Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3651398 razy)
|
Radzio
Go
|
Kociołek. Szefu mój zaś ma rację! Mam doprecyzowany trop.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Lecę na facetów do 105 kg. Właśnie zaczynają.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ufam, że są babeczki, które nie tylko biegać potrafią lepiej od Radzia, ale nawet pitolić androny Siuuur. Nawet wśród polityków są lepsi, że o genger'owych wspomnę przez grzeczność, z Szefu mojego tropu pobraną.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ilja Ilin startuje. Gwiazda Kazachstanu. Alem ciekawa czy będzie rekord świata? Trzymam za niego kciuki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie znowu brzęczysz, znowu się wpieprzasz. Znowu mnie bierze na wymioty. Spokojnie Dasna, to tylko "wytwór wyobraźni"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ilja Ilin startuje. Gwiazda Kazachstanu. Alem ciekawa czy będzie rekord świata? Trzymam za niego kciuki. Też lecę, bo jabłuszka dochodzą i trzeba mięsa dopilnować.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Właśnie znowu brzęczysz, znowu się wpieprzasz. Znowu mnie bierze na wymioty. Spokojnie Dasna, to tylko "wytwór wyobraźni"... Naturalna reakcja na akcję. I ja czegoś dopilnuję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I jeszcze to kobiety, które generalnie miały zawsze inną role do spełnienia. Tylko w niektórych kulturach W Japonii czasu Tokugawów kobiety niechętnie przyjmowano do szkół walki, ale jak już przyjęto, to traktowano jako niebezpiecznego przeciwnika. Często wyszkolone kobiety były zabójczyniami na zlecenie (podobno to drugi najstarszy zawód świata) szpiegami czy, jako mniejsze i bardziej zwinne, stanowiły część każdego zespołu uderzeniowego. Dzisiaj w Izraelu czy nawet w Stanach kobiety są traktowane jako pełnoprawni żołnierze o specjalnych (odmienna psychika i sposób walki) umiejętnościach Owszem, poniekąd tak. Ale ja tu mam na myśli sporty siłowe. Zdarzają się kobiety siłaczki i już. Jednak to nie jest zasada. I w Afryce kobiety pracują jak juczne zwierzęta, ale gdybyśmy zestawili ze sobą umownie o takich samych warunkach kobietę i mężczyznę to co się okaże? Dlatego kobiety i mężczyźni maja odmienne kategorie Dla kobiet można by spokojnie opracować doping farmakologiczny i sposób treningu uwzględniający różnice, ale, że faceci byli pierwsi, to skopiowano wsio i teraz na pomostach wsio ryba Ale co? Oparty na estrogenach? GH dla wszystkich, T3 też a testosteron? Wot szczypawka. He, he odmienne kategorie nie załatwiają sprawy wytrzymałości kości, stawów, przyczepów itp. Jaki odmienny sposób treningu? A kto mi pisał , że mężczyźni i kobiety powinni trenować tak samo i jeszcze podsyłał artykuły? Nie wiem, a co ja endokrynolog? Estradiol rozwala organizm, może na gestagenach i DHEA? Ćwiczenia są takie same, choć kobiety maja relatywnie silniejszy dół, a słabszą górę, różnice to większa zawartość tłuszczu i wody, tym samym mniej mięśni, cykl miesięczny, inna psychika, preferowane formy odnowy, dieta wyniakjąca ze składu ciała. A przede wszystkim, kobiety powinny rywalizować z kobietami, co oczywiście robią, ale tez wsadzają ciekawskie ryjki za kotarkę do męskiej szatni Może ginekolog? DHEA to mit tak jak melatonina i inne. Gestageny też nie dadzą siły, bo nie taka ich rola. No, właśnie i do tego piję. Do męskich predyspozycji. Właśnie ja uważam, że takie "męskie predyspozycje" to tkwią tylko w części umysłu heblowanego kulturą. Balet, piłka nożna, gimnastyka nie budzą takich kontrowersji. Kobiece podnoszenie ciężarów, powinno być kobiece, bo skoro i tak wszystkie biorą, to co za różnica czy biorą czy nie? Elita sportowców to wybrańcy, a nie przeciętni przestawiciele gatunku, każda z tych ciężarówek, nawet bez sterydów, byłaby silniejsza od przeciętnego "pilot, piwko, pantalony" DHEA to nie takie placebo, bo jest szalenie popularne wśród fitnessek i bikini, które nie chcą cięższych dragów. Zwłaszcza u kobiet podobno mocniej konwertuje do testosteronu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ilja Ilin startuje. Gwiazda Kazachstanu. Alem ciekawa czy będzie rekord świata? Trzymam za niego kciuki. Wiadomo, masz go w znajomych
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
@Dasna , trochę przegapiłem te mistrzostwa , remont i takie tam.. Lu Xiaojun startował w ogóle bo nic na YT znalezc nie moge ? Chyba w 77kg ..
|
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Pozostałym też nie ma co ujmować wszak trzy rekordy w seniorach , po cichu liczyłem na jęzorka, że coś urwie. Wspaniałe zawody
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ilja Ilin startuje. Gwiazda Kazachstanu. Alem ciekawa czy będzie rekord świata? Trzymam za niego kciuki. Wiadomo, masz go w znajomych Niestety nie, bo FB zablokował mu możliwość dodawania znajomych.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I jeszcze to kobiety, które generalnie miały zawsze inną role do spełnienia. Tylko w niektórych kulturach W Japonii czasu Tokugawów kobiety niechętnie przyjmowano do szkół walki, ale jak już przyjęto, to traktowano jako niebezpiecznego przeciwnika. Często wyszkolone kobiety były zabójczyniami na zlecenie (podobno to drugi najstarszy zawód świata) szpiegami czy, jako mniejsze i bardziej zwinne, stanowiły część każdego zespołu uderzeniowego. Dzisiaj w Izraelu czy nawet w Stanach kobiety są traktowane jako pełnoprawni żołnierze o specjalnych (odmienna psychika i sposób walki) umiejętnościach Owszem, poniekąd tak. Ale ja tu mam na myśli sporty siłowe. Zdarzają się kobiety siłaczki i już. Jednak to nie jest zasada. I w Afryce kobiety pracują jak juczne zwierzęta, ale gdybyśmy zestawili ze sobą umownie o takich samych warunkach kobietę i mężczyznę to co się okaże? Dlatego kobiety i mężczyźni maja odmienne kategorie Dla kobiet można by spokojnie opracować doping farmakologiczny i sposób treningu uwzględniający różnice, ale, że faceci byli pierwsi, to skopiowano wsio i teraz na pomostach wsio ryba Ale co? Oparty na estrogenach? GH dla wszystkich, T3 też a testosteron? Wot szczypawka. He, he odmienne kategorie nie załatwiają sprawy wytrzymałości kości, stawów, przyczepów itp. Jaki odmienny sposób treningu? A kto mi pisał , że mężczyźni i kobiety powinni trenować tak samo i jeszcze podsyłał artykuły? Nie wiem, a co ja endokrynolog? Estradiol rozwala organizm, może na gestagenach i DHEA? Ćwiczenia są takie same, choć kobiety maja relatywnie silniejszy dół, a słabszą górę, różnice to większa zawartość tłuszczu i wody, tym samym mniej mięśni, cykl miesięczny, inna psychika, preferowane formy odnowy, dieta wyniakjąca ze składu ciała. A przede wszystkim, kobiety powinny rywalizować z kobietami, co oczywiście robią, ale tez wsadzają ciekawskie ryjki za kotarkę do męskiej szatni Może ginekolog? DHEA to mit tak jak melatonina i inne. Gestageny też nie dadzą siły, bo nie taka ich rola. No, właśnie i do tego piję. Do męskich predyspozycji. Właśnie ja uważam, że takie "męskie predyspozycje" to tkwią tylko w części umysłu heblowanego kulturą. Balet, piłka nożna, gimnastyka nie budzą takich kontrowersji. Kobiece podnoszenie ciężarów, powinno być kobiece, bo skoro i tak wszystkie biorą, to co za różnica czy biorą czy nie? Elita sportowców to wybrańcy, a nie przeciętni przestawiciele gatunku, każda z tych ciężarówek, nawet bez sterydów, byłaby silniejsza od przeciętnego "pilot, piwko, pantalony" DHEA to nie takie placebo, bo jest szalenie popularne wśród fitnessek i bikini, które nie chcą cięższych dragów. Zwłaszcza u kobiet podobno mocniej konwertuje do testosteronu Brałam i nic nie czułam. Kreatyna, beta alanina to jest to.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie było go.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I jeszcze to kobiety, które generalnie miały zawsze inną role do spełnienia. Tylko w niektórych kulturach W Japonii czasu Tokugawów kobiety niechętnie przyjmowano do szkół walki, ale jak już przyjęto, to traktowano jako niebezpiecznego przeciwnika. Często wyszkolone kobiety były zabójczyniami na zlecenie (podobno to drugi najstarszy zawód świata) szpiegami czy, jako mniejsze i bardziej zwinne, stanowiły część każdego zespołu uderzeniowego. Dzisiaj w Izraelu czy nawet w Stanach kobiety są traktowane jako pełnoprawni żołnierze o specjalnych (odmienna psychika i sposób walki) umiejętnościach Owszem, poniekąd tak. Ale ja tu mam na myśli sporty siłowe. Zdarzają się kobiety siłaczki i już. Jednak to nie jest zasada. I w Afryce kobiety pracują jak juczne zwierzęta, ale gdybyśmy zestawili ze sobą umownie o takich samych warunkach kobietę i mężczyznę to co się okaże? Dlatego kobiety i mężczyźni maja odmienne kategorie Dla kobiet można by spokojnie opracować doping farmakologiczny i sposób treningu uwzględniający różnice, ale, że faceci byli pierwsi, to skopiowano wsio i teraz na pomostach wsio ryba Ale co? Oparty na estrogenach? GH dla wszystkich, T3 też a testosteron? Wot szczypawka. He, he odmienne kategorie nie załatwiają sprawy wytrzymałości kości, stawów, przyczepów itp. Jaki odmienny sposób treningu? A kto mi pisał , że mężczyźni i kobiety powinni trenować tak samo i jeszcze podsyłał artykuły? Nie wiem, a co ja endokrynolog? Estradiol rozwala organizm, może na gestagenach i DHEA? Ćwiczenia są takie same, choć kobiety maja relatywnie silniejszy dół, a słabszą górę, różnice to większa zawartość tłuszczu i wody, tym samym mniej mięśni, cykl miesięczny, inna psychika, preferowane formy odnowy, dieta wyniakjąca ze składu ciała. A przede wszystkim, kobiety powinny rywalizować z kobietami, co oczywiście robią, ale tez wsadzają ciekawskie ryjki za kotarkę do męskiej szatni Może ginekolog? DHEA to mit tak jak melatonina i inne. Gestageny też nie dadzą siły, bo nie taka ich rola. No, właśnie i do tego piję. Do męskich predyspozycji. Właśnie ja uważam, że takie "męskie predyspozycje" to tkwią tylko w części umysłu heblowanego kulturą. Balet, piłka nożna, gimnastyka nie budzą takich kontrowersji. Kobiece podnoszenie ciężarów, powinno być kobiece, bo skoro i tak wszystkie biorą, to co za różnica czy biorą czy nie? Elita sportowców to wybrańcy, a nie przeciętni przestawiciele gatunku, każda z tych ciężarówek, nawet bez sterydów, byłaby silniejsza od przeciętnego "pilot, piwko, pantalony" DHEA to nie takie placebo, bo jest szalenie popularne wśród fitnessek i bikini, które nie chcą cięższych dragów. Zwłaszcza u kobiet podobno mocniej konwertuje do testosteronu Ale kobiece Rekordy kobiece w PC i nie tak odbiegają od męskich. Nie to poniatno, że one maja większą naturalna siłę od kanapowców. I pod kątem budowy też są dobierane. Krótkie , mocne kończyny. Czasem prawie bez szyi.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nasz Arkadiusz Michalski w dwuboju na 6 miejscu a w podrzucie na 4. Brawo!!!! Pieknie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|