|
Gavroche
|
Nie no, co chcecie od tych pleców, w porządku są. Owszem. Ja Mariusza z kulturystyką mocno łączyłem, a tu pacze, taki numer! Plecy nie za wielkie, ale gość ze zdjęcia 80 max waży, to jakie mają być? Dla znających się na rzeczy, robią wrażenie. Poniosą pijanego w sztok kolegę, omdlałą pannę i zapewnią wsparcie kręgosłupowi. Plecy robione na pokaz, to najszersze wiszące po bokach, zapewniają tylko respekt u amatorów
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...ale gość ze zdjęcia 80 max waży... Stawiam siedemdziesiąt kilka.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wiem jak kieliszki, ale trenerzy w znacznie mniejszym, znaczy niższym wieku, np. "Chrystusowym"... są.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...ale gość ze zdjęcia 80 max waży... Stawiam siedemdziesiąt kilka. Na przykład dziewięć? Mariusz ile ważysz, jeśli to nie tajemnica? Nie pamiętam w czym piszemy, publiczne to?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
79? Ymmmm, ciut mniej.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
70-71 maks 169cm
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
70-71 maks 169cm Maślak
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
79? Ymmmm, ciut mniej. Ostrożnyś, ale wygrałeś Żądaj czego tylko chcesz
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ostrożnyś, ale wygrałeś Żądaj czego tylko chcesz Jakie ja? . Ty też wygrałeś przecież. Wygrałeś 5km marszu w kufajce obciążeniowej, do wykonania wedle własnego widzimisię.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ostrożnyś, ale wygrałeś Żądaj czego tylko chcesz Jakie ja? . Ty też wygrałeś przecież. Wygrałeś 5km marszu w kufajce obciążeniowej, do wykonania wedle własnego widzimisię. Lubię takie gry. Czyli krótsza trasa? Za drugie miejsce dobre i to... Facet ma zostać stracony, pytają go jaki rodzaj śmierci wybiera: -bardzo powolne zatrucie alkoholem etylowym
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Facet ma zostać stracony, pytają go jaki rodzaj śmierci wybiera: -bardzo powolne zatrucie alkoholem etylowym A to chyba było u nas ostatnio... Jak tego rekordzistę gdzieś z rowu wycięgli, czy cuś.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
70-71 maks 169cm Maślak ktos musi
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...Facet ma zostać stracony, pytają go jaki rodzaj śmierci wybiera: -bardzo powolne zatrucie alkoholem etylowym A to chyba było u nas ostatnio... Jak tego rekordzistę gdzieś z rowu wycięgli, czy cuś. Rekordzista z Polski miał podobno prawie 1% etanolu we krwi!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Maślak ktos musi Macie +1 od Zyon'a.
|
|