|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
B.fajne dzisiaj zajęcia. A i czuję przypływ energii więc ćwiczyło mi się lżej. Jurij dołożył mi po 2, 5 kg, bo he, he lekko szło czyli 17, 5 kg. Plecy -20 kg, barki i jakieś takie fajne podciągania a potem jeszcze brzuszki na sali na takim ustrojstwie jak kołyska. Dzisiaj też po treningu naprzemienne prysznice i sauna. A sauna jaka? Mokra czy sucha? Sauna jest świetną odnową biologiczną. Regularnie 2 razy w tygodniu, no bodaj raz. W mokrej najlepiej 50-60 stopni, a w suchej 80-90. Zaczynamy od 10-15 z przerwami na natrysk, dochodząc do 30 minut.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sauna sucha. Tak , posiedziałam wszystkiego 10 min. jak na pierwszy raz po tak długiej przerwie wystarczy i najniższa półka. Jeszcze po treningu mogę pływać, ale nie wiedziałam o tym, że "przysługuje" mi 30 min. basenu i nie mam ze sobą kostiumu kąpielowego. Ja za bardzo pływalni nie lubię, ale może warto. Dzisiaj naprawdę czuję się świetnie, przypływ sił witalnych i na koniec treningu robiłam unoszenie nóg w podporze 3 razy po 15 i dałam radę. Więc jestem b. zadowolona
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co Ty? No żartowałem, ale jak będę miał tam wyjazd, to musowo się zgłoszę
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Co Ty? No żartowałem, ale jak będę miał tam wyjazd, to musowo się zgłoszę Koniecznie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj naprawdę czuję się świetnie, przypływ sił witalnych i na koniec treningu robiłam unoszenie nóg w podporze 3 razy po 15 i dałam radę. Więc jestem b. zadowolona
Chodzi o ćwiczenie na brzuch na poręczach? Ładnie! A nie oszukujesz aby? Nie robisz przeprostu nóg do tylu na dole i nie wykorzystujesz pędu?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
We Lwowie sporo naszych jest jakby co... Podobno jakieś korzenie stamtąd mam, to może doleją wody do zupy?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj naprawdę czuję się świetnie, przypływ sił witalnych i na koniec treningu robiłam unoszenie nóg w podporze 3 razy po 15 i dałam radę. Więc jestem b. zadowolona
Chodzi o ćwiczenie na brzuch na poręczach? Ładnie! A nie oszukujesz aby? Nie robisz przeprostu nóg do tylu na dole i nie wykorzystujesz pędu? Słowo. Nie oszukuję. Nie, przeprostów w ogóle unikam , bo tak się nabawiłam kontuzji barku. A pędu dopiero nabieram.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
We Lwowie sporo naszych jest jakby co... Podobno jakieś korzenie stamtąd mam, to może doleją wody do zupy? Та Ти що? Тим більше прїжджай! Я подбаю щоби дали Тобі сала!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Domy i utrzymanie tanie, tylko jak wśród takich grubasów żyć? Tu już ciężko, bo kloc za klocem się toczy chodnikiem, ale to jeszcze nie aż takie kloce jak u opalonego!
|
|
|
|
|
|
|
|