Dasna
Go
|
Potem na masę, bo póki co to w czym rzeźbić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...w glinie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A w drewnie nie można? Można, można , ale ja takich talentów nie posiadam. Jest jeszcze rzeźbienie w g..... i to wydaje mi się b. popularne. W kufnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Teraz robi za eksperta... ale jak pisze sprawa umięśnienia jej "zwisa"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ach no.....faktycznie, wielki brzucho i cyce zwisaja ale trudno to nazwac umiesnieniem Wzial sie za pomoc ten co najwiecej wie o "przybieraniu na masie".
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzięki za adres. Stworzymy nową jakość treningu. Na słoninę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nowa jakosc i nowy wymiar treningu! Konkretnie XXXL w pasie i miseczka Z
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Nowa jakosc i nowy wymiar treningu! Konkretnie XXXL w pasie i miseczka Z Uuuuu na taka miseczkę to, pardon na taka miche to można złapać jakiegoś Supermena. A swoja drogą kto to wykarmi?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj przykładnie ćwiczyłam wyciskania a ponieważ już trochę czasu ćwiczę to powoli i myślenie włączam. Z trenerem zawsze łatwiej , ale powoli i sama koryguję postawę , prace rąk, barków. Widzę, że za bardzo ciągnę prawą. Bardzo miło mi się ćwiczy. Wyciskanie sztangi w leżeniu, butterfly, wyciskanie francuskie sztangielki w leżeniu, wyciskanie poziome na maszynie i to co b. lubię podciąganie sztangi wzdłuż tułowia. Standardowo 3x 15 od 20 kg do 6 kg sztangielka. I pełnego fengszuja potem nie było , bo na basen przyszły 5-6 latki i rozpełzły się wszędzie , więc zakończyłam szybciej coby mi na głowę nie powchodziły.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj 10 min orbitrek i 7 obwodów po 15 ,potem 3 x 30 wspięcia na palce na brzuchaty, 5 min. step na maksa i 10 min. wyciszenia na bieżni. Młody nawet zauważył zmiany tylko mówi, że jeszcze trochę nad piersiowym trzeba popracować. Młody to najsurowiej mnie ocenia. . No i w klubie kulturysta patrzy na mnie już innym okiem. Kupiłam nowe spodnie, bo to co mam zlatuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I bardzo dobrze! Super nawet bez fengszuja.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, Dasna, pogratulować
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, Dasna, pogratulować O, jesteś. Jak fajnie. Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|