Prawda? Zasuwa już z rok regularnie i to z uśmiechem na ustach Szacun, matka Dzięki tatku.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ze Twoj CUN daje rade Aniu, masakra!! respect Kobiety jednak silniejsze Prawda? Zasuwa już z rok regularnie i to z uśmiechem na ustach Szacun, matka latwiej mi jest zrozumiec 'fascynacje' SAA i suplementacje kreatyna, czlowiek to nke Robo Cop. Przynajmniej w moim wydaniu Blizej mnie do feniksa z Popiolow
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ze Twoj CUN daje rade Aniu, masakra!! respect Kobiety jednak silniejsze Prawda? Zasuwa już z rok regularnie i to z uśmiechem na ustach Szacun, matka latwiej mi jest zrozumiec 'fascynacje' SAA i suplementacje kreatyna, czlowiek to nke Robo Cop. Przynajmniej w moim wydaniu Blizej mnie do feniksa z Popiolow Cóż, starość nie radość
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To tylko 15 lat , a roznica kolosalna 20 vs 3x . Polska piekny kraj,ale nie sczedzi razow. Dzis na pasowaniu na I klasiste mojego siostrzenca Hymn spiewalo ze 3 osoby wokol mnie , w tym ja. O zgrozo!!!!! Rowiesnicy i rocznik 85-90 mocno sie postarzal w tym dziwnym kraju, a szkoda , bo potencjal ludzki ogromny drzemie w tych rocznikach....ehhh zenla dla klasy politycznej. To tak na marginesie osiagow ludzkiego ciala
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To tylko 15 lat , a roznica kolosalna 20 vs 3x . Polska piekny kraj,ale nie sczedzi razow. Dzis na pasowaniu na I klasiste mojego siostrzenca Hymn spiewalo ze 3 osoby wokol mnie , w tym ja. O zgrozo!!!!! Rowiesnicy i rocznik 85-90 mocno sie postarzal w tym dziwnym kraju, a szkoda , bo potencjal ludzki ogromny drzemie w tych rocznikach....ehhh zenla dla klasy politycznej. To tak na marginesie osiagow ludzkiego ciala Ja też nie jestem zadowolony z nowego pokolenia, albo chudzi i wysocy jak tyki, albo grubasy. Jacyś tacy beż życia Ale to chyba właśnie starość, bo mój Papa i Dziad mówili tak samo
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, teraz młodzież jest inna niż w poprzednich pokoleniach. Nigdy nie była tak zatuczona (biorąc pod uwagę przeciętną wagę). Przez to ma również deficyt intelektualny. Media robią resztę...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|