Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3612589 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jasne . I robi przysiad a nie przygięcie nóg.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche my sweet, znasz Marka Rippetoe?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Coś mi świta... "Ulepsza" Billa Starra od 5x5? W sumie chyba spoko gość.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Coś mi świta... "Ulepsza" Billa Starra od 5x5? W sumie chyba spoko gość. Bo właśnie mi coś tez świta, tym bardziej, że sam napisał dzisiaj do mnie. A lubię wiedzieć who is who? https://www.youtube.com/watch?v=CnBmiBqp-AI
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurdelek serdelek, Ty to masz znajomych! Imponujące.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kurdelek serdelek, Ty to masz znajomych! Imponujące. Zgadza się. I całkiem serio, to mnie to cieszy i chwalę się tym. A jak!!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kurdelek serdelek, Ty to masz znajomych! Imponujące. Zgadza się. I całkiem serio, to mnie to cieszy i chwalę się tym. A jak!! Aha, podchodzę do tego, że od każdego można się coś nauczyć, z każdej rozmowy coś ciekawego dowiedzieć. Więc, czerpię radość i zadowolenie z grupy znakomitych znajomych. Sprawia mi to duża frajdę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurdelek serdelek, Ty to masz znajomych! Imponujące. Zgadza się. I całkiem serio, to mnie to cieszy i chwalę się tym. A jak!! Aha, podchodzę do tego, że od każdego można się coś nauczyć, z każdej rozmowy coś ciekawego dowiedzieć. Ja nie ironizowałem. Też tak uważam. Napisz do Marka, że masz dziarę na łopatce: I love Starting Strength.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kurdelek serdelek, Ty to masz znajomych! Imponujące. Zgadza się. I całkiem serio, to mnie to cieszy i chwalę się tym. A jak!! Aha, podchodzę do tego, że od każdego można się coś nauczyć, z każdej rozmowy coś ciekawego dowiedzieć. Ja nie ironizowałem. Też tak uważam. Napisz do Marka, że masz dziarę na łopatce: I love Starting Strength. Wiem, żeś szczery i otwarty chop i to mi się w Tobie podoba.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kurdelek serdelek, Ty to masz znajomych! Imponujące. Zgadza się. I całkiem serio, to mnie to cieszy i chwalę się tym. A jak!! Aha, podchodzę do tego, że od każdego można się coś nauczyć, z każdej rozmowy coś ciekawego dowiedzieć. Ja nie ironizowałem. Też tak uważam. Napisz do Marka, że masz dziarę na łopatce: I love Starting Strength. Wiem, żeś szczery i otwarty chop i to mi się w Tobie podoba. Albo, że mam zamiar sobie wydzierać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|