|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Niesamowite, że dzisiaj czułam moc !!!! Wow!!! 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Rwanie klasyczne 2 x 3 15 kg, 5 x 2 20 kg , technicznie ok. 3.MC he, he 5 x 3 70 kg 4.Podskoki ze sztangą 5 x 5 20 kg 5.Bench press 3 x 10 20 kg 6.Na maszynie Kliczki 3 x 15 7.Rower 10 min 5 level Po 3 dniach , w tym 2 intensywnego treningu, jutro przerwa. A jaka napakowana się czuję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To się rozpakuj...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To się rozpakuj... To jutro. Zejdzie troszku.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niesamowite, że dzisiaj czułam moc !!!! Wow!!! 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Rwanie klasyczne 2 x 3 15 kg, 5 x 2 20 kg , technicznie ok. 3.MC he, he 5 x 3 70 kg 4.Podskoki ze sztangą 5 x 5 20 kg 5.Bench press 3 x 10 20 kg 6.Na maszynie Kliczki 3 x 15 7.Rower 10 min 5 level Po 3 dniach , w tym 2 intensywnego treningu, jutro przerwa. A jaka napakowana się czuję. U nas dzisiaj grill będzie, to też będę napakowana...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nadbagaż można łatwo zwrócić...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej będę się pilnować... a dłuższy spacer też nigdy nie zaszkodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak to się można zachłysnąć dobrobytem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziś zrobiłem test maksów treningowych (takich nie na chama). Nieźle poszło, bo ostatnio nie miałem czasu i tylko dwie sesje tygodniowo, pełna regeneracja czasem dobrze robi. Ciągi na 290kg Siady tylne 220kg Wyciskanie na ławie na 170kg Wyciskanie stojąc 140kg Dipsy z obciążeniem +60kg Drążek z obciążeniem +60kg Więcej mi się nie chciało testować, to zrobiłem wyciskanie clean&press 5x3 na 100kg, symboliczny akcent na koniec.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba tyle bym nie dala rady, chociaż nie wiem , bo nie próbowałam...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dałabyś, tylko nie masz wiary w siebie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziś zrobiłem test maksów treningowych (takich nie na chama). Nieźle poszło, bo ostatnio nie miałem czasu i tylko dwie sesje tygodniowo, pełna regeneracja czasem dobrze robi. Ciągi na 290kg Siady tylne 220kg Wyciskanie na ławie na 170kg Wyciskanie stojąc 140kg Dipsy z obciążeniem +60kg Drążek z obciążeniem +60kg Więcej mi się nie chciało testować, to zrobiłem wyciskanie clean&press 5x3 na 100kg, symboliczny akcent na koniec. Uuuu, suma sumarum to wyszło tego sporo. Najbardziej mi się podoba to 140 kg w wyciskaniu. Bo sama lubię. Ciągi? Jakie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciągi? Jakie? No jak jakie? Pionowe typu schody, elewator lub poziome typu koridor...
|
|
|
|
|
|
|
|