Zyon
|
Się wie, bo w dzisiejszych czasach płeć się zmienia na życzenie... No w Niemczech mozna juz sobie nawet zadeklarowac w karcie urodzenia Ach ten postep
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Widze, ze suniesz coraz wiekszymi susami w strone Absolutu Otoz o plci swiadcza poglady i wiara a nie jakies tam "narzondy pciowe" No tak, na tym tu Forum doświadczam stanów wyższej świadomości. A już jak łyknę tego "Absolutu" (najlepiej 3/4 od razu) to w ogóle osiągnę Nirwanę. Sama stanę się Absolutem. Co prawda susy będą utrudnione , ale na pewno w jakiś sposób będę sunąć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dasna, nie boisz sie ze ci aktony pieciobocznych miedzyramiennych zbytnio nabrzmieja od tej hipertrofii mikrofibrylarnej? Juz sie boję , to teraz wytłumacz mi naukowo to co przed chwilą napisałeś. I napisałam to całkiem poważnie. I zawsze jestem wdzięczna osobom , które mogą mnie zapoznać ze swoja wiedzą i wytłumaczyć fachowe określenia. Dlatego proszę. I skąd wziąłeś aktony pięcionocznych międzyramiennych To ciekawe. To jakies nowe . To bardzo zaawansowana i tajemna wiedza kulturystyczna, ktora tylko coach gavro zna Jego pros, on ci wylozy. Nie wiem czy pamietasz ale od biochemii jest admin, od pakerni jest gavro, ja jestem od (do?) niczego Oj Zyonku wyczułam Cię. Erudyta, Ty masz być erudytą. Czupurny jesteś. Ufff, dobrze, ze nie Edyta...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
No mi by było raźniej . Byśmy założyli klub albo stowarzyszenie Edyt. Byśmy cały Internet zedytowali...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Uuu, mocne. Najbardziej podoba mi się miauczenie kota. Hm, a jak wyjdzie , że jestem facetem? A zaryzykuję.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widze, ze w pare godzin na okreslony temat jest prawie 50 wypowiedzi. Robi sie z tego powoli uniwersytecki wyklad, trudny do opanowania dla mniej rozeznanego w temacie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Uuu, mocne. Najbardziej podoba mi się miauczenie kota. Hm, a jak wyjdzie , że jestem facetem? A zaryzykuję. No, wypełniłam i nic nie działa dalej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie wypełniałam bo nie mam wątpliwości...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Widze, ze w pare godzin na okreslony temat jest prawie 50 wypowiedzi. Robi sie z tego powoli uniwersytecki wyklad, trudny do opanowania dla mniej rozeznanego w temacie. Без водки не разберешь .
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja nie wypełniałam bo nie mam wątpliwości... Czy zlokalizujesz kota? A kran kapiący zaraz by mnie wkurzył. Reniu czy jesteś kobietą?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widze, ze w pare godzin na okreslony temat jest prawie 50 wypowiedzi. Robi sie z tego powoli uniwersytecki wyklad, trudny do opanowania dla mniej rozeznanego w temacie. Без водки не разберешь .
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Widze, ze w pare godzin na okreslony temat jest prawie 50 wypowiedzi. Robi sie z tego powoli uniwersytecki wyklad, trudny do opanowania dla mniej rozeznanego w temacie. Ale jaka wielowątkowość.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie wypełniałam bo nie mam wątpliwości... Czy zlokalizujesz kota? A kran kapiący zaraz by mnie wkurzył. Reniu czy jesteś kobietą? Ja mam wiele płci, bo ja jestem w wielu wcieleniach...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie wypełniałam bo nie mam wątpliwości... Czy zlokalizujesz kota? A kran kapiący zaraz by mnie wkurzył. Reniu czy jesteś kobietą? Minie kran kapiący nie wkurza...a kota? no nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja nie wypełniałam bo nie mam wątpliwości... Czy zlokalizujesz kota? A kran kapiący zaraz by mnie wkurzył. Reniu czy jesteś kobietą? Ja mam w iele płci, bo ja jestem w wielu wcieleniach... No, tak. Zapomniałam. Zaczyna faktycznie robić się mistycznie. Muszę sprawdzić czy nie lewituję?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie wypełniałam bo nie mam wątpliwości... Bo to proste. Wpływ koktajlu z rozmaitych substancji chemicznych w życiu płodowym i parę lat potem, na określony przy poczęciu zestaw chromosomów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przenieśmy się tu, choć tu wszędzie bez ładu i składu I to jest właśnie piękne. Zostałbym chwilę przy tym, że trening góry ciała poprawia zdolności biegowe. I odwrotnie np balet czy rytmika zwiększa siłę korpusu. Zauważyliście to?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Balet to morderczy trening. Czytałam wywiad z prima balerina naszego Teatru Wielkiego to jest dopiero ból. Sprinterzy maja niesamowitą muskulaturę , ale tak od biegaczy na 800 m chyba zaczyna się już chudość.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Od którego roku już nie pomnę, datuje się coraz bardziej rozbudowana muskulatura? Jak Mariusz poradził mi popracować na górnymi partiami to zauważyłam, że im bardziej pracuje rękoma, tym bardziej "ciągne " bieg.
|
|
|
|
|
|
|
|