renia
|
Dasna! Ty nic nie powściągnuj, tylko pokaż cherlakom z pakerni, co potrafisz! Dobrze mówisz...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ból i zmęczenie nie jest żadnym wykładnikiem dobrze wykonanego treningu, powiedziałbym, że wręcz przeciwnie. Dobre Gavari Dobry trening powinien być jak seks. Chwile po skonczeniu powinna przyjsc ochota na nastepny
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ból i zmęczenie nie jest żadnym wykładnikiem dobrze wykonanego treningu, powiedziałbym, że wręcz przeciwnie. Dobre Gavari Dobry trening powinien być jak seks. Chwile po skonczeniu powinna przyjsc ochota na nastepny Śliczne! Po dobrym treningu człowiek jest mocniejszy, nie słabszy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nic. Czy ja coś mówię? Chandra mi przeszła to się śmieję... A mowia, ze to forum jest ponure i nieempatyczne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ból i zmęczenie nie jest żadnym wykładnikiem dobrze wykonanego treningu, powiedziałbym, że wręcz przeciwnie. Dobre Gavari Dobry trening powinien być jak seks. Chwile po skonczeniu powinna przyjsc ochota na nastepny Grenis, nazwę to siłą argumentu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna! Ty nic nie powściągnuj, tylko pokaż cherlakom z pakerni, co potrafisz! Oj może lepiej nic im nie będę pokazywać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobry trening powinien być jak seks. Chwile po skonczeniu powinna przyjsc ochota na nastepny Czy to właśnie nie zniechęca kobiet do dobrego treningu?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nic. Czy ja coś mówię? Chandra mi przeszła to się śmieję... A mowia, ze to forum jest ponure i nieempatyczne O pisząc na tym forum nieraz płakałam......ze śmiechu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobry trening powinien być jak seks. Chwile po skonczeniu powinna przyjsc ochota na nastepny Czy to właśnie nie zniechęca kobiet do dobrego treningu? Zależy których partii mięśni.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Zyon , nie narażaj mi się na noc. Kurka wodna. No, proszę jak to od razu wykorzystał. Sidamo sam pijesz przed tą swoja afe,afe.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
He,he,he, ważę tylko 200 funtów A dosiężny 60-65 cm, z byłym ciężarowcem rozmawiasz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|