Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3639977 razy)
|
|
Dasna
Go
|
Ja po wczorajszych ćwiczeniach czuję "0". Jakbym nie ćwiczyła w ogóle. Ani bicepsa, ani pleców. To może czas na zmianę trenera, bo nie daje juz rady? Nie ma takiej opcji. B.fajny, rozsądny trener.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Już zbieram na odprawę jak na ścięcie pójdę Ojej, masz problemy w pracy? Co się stało?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, linki działają OK.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nic się wobec tego nie stało.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kurka wodna jestem po "polskim" treningu. Pojechałam na siłownię na rowerze co by nie jeździć tam i być rozgrzana , ale gdzie tam . 10 min. bieżna a potem trening obwodowy z 4 serie po 15 powtórzeń. O w mordę. Jeszcze trener pokrzykiwał na mnie , ćwiczymy ćwiczymy. Nie odpoczywamy. Potem 15 min. czegoś takiego jak jazda na rolkach a później rower 10 min. A później to zwis ozora do pół brody i koniec ćwiczeń. No, ale przyjechałam na rowerze to i na rowerze wracałam. Ale już odpoczęłam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No ślicznie, ale ten polski trener jakieś taki, jak kapral w armii? To ten wygląda na boksera. Jurij to taki grzeczny, cichy a ten nasz pogonił mnie do boju. Ale też uważny i sympatyczny.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurka wodna jestem po "polskim" treningu. Pojechałam na siłownię na rowerze co by nie jeździć tam i być rozgrzana , ale gdzie tam . 10 min. bieżna a potem trening obwodowy z 4 serie po 15 powtórzeń. O w mordę. Jeszcze trener pokrzykiwał na mnie , ćwiczymy ćwiczymy. Nie odpoczywamy. Potem 15 min. czegoś takiego jak jazda na rolkach a później rower 10 min. A później to zwis ozora do pół brody i koniec ćwiczeń. No, ale przyjechałam na rowerze to i na rowerze wracałam. Ale już odpoczęłam. Jeśli lubisz to ok, ale moim zdaniem prócz palenia kalorii i zniechęcenia takie ćwiczenia nic nie dają. Cztery obwody, na ilu, ośmiu stacjach po 15 powtórzeń? Do tego aeroby z jęzorem na brodzie? Jaki jest cel takiego treningu na, których, trzecich zajęciach? To nie do Ciebie, tylko do trenera
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kurka wodna jestem po "polskim" treningu. Pojechałam na siłownię na rowerze co by nie jeździć tam i być rozgrzana , ale gdzie tam . 10 min. bieżna a potem trening obwodowy z 4 serie po 15 powtórzeń. O w mordę. Jeszcze trener pokrzykiwał na mnie , ćwiczymy ćwiczymy. Nie odpoczywamy. Potem 15 min. czegoś takiego jak jazda na rolkach a później rower 10 min. A później to zwis ozora do pół brody i koniec ćwiczeń. No, ale przyjechałam na rowerze to i na rowerze wracałam. Ale już odpoczęłam. Jeśli lubisz to ok, ale moim zdaniem prócz palenia kalorii i zniechęcenia takie ćwiczenia nic nie dają. Cztery obwody, na ilu, ośmiu stacjach po 15 powtórzeń? Do tego aeroby z jęzorem na brodzie? Jaki jest cel takiego treningu na, których, trzecich zajęciach? To nie do Ciebie, tylko do trenera Zgadza się 8 stacji (nie wiedziałam , że tak to się nazywa). W tym klubie to pierwsze zajęcia. Ale powiedziałam trenerowi , że jestem już wytrenowana. Zniechęcić mnie ciężko. Jak już zaczęłam to tak szybko się nie poddam. Przejrzałam też domowy sprzęt. Mamy z Młodym ciężarki i sztangę z odważnikami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No co to za klub! Jak jeszcze w aktualnościach nie podali, że ten pierwszy trening odbyłaś...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No co to za klub! Jak jeszcze w aktualnościach nie podali, że ten pierwszy trening odbyłaś... Czerwony dywan i szampana.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale widzę, że całkiem fajnie w tym klubie. Miłe, uśmiechnięte twarze, do tego!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurka wodna jestem po "polskim" treningu. Pojechałam na siłownię na rowerze co by nie jeździć tam i być rozgrzana , ale gdzie tam . 10 min. bieżna a potem trening obwodowy z 4 serie po 15 powtórzeń. O w mordę. Jeszcze trener pokrzykiwał na mnie , ćwiczymy ćwiczymy. Nie odpoczywamy. Potem 15 min. czegoś takiego jak jazda na rolkach a później rower 10 min. A później to zwis ozora do pół brody i koniec ćwiczeń. No, ale przyjechałam na rowerze to i na rowerze wracałam. Ale już odpoczęłam. Jeśli lubisz to ok, ale moim zdaniem prócz palenia kalorii i zniechęcenia takie ćwiczenia nic nie dają. Cztery obwody, na ilu, ośmiu stacjach po 15 powtórzeń? Do tego aeroby z jęzorem na brodzie? Jaki jest cel takiego treningu na, których, trzecich zajęciach? To nie do Ciebie, tylko do trenera Zgadza się 8 stacji (nie wiedziałam , że tak to się nazywa). W tym klubie to pierwsze zajęcia. Ale powiedziałam trenerowi , że jestem już wytrenowana. Zniechęcić mnie ciężko. Jak już zaczęłam to tak szybko się nie poddam. Przejrzałam też domowy sprzęt. Mamy z Młodym ciężarki i sztangę z odważnikami. Nie wyglądasz na miętką babkę Następny trening zrób mniejszy objętościowo i na niższym tętnie. Trening z trenerem między ludźmi jest na pewno bardziej atrakcyjny i motywujący. Gdybyś jednak miała życzenie poruszać się w domu, podaj obciążenia jakimi dysponujesz i zmontujemy niezgorszy program
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Będę pamiętać. Chętnie. Hantelki maja po 4 kg. Na razie chcę zobaczyć jak zareaguję na ten "polski" trening. Czy jutro będę w formie, czy coś będzie boleć. Na pewno na razie Jurij na Ukrainie to dał mi treningi jakbym miała 80 lat. Dwie serie po 12 powtórzeń na 3 przyrządach a między seriami długi odpoczynek, że czułam takie wystygnięcie. Przeczytałam ten artykuł o treningu kobiet co mi link podrzuciłeś i od razu zrozumiałam, że za długie przerwy między seriami. Co do obciążenia to go rozumiem , bo mnie nie zna. Ten dzisiaj z Polski zapytał mnie o co mi chodzi a ja , że chcę mięśnie. Nie chudnąć , ale wypełnić to co mam mięśniami. Tyle, że sadła też trochę mam. Inne linki tylko przekierowują na Forum sdf a tam nie mogłam znaleźć tych artykułów przez Ciebie podanych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|