Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3639757 razy)
|
|
Radzio
Go
|
Ostrożnyś, ale wygrałeś Żądaj czego tylko chcesz Jakie ja? . Ty też wygrałeś przecież. Wygrałeś 5km marszu w kufajce obciążeniowej, do wykonania wedle własnego widzimisię. A co na to ta... no... hipokryzja. Sędziowała?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ostrożnyś, ale wygrałeś Żądaj czego tylko chcesz Jakie ja? . Ty też wygrałeś przecież. Wygrałeś 5km marszu w kufajce obciążeniowej, do wykonania wedle własnego widzimisię. A co na to ta... no... hipokryzja. Sędziowała? Teraz bawisz się w Dara? Będziesz łaził i dogadywał? Ale z sympatią, mam nadzieję
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nawet będę człapał- natura widać taka. I jad dobrym przecież ludziom z nich samych pomagał wyciskać, jak te... no... Gryfy. Fajnie. Zaś zastępstwo wziąłem, człowiek jest w potrzebie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nawet będę człapał- natura widać taka. I jad dobrym przecież ludziom z nich samych pomagał wyciskać, jak te... no... Gryfy. Fajnie. Zaś zastępstwo wziąłem, człowiek jest w potrzebie. Jestem jaki jestem. Z pełną świadomością tego stanu rzeczy. A Tobie gówno do tego, Radziu Narozrabiać to nie ma komu, a pouczać to by wszyscy chcieli Jak będę potrzebował pomocy, Ciebie pierwszego lepszego zawołam. Grzecznie proszę. A teraz, jeśli masz chęć, pogadałbym o Twoim specyficznym sposobie biegania "na narciarza". Bardzo mnie to frapuje z punktu widzenia oszczędności energii.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W odpowiedzi odczytałem- nie fajnie. To dobrze, Ty nadal "w boju". Wobec tego i ja chętnie pogadam, ale póki co o tym, o czym obaj cokolwiek wiemy. Jeśli zatem będzie Ci miło, to o "gównie" mogę dziś zaintonować, ale nie za długo, bowiem wrażliwy nieco na zapachy jestem. Znaczy morale mi słabnie, gdy czuję niezdrowy zapach dziecięcej kupki. Na przykład. A co do oszczędności energii. Drwali uczono tak-"...Całą piłę do łap wziąłeś, całą tnij". Można to odnieść do mięśni i ich przyczepów, gdy w należytym stanie są. To znaczy ja mogę. Ale to niezdrowe może być.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co do oszczędności energii. Drwali uczono tak-"...Całą piłę do łap wziąłeś, całą tnij". Można to odnieść do mięśni i ich przyczepów, gdy w należytym stanie są. To znaczy ja mogę. Ale to niezdrowe może być. Nie ma żadnego na razie, Radziu. Ja też nie znoszę dziecinady, młodszy nieco, mam wrażenie, kolego. Wszystkie boje już dawno wygrałem, więc nie wojuję A ta część o pile-wyborna!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Wszystkie boje już dawno wygrałem, więc nie wojuję ... Logicznym wobec tego jest, że... trening mamy. Czy zaś nudę Ci pomóc rozwiewać?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Ja też nie znoszę dziecinady, młodszy nieco, mam wrażenie, kolego. ...
Robię sobie takie wrażenie. Na DO jestem. Bo jestem! Wpisz we właściwym miejscu właściwą, ważną datę- to przecież nie jakiś PESEL.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.. Nie ma żadnego na razie, Radziu. ... Do której części cytowanej przez Ciebie mojej wypowiedzi chciałbyś, żebym to odniósł. Chociażby przez wzgląd na to, że "jesteś jaki jesteś".
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
.. Nie ma żadnego na razie, Radziu. ... Do której części cytowanej przez Ciebie mojej wypowiedzi chciałbyś, żebym to odniósł. Chociażby przez wzgląd na to, że "jesteś jaki jesteś". W tym sęk, że nie chciałbym, abyś się odnosił Na pewno jesteś na DO?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nawet pomidorka strach ruszyć- to owoc.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nawet pomidorka strach ruszyć- to owoc. W takim razie rozumiesz.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A i Ty wkrótce pójdziesz moim śladem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nawet pomidorka strach ruszyć- to owoc. I żeby hipokryzję pognębić- w zasadzie się niczego nie boję. Ale ZDROWIE szanuję.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche dzięki. Trochę później sobie poczytam. Ale już widzę , że to sfd Forum, wyświetla że nie ma takiej strony. Aha , rozmawiałam z Młodym o treningu. On zadowolony z tego cross fit i dokładnie to chodzi na kick boxing/muay thai. Ja po wczorajszych ćwiczeniach czuję "0". Jakbym nie ćwiczyła w ogóle. Ani bicepsa, ani pleców.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche dzięki. Trochę później sobie poczytam. Ale już widzę , że to sfd Forum, wyświetla że nie ma takiej strony. Aha , rozmawiałam z Młodym o treningu. On zadowolony z tego cross fit i dokładnie to chodzi na kick boxing/muay thai. Ja po wczorajszych ćwiczeniach czuję "0". Jakbym nie ćwiczyła w ogóle. Ani bicepsa, ani pleców. A, bo to iPada, wywal "m." z adresu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja po wczorajszych ćwiczeniach czuję "0". Jakbym nie ćwiczyła w ogóle. Ani bicepsa, ani pleców. To może czas na zmianę trenera, bo nie daje juz rady?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|