Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3640983 razy)
|
Dasna
Go
|
Gęstość i "upakowanie" tkanek rośnie pod wpływem treningu, a ilość tkanki tłuszczowej zwykle maleje. I to jest najlepsze w wytrwałości trenowania.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Waga nie mówi prawdy, lustro mówi ... Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... Waga nie mówi prawdy, lustro mówi ... Dziękuję. A, tak, to lustro też
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Lustro i gacie, a konkretnie guzik, czy da sie zapiac czy nie Ja juz dawno przestalem sie wazyc, wazne, ze nosze co nosze. W tamta sobote polazlem malowac to wzialem ubiegloroczna koszulke taka typu bezrekawnik. No az sie zszokowalem, bo sie zrobila taka ciasna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy gdzie pije najbardziej? W pępek, czy może w cycki... na pępku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gdzie sie kupuje takie "ciezarki"?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Ponieważ byłam dobrze rozgrzana po 1,5 godz. śmieciowej gimnastyce w lesie, to zebrałam się na siłownię. Dzisiaj byłam jakaś bardziej ogarnięta. Poza tym był b.fajny, normalny trener. Sylwetkę miał proporcjonalną , piękny zarys bicepsa, naramiennego, do tego nogi w odpowiedniej grubości a nie dwa chude patyki. Zrównoważony, bez sztucznego uśmiechu firmowego. Byłam rozgrzana to tylko 5 min, eliptyk a potem 3x 15 obwodowy, 3x 15 wspięcia na palce w staniu i.... pod Twoim wpływam Gavroche , dołożyłam ciężaru. Wyciskanie poziome w siadzie 3x 15 i..... 35 kg, rekord i to mi poszło łatwo, potem 1x 15 i 25 kg ściąganie drążka nachwytem za siebie, potem zmieniłam na 20 kg i dokończyłam do 3 serii , choć trener się zaniepokoił przy tych 25 kg , ale w sposób bardzo stonowany. Potem poprosiłam go o asekuracje przy wyciskaniu sztangi leżąc. Z tym , że mięśnie i ja już byliśmy zmęczeni, jednak sam gryf to za mało, bo bujałam nim na boki, więc 16 kg i 3 serie , no nie wymuszone , ale końcówka męka .Nie dociągnęłam do 15 . Było po 10 a druga 8, bo nie ustabilizowałam oddechu. Potem luzik , bieżnia na wyciszenia i zakończyłam w dobrej formie. Z całego tygodnia treningów widzę , że stać mnie na więcej, ale.....powoli. Muszę podszkolić technikę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Powoli. Musisz mieć czas na adaptację. Tego się nie przeskoczy. A technika się sama zrobi, jak Ci trening spowszednieje. Na razie dużo emocji Tego też się nie przeskoczy. Powoli.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, jest.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przewaliłem znacząco mniej węgla niż za komuszych czasów ton żelastwa, ale i tak sprawiłem się w godzinę. Rano sprawdzę "martwy ciąąąąg". "Żelasto" liczyliśmy np. tak: - nogi, wyciskanie na atlasie siedząc 1minx120kg; czyli 30pow.x 120kg= 3,6tony - łapki (drabinka) dociąganie do cyców w siadzie na atlasie 8x40kg;7x50kg;6x60kg;5x70kg;4x80;3x90;2x100;1x120 i z powrotem. (320+350+360+350+320+270+200+120)x2=3,88tony - i tak dalej tonaż rósł.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przewaliłem znacząco mniej węgla niż za komuszych czasów ton żelastwa, ale i tak sprawiłem się w godzinę. Rano sprawdzę "martwy ciąąąąg". "Żelasto" liczyliśmy np. tak: - nogi, wyciskanie na atlasie siedząc 1minx120kg; czyli 30pow.x 120kg= 3,6tony - łapki (drabinka) dociąganie do cyców w siadzie na atlasie 8x40kg;7x50kg;6x60kg;5x70kg;4x80;3x90;2x100;1x120 i z powrotem. (320+350+360+350+320+270+200+120)x2=3,88tony - i tak dalej tonaż rósł. Żelastwo to wiem, ale ten wyngel policzyć?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No mnieeeej!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jestem po treningu z Jurijem. dzisiaj nogi -uginanie nóg w leżeniu 3x 15 -wspięcia na palce w staniu 3x 20 - jakieś dziwne przysiady z odważnikem 3x15 - jakieś uginanie nóg przy drabinkach z chwytem jedna ręką na przemian (buuu) niby nic a jakie męczące na koniec -uginanie nóg w podporze.3x15 , końcówkę ledwo dociągnęłam. A potem... jak tutaj mówią "połnyj fengszuj" Basen, jacuzzi , sauna. Uch.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to pięknie, nawet małe piwko można sobie puknąć, dla kurażu!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A to pięknie, nawet małe piwko można sobie puknąć, dla kurażu! Abstynentka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobrze!
|