Radzio
Go
|
Zgoda. Technika i sam gryf.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak mówił dawniej mój sensei od karate - najpierw dokładność, potem szybkość, siła, itd.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zgoda. Sama technika, a potem... za gryf.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie! Sam widziałem, jak pokazywali Własowa, albo Taranienkę, jak na kiju od szczotki technikę szlifowali...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zgoda. Sama technika, a potem... za gryf. A technikę na gryfie też można?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zgoda. Można.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
o -[]--\o/--[]- -[]------[]- -[]--/II\--[]- ll
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ładnie Cię zastępowałem?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ładnie Cię zastępowałem? A tak. Jesteś kameleonem? Za co się nie złapiesz, dobrze wychodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No wiesz. Zwierząt się czepiasz? Radzio jestem! Pierwsze zdanie do dziennika, a ostatnie do ... "...mnie nie nabieretie, Papierzu jest w Rzymie. Podczerknicie na papieru". Dla lepszego zobrazowania zagadnienia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No wiesz. Zwierząt się czepiasz? Radzio jestem! Pierwsze zdanie do dziennika, a ostatnie do ... "...mnie nie nabieretie, Papierzu jest w Rzymie. Podczerknicie na papieru". Dla lepszego zobrazowania zagadnienia. Myślę, że mam tolerancję tylko na wymianę kilku postów z Tobą... Potem przepalają się styki i to nie jest kokieteria. Ale niewykluczone, że to się zmieni, trenuję, choć za rzadko
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
-[||]---------[||]- _ _ o \o/ -[||]------[||]- -[||]--/II\--[||]- v J L up i łap
W mordkę jeża dołożyłem trochę ciężaru za lekko szło
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No wiesz. Zwierząt się czepiasz? Radzio jestem! Pierwsze zdanie do dziennika, a ostatnie do ... "...mnie nie nabieretie, Papierzu jest w Rzymie. Podczerknicie na papieru". Dla lepszego zobrazowania zagadnienia. Myślę, że mam tolerancję tylko na wymianę kilku postów z Tobą... Potem przepalają się styki i to nie jest kokieteria. Ale niewykluczone, że to się zmieni, trenuję, choć za rzadko Odpiszę Ci w innym wątku, ponieważ przepalone styki, to rzeczywiście nie kokieteria, a mocno utrwalony punkt odniesienia. Tyle, że ja nie jestem żadnym MiTomanem. Radzio jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
-[||]---------[||]- _ _ o \o/ -[||]------[||]- -[||]--/II\--[||]- v J L up i łap
W mordkę jeża dołożyłem trochę ciężaru za lekko szło Właśnie dobrze szło, to początek cyklu dopiero!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
W mordkę jeża dołożyłem trochę ciężaru za lekko szło Właśnie dobrze szło, to początek cyklu dopiero! Jak tak to,to pardoner
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W mordkę jeża dołożyłem trochę ciężaru za lekko szło Właśnie dobrze szło, to początek cyklu dopiero! Jak tak to,to pardoner Żeby się to nie powtarzało za często! Tobie lekko idzie, być może, ale nie każdy ma takie plecy. A na DD tak się ich wystraszyli, że nic nie piszą... Chyba, że Renia wszystkich na wesele zaprosiła...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Renia Fundatorka. Uwierzę.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie no, co chcecie od tych pleców, w porządku są.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pewnie, młode i ładnie spięte takie.
|