Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale dzisiaj fengszuja nie było.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj czynny odpoczynek. Marsz 4 km z obciążnikami na nogi po 1, 5 kg i ręce po 0, 75 kg. Jest dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, dlaczego Ty zaczęłaś tak intensywnie ćwiczyć? Chodzi Ci o zdrowie, kondycję, sylwetkę, czy satysfakcje z samych ćwiczeń? Czy wszystko na raz?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, dlaczego Ty zaczęłaś tak intensywnie ćwiczyć? Chodzi Ci o zdrowie, kondycję, sylwetkę, czy satysfakcje z samych ćwiczeń? Czy wszystko na raz?
Przede wszystkim, bo lubię, b. lubię. Od zawsze. Potem idzie cała reszta i długo by wymieniać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to fajnie. Ważne jest aby się nie katować i robić to co się lubi...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No to fajnie. Ważne jest aby się nie katować i robić to co się lubi... Tak, żadne katowanie, choć intensywność wymusza wysiłek. Przyjemność, zadowolenie, satysfakcja, dobry humor, relaks, itd........
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Nie, nie, wielki to jest np Adasko jak sie na diecie rotacyjnej zapasl Ja jestem taki w miare ok
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
O to to
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do rany przyłóż ...do serca przytul psa, weź na kolana kota...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj po 10 min. rozgrzewki na orbitreku dalej tłukłam obwodowy 6 x 15, coś zdechłam, potem wspięcia na palce 3x15 a na koniec 10 min.wioślarz i wyciszenie na bieżni też 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Padłam o 21.30 jak nieżywa. Nastąpiłam jakaś kumulacja i organizm potrzebował solidnej regeneracji. Wczoraj zjadłam sporo kaczki , tłuszczu z niej , skóry. To te obwody dały mi tak popalić , ale i moje obwody spadają.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kaczki!? Cwiczysz na rzezbe czy na mase?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|