|
|
Dasna
Go
|
Piękny trening. Taka byłam uszczęśliwiona, że noga zdrowieje, że miałam power diabelski, ale Wiktor nie pozwolił poszaleć. 1.Rozgrzewka 2.Protażka na klatkę 5 x 2 30 kg 3.Wycisko- podrzut 5 x 3 25 kg 4.Wyciskanie sztangi leżąc 2 x 10 20 kg , 2 x 8 25 kg 5.Wiosłowanie girją 5 x10 16 kg 6.Bicek+ tricek 3 x10 uginania na jakies maszynie 7.Brzuszki 8.Rower 10 min. I noga zdrowiej. Obwiązałam kolano do ćwiczeń, ustabilizowałam, teraz bez niczego ma się dobrze , no w miarę dobrze. Aha, Wiktor był jakimś tam mistrzem po giri. Poprosiłam , żebyśmy częściej z girja trenowali i częściej w Dynamo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciężarowcy jakby z natury mają łatwość w posługiwaniu się girią. I odwrotnie też, giriewicy bez specjalnego treningu robią podrzut czy rwanie. Dawniej w Rosji, każdego, kto parał się sportowo żelazem, nazywano giriewikiem Dobrze, że kolano ma się lepiej. Ruch powoduje lepsze ukrwienie, odżywienie i stabilizację stawu, dzięki nawodnieniu. Oczywiście pilnie słuchamy sygnałów bólowych i trenera
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ciężarowcy jakby z natury mają łatwość w posługiwaniu się girią. I odwrotnie też, giriewicy bez specjalnego treningu robią podrzut czy rwanie. Dawniej w Rosji, każdego, kto parał się sportowo żelazem, nazywano giriewikiem Dobrze, że kolano ma się lepiej. Ruch powoduje lepsze ukrwienie, odżywienie i stabilizację stawu, dzięki nawodnieniu. Oczywiście pilnie słuchamy sygnałów bólowych i trenera I Gavroche też.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale jak się omskie i na mały paluszek spadnie dla przykładu? Ty dzisiaj taki "zagadoczny" Co się omsknie? Girja? Chwycić trza dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale jest jeszcze dziewięć w razie czego.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale dzisiaj mi nie szło. I opadła motywacja. Po co ja się tym zajmuję ? Jaki sens? Itp. Kijowo było. 1.Rozgrzewka 2.Rwanie klasyczne 6 x 3 20 kg, 3 x 2 22, 5 kg 3.Ciąg rwaniowy 1 x 5 40 kg , 5 x 3 50 kg 4.GM 3 x 5 27, 5 kg , 2 x 5 25 kg 5.Brzuszki różne. I wsio. Zabrałam się i poszłam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A co ja mam powiedzieć, jak mnie dzisiaj zapisali do Stowarzyszenia Praw Człowieka... Jeszcze tylko chyba Kółka Różańcowego mi brakuje... Tak i klepać zdrowaśki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...of course
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj taki sobie trening, ot co wyjdzie to wyjdzie.
1.Orbitrek 10 min, 2.Unoszenie kolan w zwisie 3 x15 3.Wyprosty tułowia na ławce skośnej 3 x 15 4.Brzuszki na ławce skośnej 3 x 15 5.Dumbbel snatch 3 x 10 8 kg, 2 x 10 10 kg 6.Ściąganie drążka szerokim chwytem 4 x 15 35 kg 7.Ściąganie drążka wąskim chwytem 4 x 15 35 kg 8. Wyprosty tułowia na ławce skośnej z 10 kg talerzykiem 3 x 10 9.Żonglowanie talerzem 3 x 10 5 kg i 2 x 10 10 kg
I sobie poszłam do domu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ło Matko! A co tak późno? I kto teraz pochwali?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ło Matko! A co tak późno? I kto teraz pochwali? Ja nie dla pochwały. A dzienniczek prowadzę. Późno , bo mam na głowie ludzi z Charkowa i są bardzo energo i czasochłonni.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Z niczym nie nadążam a w sobotę już odlatuję.
|
|
|
|
|
|
|
|