Gavroche
|
Może nie a może wolą podźwigać nasze. Na cudzych większe muskle rosną O właśnie. I lepiej żarełko smakuje. A Tobie ukraińskie jedzenie podchodzi? Wysoko? Specjalnie dla Ciebie tak napisałem
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może nie a może wolą podźwigać nasze. Na cudzych większe muskle rosną O właśnie. I lepiej żarełko smakuje. A Tobie ukraińskie jedzenie podchodzi? Wysoko? Specjalnie dla Ciebie tak napisałem Dla mnie? To dziękuję. O to biega aby poziom był wysoki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale ładnie skoncentrowany trening Zgadza się. I teraz treningi są intensywniejsze, mam krótsze przerwy na odpoczynek. Dzisiejszy bez rozgrzewki trwał 45 min. 1. Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Zarzut na klatkę + przysiad (nisko) w seriach 3 zarzuty i 3 przysiady po 2 razy 20 kg 2 2 po 2 25kg 1 1 2 30 kg 1 1 3 35 kg 3.Ciąg rwaniowy z wysokiej ławki 5 x 3 50 kg 4.Podskoki za sztangą nie lubię, cóz za męczące ćwiczenie. 5 x 5 20 kg 5.Bicek, tricek na maszynie pompowanie 6.Na skośnej ławce pieprzone brzuszki z pałką na skośne, na wytrzymałość 3 x 30 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U! Body bar odpuszczony...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podskoki za sztangą nie lubię, cóz za męczące ćwiczenie... "za" czy "ze" ...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Podskoki za sztangą nie lubię, cóz za męczące ćwiczenie... "za" czy "ze" ... "ze"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja bym wolała "za"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja bym wolała "za"... Ja dzisiaj też, choć już się zregenerowałam. Jutro umówiłam się z Wiktorem na Turnieju z okazji jakieś tam rocznicy , co to miałam występować, ale jednak jeszcze nie. Występują jego podopieczni z Dynamo Lwów.Będzie jego trener , którego już poznałam i mam nadzieję, że ten obiecujący nastolatek co to go fotografowałam. Ale w zasadzie to już powinien jechać do Limassol, bo przecież występowali juniorzy. W Polsce są zawody w kwietniu to może wezmę udział.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będziemy kibicować...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam kalendarz imprez i w kwietniu jeszcze ustalą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam kalendarz imprez i w kwietniu jeszcze ustalą. Masz bardzo dobry kalendarz
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam kalendarz imprez i w kwietniu jeszcze ustalą. Masz bardzo dobry kalendarz No, zobaczymy. Zaprosiłam Wiktora z żoną i córką , żeby przyjechał. Ale czas jeszcze może to zweryfikować. I namawiam go , żeby zaczął tez startować. To dzisiaj sie wkurzył, że ma juz dosyć tej mojej sztangi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|