Radzio
Go
|
W porządku. Mój post jest zbyt osobisty, czuły i przez to zdecydowanie nadopiekuńczy. Fakt. I takie postępowanie nie jest zgodne z normami? Zgoda! renia, wobec tego faktu, poczeka na tatka do latka. Za co bardzo renię przepraszam. Ja ustoję. Dot. zarówno powyższego, jak i poniższego. Gdyby tylko nasza Reniuchna wiedziała, Wykazujesz Radziu sadystyczne zamiłowanie do sprawiania tu niektórym podatnym przykrości przez drut. Bawi Cię to? Bo jeśli tak, to masz poważne problemy z własną osobowością. Mnie się możesz czepiać do woli, bo mam to w rzyci, ale Renia nie chce, abyś przekręcał Jej nick, więc maniakalnie będziesz to robił na złość? To nie jest postępowanie zgodne z normami.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdyby tylko nasza Reniuchna wiedziała, Wykazujesz Radziu sadystyczne zamiłowanie do sprawiania tu niektórym podatnym przykrości przez drut. Bawi Cię to? Bo jeśli tak, to masz poważne problemy z własną osobowością. Mnie się możesz czepiać do woli, bo mam to w rzyci, ale Renia nie chce, abyś przekręcał Jej nick, więc maniakalnie będziesz to robił na złość? To nie jest postępowanie zgodne z normami. Jednak ten nowy rok zapowiada się pomyślniej... Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może ten Wiktor jeszcze jest chory po sylwestrze? Nie. Chce mnie dobrze przygotować, bo to będzie świadectwo jego umiejętności trenerskich. Nie rób tylko nic ponad Toje siły i ponad własną ochotę na te ćwiczenia. Reniuś, dzięki za troskę. Kochana jesteś. Siłę mam na większe ciężary, tylko technika jeszcze szwankuje. Czyli wszystko masz pod kontrolą... i wiesz czego chcesz... Ja też mam kilka postanowień noworocznych dotyczących ćwiczeń... Ale nie kulturystyka... Mam. Trzymam kciuki. Postanowiłam codziennie biegać - jak tylko pogoda na to pozwoli - a jak nie, to na orbitreku interwałowo. Aby nie za długo i efekt był pożądany. Do tego brzuszki i nożyce. Wytrwałość najważniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak najbardziej pozytywnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna jestem z Tobą! Uważam, że dobrze Ci idzie, ale nie daj się zwariować, sport to tylko element życia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna jestem z Tobą! Uważam, że dobrze Ci idzie, ale nie daj się zwariować, sport to tylko element życia. Dzięki. Jasne, jasne.Priorytety pozostają priorytetami. Rzeczywistość podpowiada, że trzeba z czegoś żyć.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna jestem z Tobą! Jesteś w Lwowie? To niebezpieczne? Tak.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna jestem z Tobą! Jesteś w Lwowie? To niebezpieczne? Ponoć tam Putin grasuje z kałasznikowem...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna jestem z Tobą! Jesteś w Lwowie? To niebezpieczne? Ponoć tam Putin grasuje z kałasznikowem... We Lwowie to bandery grasują.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I jakiej oni są narodowości? Zaczepiają spokojnych ludzi? W co są uzbrojeni? Co chcą osiągnąć?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I jakiej oni są narodowości? Zaczepiają spokojnych ludzi? W co są uzbrojeni? Co chcą osiągnąć?
A ja wiem. Renia, spokój, cisza a i ja nie łażę w jakieś dziwne miejsca.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlatego masz spokój...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj:
1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Rwanie ze zwisu 3 x 3 20 kg 3.MC 1 x 3 65 kg 1 x 2 75 kg 5 x 2 80 kg 4.Wyciskanie sztangi stojąc 1 x 5 20 kg 3 x 3 25 kg 5. Podskoki ze sztangą (jak ja tego nie lubię, a takie potrzebne dla eksplozywnej siły) 5 x 5 15 kg 6. Brzuszki 3 x 40 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|