MariuszM
Go
|
A wy Chopaki tak dla draki...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W ramach mobilizacji przedstartowej...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W ramach mobilizacji przedstartowej... No oczywiście, to taka dopałka przez drut i to z izolacją.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I za to nie zdyskwalifikują...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Po tygodniu treningów moje nogi są żółto- sino- brązowawe. Kolana deczko opuchnięte. A dłonie, jakbym robiła w polu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Załóż długie getry i spoczko, widać nie będzie, a nawet młodzieżowo wypadnie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Załóż długie getry i spoczko, widać nie będzie, a nawet młodzieżowo wypadnie... Nie , getry mi nie podchodzą. Noszę specjalne podkolanówki ze wzmocnieniem na piszczel, do crossfitu. Na kolana ochraniacze. To na treningi. Strój do podnoszenia ciężarów ma krótkie nogawki. Mam specjalne podkolanówki do podnoszenia ciężarów, też ze wzmocnieniem na piszczel. Dodatkowo zamówiłam ochraniacze Rehbad , będą mocniejsze niż te które mam. Siniaków, otarć, opuchlizny się nie uniknie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta opuchlizna mi się nie podoba. Może to taka reakcja na lekki stan zapalny, nie wiem, ale chyba tak całkiem normalne to to nie jest? Może za mocno taśmy wiążesz na kolanach (?) albo za obcisłe ochraniacze masz i podchodzi wodą? A tkliwe i ciepłe są?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najwyraźniej za mało warzyw i owoców.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tkliwe i ciepłe są?
Naturalnie, bo tkliwość i ciepłość, to takie nieodzowne atrybuty... I empatia do tego.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego tak fajnie niewieście kolanko pogładzić.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ta opuchlizna mi się nie podoba. Może to taka reakcja na lekki stan zapalny, nie wiem, ale chyba tak całkiem normalne to to nie jest? Może za mocno taśmy wiążesz na kolanach (?) albo za obcisłe ochraniacze masz i podchodzi wodą? A tkliwe i ciepłe są? Nie, chłodne i opuchlizna już zeszła.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli dostajesz po tyłku na treningu, ale regeneracja daje radę?
|
|
|
|
|
|
|
|