Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3641324 razy)
|
Gavroche
|
Nie jest to takie proste...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Próbowałeś?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Próbowałeś? Od ponad roku się w to bawię Moim celem jest wygięcie Red Nail, specjalnego bretnala, którego zgięło tylko około 20 facetów na świecie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Próbowałeś? Od ponad roku się w to bawię Moim celem jest wygięcie Red Nail, specjalnego bretnala, którego zgięło tylko około 20 facetów na świecie. Pamiętam. Oglądałam nawet na YT.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Podrzut klasyczny 3 x 1 35 kg 3.MC 1 x 5 40 kg 1 x 5 50 kg 1 x 3 60 kg 3 x 2 75 kg 4.Przysiady tylne , ale pełny siad olimpijski. i będziemy ćwiczyć na mniejszych ciężarach, bo nie wstanę. 3 x 3 35 kg 5.Kółko 3 x 10 6.Brzuszki 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
ale chybotnęłam się do tyłu i zamiast oddać sztangę Wiktorowi , Ja tam bym oddał, jakby co! Ostatecznie to tylko sztanga.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
ale chybotnęłam się do tyłu i zamiast oddać sztangę Wiktorowi , Ja tam bym oddał, jakby co! Ostatecznie to tylko sztanga. W sumie ja też, ale jakiś odruch zadziałał i nie oddałam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ale chybotnęłam się do tyłu i zamiast oddać sztangę Wiktorowi , Ja tam bym oddał, jakby co! Ostatecznie to tylko sztanga. W sumie ja też, ale jakiś odruch zadziałał i nie oddałam. Kto ma sztangę, ten ma władzę
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
ale chybotnęłam się do tyłu i zamiast oddać sztangę Wiktorowi , Ja tam bym oddał, jakby co! Ostatecznie to tylko sztanga. W sumie ja też, ale jakiś odruch zadziałał i nie oddałam. Kto ma sztangę, ten ma władzę I nie zawaham się jej użyć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A drążek, czy z drążkiem jest podobnie, jak jest, znaczy to jest władza? Dot. ogólnie pojętego posiadania władzy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A drążek, czy z drążkiem jest podobnie, jak jest, znaczy to jest władza? Dot. ogólnie pojętego posiadania władzy. To zależy od wpisu w dowodzie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj byłam na masażu u p.Rostika, który tak się przejmuje moimi treningami i masą mięśniową, że mało co mi gnatów nie łamie i siniaków nie robi. Ale po jego masażu mięśnie mam elastyczne i woda ze mnie schodzi co owocuje pędzikami do water clozetu. A dzisiaj pełnyj fengszuj a przedtem odwiedziłam Jurija i ucięliśmy sobie pół godzinną pogawędkę. Basen, jacuzzi, sauna. Ach żyć nie umierać. Tyle, że na 17.30 trening w Dynamo i Wiktor powiedział, że dzisiaj w ogóle nie powinnam trenować , ale potem zrobiliśmy lekki trening i bardzo był udany. 1.Byle jak rozgrzewka 2.Zarzut na klatkę, ale z pełnym siadem 1 x 5 20 kg 1 x 5 25 kg 1 x 3 30 kg 5 x 1 35 kg 3.Wyciskanie sztangi stojąc 5 x 5 20 kg 4.Przysiady w nożycach 5x5 20 kg 5.Bicek uginanie pospawanej i połamanej sztangi (tam to jest dopiero atmosfera) 3 x 12 6 kg 6.Żonglowanie talerzem 3 x 10 i brzuszki na takim podeście z lat chyba 50-tych 3 x 10 I zrobiłam video ich najlepszego zawodnika . Wstawię jak przyjadę do Polski. Hm? Wiktor mówi,nie wiem czy poważnie, bo żarty to jego specjalność, że dobrze by było gdyby , pojechał do Polski i tam występował. Jutro z nim porozmawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj typowa качалка, bo kolano kaput. Po 15 powtórzeń, maszynki. wsio.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj typowa качалка, bo kolano kaput. Po 15 powtórzeń, maszynki. wsio. Jak kaput?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie tak, że chodzić się da, ale kulejąc...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cos groznego? Ja we wtorek bylem na halowce z kolegami, bylo ostro w godzine, wszyscy sapali i zalani potem. No i 2 dni takich zakwasow, ze po schodach ciezko schodzic No i wlasnie kolano, te z zerwanym wiezadlem sie odezwalo. Ale wczoraj wyskoczylem na 5km w deszcz i rozbiegalem w tempie b-oxy i duuuuzo lepiej. Zatem mysle, ze nie ma co siedziec na d i czekac, tylko zaczac wlaczac geny dobre a wylaczac geny zle
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|