Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3650643 razy)
|
Zyon
|
fuj paskudztwo, a moze jakies kobiety zarzuccie zamiast samych facetow?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Chłopaki wsparcie konkretne.Dzięki. Faktycznie niektóre dziewczyny piękne. Tak, zawczasu nie ma co się martwić, jeszcze droga daleka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przewaliłem znacząco mniej węgla niż za komuszych czasów ton żelastwa, ale i tak sprawiłem się w godzinę. Rano sprawdzę "martwy ciąąąąg". "Żelasto" liczyliśmy np. tak: - nogi, wyciskanie na atlasie siedząc 1minx120kg; czyli 30pow.x 120kg= 3,6tony - łapki (drabinka) dociąganie do cyców w siadzie na atlasie 8x40kg;7x50kg;6x60kg;5x70kg;4x80;3x90;2x100;1x120 i z powrotem. (320+350+360+350+320+270+200+120)x2=3,88tony - i tak dalej tonaż rósł. Żelastwo to wiem, ale ten wyngel policzyć? Pełna skośnooka wywrotka raz po raz i już. Bo sobie przypomniałem, żem Cię w zakłopotaniu zostawił. A to honorowo.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj Jurij dołożył mi kilogramów i robiłam wyciskanie sztangi, ale po pompkach. O w mordę , wreszcie zmęczyłam te pompki na kolanach i do sztangi. I się zdziwił, że ledwo dycham. Nie, no fajnie , że już się przyzwyczaił, że daję radę , ale potem sam stwierdził, że poprzednio nie robiłam pompek przed sztangą, bo padłam jak pies Pluto. Dzisiaj zestaw na triceps i piersiowy a potem połnyj fengszuj z basenem, sauną i jacuzzi. A potem Wystawa Tatuażu. Dredy, tunele, piercing. Ciekawe.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A potem Wystawa Tatuażu. Znaczy ze zdjętych skór, czy na żywo?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A potem Wystawa Tatuażu. Znaczy ze zdjętych skór, czy na żywo? Tak wyszło , bo przetłumaczyłam z ukraińskiego.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A potem Wystawa Tatuażu. Znaczy ze zdjętych skór, czy na żywo? Tak wyszło , bo przetłumaczyłam z ukraińskiego. Na żywo było.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj Jurij dołożył mi kilogramów i robiłam wyciskanie sztangi mam na dzieje, ze nie ukrecilas podczas wyciskania? jak w tym kawale -baco, kota sie nie pierze -pierze, pierze wraca turysta za 2 godziny, siedzi baca i placze. obok zdechly kot. -a mowilem baco, ze kota sie nie pierze -pierze, pierze, ino sie nie wykreca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj Jurij dołożył mi kilogramów i robiłam wyciskanie sztangi mam na dzieje, ze nie ukrecilas podczas wyciskania? jak w tym kawale -baco, kota sie nie pierze -pierze, pierze wraca turysta za 2 godziny, siedzi baca i placze. obok zdechly kot. -a mowilem baco, ze kota sie nie pierze -pierze, pierze, ino sie nie wykreca Zyon , no co . Wyciskanie sztangi w leżeniu jest prawidłowym opisem ćwiczenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale to bardzo niebezpieczne ćwiczenie, bo jak taka sztanga przygniecie, to ani się zipnie! Trzeba asekurację mieć! Trener stoi i pomaga. A ja takich ciężarów nie wyciskam coby mnie przygniotła. Chociaż jakbym wypuściła przy wyproście to hm, można sobie co połamać. Ale raczej mi się do tej pory nie zdarzyło.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba uważać!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
... A ja takich ciężarów nie wyciskam coby mnie przygniotła. ...
"Przygniotły"- wybrałbym bez pośpiechu, ale wiadomo ja mogę się mylić. Chyba, że o tak zawoalowaną sztangę gra idzie, bowiem z pewnością nie o Gryf.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj obwodowy, TOP, bieżnia, Wavy i 3 kg mniej odkąd zaczęłam ćwiczyć. Spodnie będę musiała sobie kupić, bo wszystkie spadają.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mozesz cebulakowi sprzedac jakby co, ma problemy z nadwaga to moze wezmie. A ty nie cwicz za duzo bo nadmiar bialka ci sie odlozy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Dzisiaj obwodowy, TOP, bieżnia, Wavy i 3 kg mniej odkąd zaczęłam ćwiczyć. Spodnie będę musiała sobie kupić, bo wszystkie spadają. To pewnie po fengszuju...
|
|
|
|
|
|
|
|
|