|
Zyon
|
Hej, a co powiecie o silniku przeciwsobnym i ogolnie czy lepiej jest mocowac szafke na wkrety czy moze na klej jak w reklamie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Hej, a co powiecie o silniku przeciwsobnym?
Boksery uważam za starodawne rozwiązanie i ustępujące nieco silnikom widlastym i rzędowym. O ile nieźle się sprawdzały w Garbusie chłodzonym powietrzem, o tyle teraz mogą się sprawdzać tylko w sportowych samochodzikach z silnikiem za tylną osią (są krótkie). Jedwabna praca silnika rzędowego bardziej do mnie przemawia, choć zwolenników 911 nie brakuje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dla mnie to mogą być tylko silniki elektryczne, bo żadnych emocji w warkocie nie czuję. Czym ciszej tym lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie to mogą być tylko silniki elektryczne, bo żadnych emocji w warkocie nie czuję. Czym ciszej tym lepiej. To kwestia akceptacji, ale jak już mam wybór, to wolę to, co wolę. Ja pójdę dalej, nie czuję żadnych emocji w prowadzeniu auta czy motocykla, ot czynność jakich wiele.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mam tak samo, najlepiej żeby samo jechało.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Josh Bryant robi squat walkouty z 500kg na plecach! http://m.youtube.com/watch?v=WkR2MdYcA8YPo naszemu to "odejścia", przyzwyczajają do dużych ciężarów, a co chyba ważniejsze "odpalają" receptory odruchu prostowania w stopach, wpływa na wzrost siły nóg.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Uczciwe R6 pod maską naprawdę potrafi dodać emocji do prowadzenia
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uczciwe R6 pod maską naprawdę potrafi dodać emocji do prowadzenia Nawet najuczciwsza dziewczyna nie wykrzesa zainteresowania ze zdeklarowanego geja.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To dzisiaj tez maszynki , ale trochę więcej ciężaru. Głownie nogi, żeby barki odpoczęły. Potem sauna i się zamroziłam pod prysznicem. Ucha ha.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już odtajałaś? Czy jeszcze sople wiszą?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Odtajałam i pięknie naramienny się zregenerował. Głębokie ciepło a potem głębokie zimno ( no, może to nie krioterapia, ale...) i mięśnie odżywają a ja wraz z nimi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to głębokie ciepło i zimno wydaje się być bardziej interesujące.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Uczciwe R6 pod maską naprawdę potrafi dodać emocji do prowadzenia Nawet najuczciwsza dziewczyna nie wykrzesa zainteresowania ze zdeklarowanego geja. E tam, trza mu jakiego gena przelaczyc na wlasciwa pozycje i moze cos z tego bedzie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Uczciwe R6 pod maską naprawdę potrafi dodać emocji do prowadzenia Nawet najuczciwsza dziewczyna nie wykrzesa zainteresowania ze zdeklarowanego geja. E tam, trza mu jakiego gena przelaczyc na wlasciwa pozycje i moze cos z tego bedzie Jak nie smakuje, to trzeba się delektować i wyleczenie nastąpi na trzecią dobę (gwarantowane).
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj:
1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Rwanie klasyczne 3 x 2 20 kg 5 x 1 25 kg i mam zapisać nieudane 27 kg.
Wiktor mówi, że plecami mogę robić rwanie 80 kg, a technika ciągle szwankuje. Ale ja i nie chciałam rwać dzisiaj dużo, bo postanowiłam bardziej zluzować. Poznałam na FB i popisałam sobie z facetem, który urodził się w Polsce, rodzice są ze Lwowa a sam mieszka i bierze emeryturę w Londynie. Od 5 lat występuje w Masters i po prostu, jak pisze, dobrze się bawi i nie spina. Zdobywa medale i jest very happy. Owszem, dalej będę intensywnie trenować , bo lubię, ale luz, luz to jest to czego mi potrzeba. Ostatecznie trenuje od września 2014 roku PC, to uważam , że i tak mam dobre wyniki. Nie będę się zabijać. 3.Ciąg rwaniowy 5 x 1 45 kg 5 x 3 55kg 4.Przysiady przednie 5 x 1 35 kg 1 x 3 40 kg 3 x 2 45 kg 5. Brzuszki lekkie 6.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Podobno dobrze rwie sie pupa powaznie