Gavroche
|
No widzisz ile się od Ciebie uczę? Ani po jednej, ani po drugiej nie widać aż tak bardzo wpływu androgenów. Ciekaw jestem jakie cudeńka teraz się w kobiecy pośladek ładuje.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No widzisz ile się od Ciebie uczę? Ani po jednej, ani po drugiej nie widać aż tak bardzo wpływu androgenów. Ciekaw jestem jakie cudeńka teraz się w kobiecy pośladek ładuje. Póki co tajemnica. Bognka związana jest z Ivanem Stoicovem. Ale on nie jest w rankingu tak wysoko jak ona , na marzec 2015 r. https://www.youtube.com/watch?v=uAuS0R4dozs
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oboje reprezentują teraz Azerbejdżan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Uuu, że nogi w ogóle nie złamała. Ale i ja już teraz doświadczam co to jest nie zablokowanie sztangi, za duży przechył. 2 razy "leciałam".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wole miec niz byc,sile niz wyglad To tylko zależy od stopnia zaangażowania. Ciężarowcy czy inni zarabiają tym na życie, kochają też ten sport. Gdyby mi ktoś powiedział "nie tykaj żelaza, bo już źle wyglądasz" to nie tknąłbym najwyżej więcej klamki drzwi od jego domu. Ale kiedy mój trener namawiał mnie na dragi, to rzuciłem to w diabły, choć Bóg mi świadkiem, że kochałem ten sport. Teraz szyję garnitury na miarę, bo mam w nosie grube nogi i szyję, ale nie wiem co by było, gdybym musiał zrezygnować z dźwigania z powodu choroby, chyba wybrałbym mądrze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uuu, że nogi w ogóle nie złamała. Ale i ja już teraz doświadczam co to jest nie zablokowanie sztangi, za duży przechył. 2 razy "leciałam". Na szczęście ciało na ogół ma dobre odruchy obronne, a sztanga załadowana dużymi fajerami, nie zagniecie, jeśli płasko leżysz.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bo(s ) Ty(s) madry Martwociagowiec jest ! Moze smoking miast garnituru ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo(s ) Ty(s) madry Martwociagowiec jest ! Moze smoking miast garnituru ? No smoking.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Popieram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ognistej, może być, byle z akcyzą.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dla dobra Rzeczypospolitej zawsze, po....
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|