Gavroche
|
Wyciskanie sztangi stojąc w schemacie 3x2 bardzo dobrze buduje siłę. A 25kg to jaki % Twojego maksa? Chyba Ci się góra wzmocniła?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Jestem wykończona. Confused Może jakiś resecik mały do stycznia Święta, filmy , kawełe, bałwan
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co Ty, stary! To Xena-wojownicza księżniczka
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jestem wykończona. Confused Może jakiś resecik mały do stycznia Święta, filmy , kawełe, bałwan Dopiero łapie formę po miesięcznej przerwie. Teraz zaczęłam trenować.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wyciskanie sztangi stojąc w schemacie 3x2 bardzo dobrze buduje siłę. A 25kg to jaki % Twojego maksa? Chyba Ci się góra wzmocniła? Eeee, jaki %? To znaczy.? Góra jest rzeczywiście mocna i to widać Zaczynam mieć budowę podobna do Wiktora. Pewnie wiesz o czym piszę. Kaptury, spod pach wystaje najszerszy, talia sie zwęża. Jest tylko jeden skutek uboczy. Pewnie dziewczyny o tym marzą , ale skąd to tak działa? Mam coraz pokaźniejszy biust.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wyciskanie sztangi stojąc w schemacie 3x2 bardzo dobrze buduje siłę. A 25kg to jaki % Twojego maksa? Chyba Ci się góra wzmocniła? Eeee, jaki %? To znaczy.? Góra jest rzeczywiście mocna i to widać Zaczynam mieć budowę podobna do Wiktora. Pewnie wiesz o czym piszę. Kaptury, spod pach wystaje najszerszy, talia sie zwęża. Jest tylko jeden skutek uboczy. Pewnie dziewczyny o tym marzą , ale skąd to tak działa? Mam coraz pokaźniejszy biust. Dzisiaj zrobiłam maksa. 25 kg wyciskanie stojąc.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wyciskanie sztangi stojąc w schemacie 3x2 bardzo dobrze buduje siłę. A 25kg to jaki % Twojego maksa? Chyba Ci się góra wzmocniła? Eeee, jaki %? To znaczy.? Góra jest rzeczywiście mocna i to widać Zaczynam mieć budowę podobna do Wiktora. Pewnie wiesz o czym piszę. Kaptury, spod pach wystaje najszerszy, talia sie zwęża. Jest tylko jeden skutek uboczy. Pewnie dziewczyny o tym marzą , ale skąd to tak działa? Mam coraz pokaźniejszy biust. Dzisiaj zrobiłam maksa. 25 kg wyciskanie stojąc. A nie. Maksa mam 30 kg.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jestem wykończona. Confused Może jakiś resecik mały do stycznia Święta, filmy , kawełe, bałwan Ja sie relaksuje do new yorku no moze w domu czyms sobie pomacham
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jestem wykończona. Confused Może jakiś resecik mały do stycznia Święta, filmy , kawełe, bałwan Ja sie relaksuje do new yorku no moze w domu czyms sobie pomacham A ja wchodzę na obroty.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wyciskanie sztangi stojąc w schemacie 3x2 bardzo dobrze buduje siłę. A 25kg to jaki % Twojego maksa? Chyba Ci się góra wzmocniła? Eeee, jaki %? To znaczy.? Góra jest rzeczywiście mocna i to widać Zaczynam mieć budowę podobna do Wiktora. Pewnie wiesz o czym piszę. Kaptury, spod pach wystaje najszerszy, talia sie zwęża. Jest tylko jeden skutek uboczy. Pewnie dziewczyny o tym marzą , ale skąd to tak działa? Mam coraz pokaźniejszy biust. Dzisiaj zrobiłam maksa. 25 kg wyciskanie stojąc. A nie. Maksa mam 30 kg. O to mi chodziło. 3x3@85-90% cm uważam za najlepszy schemat na siłę. A piersi to nie wiem od czego rosną? Woda, tłuszcz, mięśnie, hormony...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No to git A co do piersi to ja tu wyczuwam dobry pomysł na biznes
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
I nie kest to silikon
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Faceci Powiesz: "piersi" i pajacyk myk z pudełka Zaproponuję mojej pani trening PC
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... A piersi to nie wiem od czego rosną? Woda, tłuszcz, mięśnie, hormony... * Jeszcze raz poproszę o wyrozumiałość- Święta ... wiadomo. Z powodu braku ... wąsów. *
|
|
|
|
|
|
|
|