|
|
Gavroche
|
24kg to odważnik dla przeciętnie sprawnego mężczyzny (wg medycyny to 175 cm wzrostu, 70kg wagi, bez syndromów metabolicznych) więc spoko, każdy chłopak da radę. 32kg to już bardziej niesforna bryła, ale o to chodzi, żeby nie było za łatwo. Bo nagroda tydzień niesprzątania u siebie na dziale. A co na to przepisy, te BHP!? Pewnie wbrew. Ale jako pełnoletni, odpowiedzialny człowiek, naginam sobie przepisy, kiedy mi wygodnie, nie krzywdząc innych przy tym.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj mam power:
1.Rozgrzewka, rozciąganie 2.Rwanie klasyczne 3 x 2 20 kg 1 x 2 25 kg 3 x 1 27 kg 3.Przysiady przednie 2 x 2 40 kg 2 x 2 50 kg 3 x 1 55 kg 4.GM 5 x 5 30 kg 5.Pompki z kolan na poręczach 3 x 15 6. Brzuszki na 3 maszynach ( 3 x 10) x 3 7.Rower 10 min. 8.Lekkie rozciąganie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jestem zdania, że dobrze jest jeszcze rok przepracować solidnie, to znaczy b e z k o n t u z j i, a dopiero potem wrypać przeciwniczkom na wadze ... unoszonych ciężarów. bezbezbez, jak to zwykłe komary robią, zwykle. Podtrzymuję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj mam power:
1.Rozgrzewka, rozciąganie 2.Rwanie klasyczne 3 x 2 20 kg 1 x 2 25 kg 3 x 1 27 kg 3.Przysiady przednie 2 x 2 40 kg 2 x 2 50 kg 3 x 1 55 kg 4.GM 5 x 5 30 kg 5.Pompki z kolan na poręczach 3 x 15 6. Brzuszki na 3 maszynach ( 3 x 10) x 3 7.Rower 10 min. 8.Lekkie rozciąganie.
Siady przednie bardzo ładnie. A rwanie jak czujesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja wolałam rwanie ze znieczuleniem...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj mam power:
Siady przednie bardzo ładnie. A rwanie jak czujesz? Rwanie czuję na 30 kg i ......problem w drugiej fazie. Ugięta ciągle lewa ręka. I zaczynam wyciskać. I łatwo mi wycisnąć 30 kg.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja wolałam rwanie ze znieczuleniem... Ja też . Ale jak się znieczulę sama przed rwaniem to jeszcze komu przywalę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niektórym to by było wskazane...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ugięta ciągle lewa ręka. I zaczynam wyciskać. Spróbuj z szyną unieruchamiającą!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ugięta ciągle lewa ręka. I zaczynam wyciskać. Spróbuj z szyną unieruchamiającą! Tak sugerujesz trenerze?
|
|
|
|
|
|
|
|