Dasna
Go
|
Znaczy "niemodnie", ale co tam... A tam. Z tymi różnymi modami to potem tylko kłopoty.O kacu nie wspomnę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Abstynentka. Ale z wyboru, czy z musu?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Abstynentka. Ale z wyboru, czy z musu? Z musu to jak? Nie , no umoczyć usta raz na pół roku w czerwonym dobrym winie czy szampanie to spoko.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Okazyjna degustacja, rzadko i z umiarem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dasna jes po prostu staroswiecka, slyszalem, ze nawet kawy nie miele tylko gryzie ziarenka i popija wrzatkiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Gryzie? Myślałem, że wycyckać wystarcy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna jes po prostu staroswiecka, slyszalem, ze nawet kawy nie miele tylko gryzie ziarenka i popija wrzatkiem
Połnyj fengszuj
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, to pije się herbatę na prikusku. Niezawodny Zyon. Tak, ja sobie wyobrażam jakbym w Twoim opisie bym wyglądała.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Okazyjna degustacja, rzadko i z umiarem. Eto ja. We własnej doskonałej osobie. A tak, połnyj fengszuj.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No to dzisiaj poćwiczyłam. Rozgrzewka 15 min. orbitrek, potem króciutkie rozciągania. 1.Ściąganie drążka podchwytem 3x 15 25 kg 2.Przyciąganie drążków maszyny 3x 15 20 kg 3.Prostowanie grzbietu 3x 15 15 kg!!! Ale mam słaby odcinek lędźwiowy. 4.Uginanie ramion ze sztangą 3x10 , połączone z naciąganiem sprężyny 3x 15 5.Unoszenie nóg w podporze 3 x 15 Potem połnyj fengszuj czyli basen, jacuzzi i sauna. Dzisiaj odczułam już ciężar i czuję się lekko zmęczona. Nic mnie nie boli to najważniejsze, nic nie kłuje. Ja widzę duże zmiany w swojej sylwetce i Jurij także potwierdza , że jest ogromna zmiana. Ale jak się dzisiaj zobaczyłam z tą sztangą i jak znów dostanę tych kapturów.A u mnie szybko. I jak pelikany się wypełnią w mordę jeża to chłop by się nie powstydził i to nie mały. Jasne , że to kwestia 7-10 miesięcy , ale ....
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Slonine mu zostawilas czy wzielas ze soba?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, sama musisz zdecydować, jak chcesz wyglądać. Ja myślę, że zmiany nie są i nie będą tak dramatyczne Lepsze muskularne i jędrne ciało niż niewysportowany kapeć. Widzę to tak: po osiągnięciu sylwetki "już dosyć mięsa" zostawiasz sobie tylko aero takie jak lubisz, ewentualnie z zachowawczym dodatkiem niewielkiej ilości mocnej siłówki dla podtrzymania masy i tonusu. Dla mnie umięśnione kobiety są bardzo atrakcyjne i samoświadome, znak to też, że dbają o siebie i prawidłowo jedzą.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dasna, sama musisz zdecydować, jak chcesz wyglądać.
Dla mnie umięśnione kobiety są bardzo atrakcyjne i samoświadome, znak to też, że dbają o siebie i prawidłowo jedzą.
ba http://dzpc.wroclaw.pl/archives/2986 apetito
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|