Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3639677 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
OK. Będę pamiętać. Napomknęłam mu o tym. Powiedział, że zwiększymy obciążenia. Ale na razie tez bada trochę moja wydolność. Pewnie się trochę obawia , żebym mu nie "kojfnęła" Ba bez wungla nie dziwota
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
OK. Będę pamiętać. Napomknęłam mu o tym. Powiedział, że zwiększymy obciążenia. Ale na razie tez bada trochę moja wydolność. Pewnie się trochę obawia , żebym mu nie "kojfnęła" Ba bez wungla nie dziwota
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A tak a propos Mariusz jesteś telepatą? Przed chwilą rozmawiałam z Młodym a on już , już biegł na cross fit? A ja zaczęłam zastanawiać się co to oznacza? A tu podrzucasz link. Młody teraz codziennie trenuje. siłownia i kick boxing.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No co? Po co temat tego "wungla" poruszałaś? Teraz nie masz wyjścia...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A tak a propos Mariusz jesteś telepatą? Przed chwilą rozmawiałam z Młodym a on już , już biegł na cross fit? A ja zaczęłam zastanawiać się co to oznacza? A tu podrzucasz link. Młody teraz codziennie trenuje. siłownia i kick boxing. Mariusz, serio jesteś telepatą? Właśnie taki mix bym zaproponował Plus pressy
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zaraz byście chcieli, aby Dasna pięćdziesiątkę rwała, a osiemdziesiąt wyciskała? Trzeba roztrenować, a nie od razu zajeździć! "My" proponujemy tylko wersje ćwiczeń,a obciążenia dostosowuje się do wydolności i sił organizmu. Może poszaleć na samej sztandze. []-------[] up and down
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zaraz byście chcieli, aby Dasna pięćdziesiątkę rwała, a osiemdziesiąt wyciskała? Trzeba roztrenować, a nie od razu zajeździć! "My" proponujemy tylko wersje ćwiczeń,a obciążenia dostosowuje się do wydolności i sił organizmu. Może poszaleć na samej sztandze. []-------[] up and down Tylko może down to u mnie i pójdzie , gorzej z tym up.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To akurat, to każdemu najlepiej wychodzi!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zaraz byście chcieli, aby Dasna pięćdziesiątkę rwała, a osiemdziesiąt wyciskała? Trzeba roztrenować, a nie od razu zajeździć! "My" proponujemy tylko wersje ćwiczeń,a obciążenia dostosowuje się do wydolności i sił organizmu. Może poszaleć na samej sztandze. []-------[] up and down Tylko może down to u mnie i pójdzie , gorzej z tym up. To akurat, to każdemu najlepiej wychodzi! Czy się stoi, czy się leży.... odpoczynek się należy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale żeby tak zaraz od trzydziestki zaczynać. Roztrenowanie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
E tam, na początek sam gryf starczy! Bo technikę sobie trzeba wyrobić bez obciążenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|