Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3640857 razy)
|
Gavroche
|
No, Dasna, pogratulować O, jesteś. Jak fajnie. Dziękuję. Cześć Widzę, że zwiększyłaś obciążenia do marszu. Nic nie dokucza, nie ma dyskomfortu?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wszystko ok.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszystko ok. Tylko nad piersiowymi jeszcze popracuj
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wszystko ok. Tylko nad piersiowymi jeszcze popracuj Niestety, jak na się popatrzę w lustrze to nie tylko piersiowy "do roboty". No, ale rzeczywiście zmiany są spektakularne tyle , że na razie b. nietrwałe. Obwodowy robię naprawdę wyczerpujący. Bywa , że mnie mdli, ale nie jest źle. Siłowy to głównie pod kierunkiem Jurija i widzę , że on też się trochę "rozhulał" i mi więcej tej sztangi serwuje, z tym, że jest to przyjemniejsze niż te obwody. Pilnuje też rozciągania. Jutro wraca z Norwegii moja psiapsióła to ciekawa jestem jak mnie oceni po 3 tygodniach niewidzenia. przed wyjazdem proponowała mi wspólny trening fitness. Sie zobaczy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszystko ok. Tylko nad piersiowymi jeszcze popracuj Niestety, jak na się popatrzę w lustrze to nie tylko piersiowy "do roboty". No, ale rzeczywiście zmiany są spektakularne tyle , że na razie b. nietrwałe. Obwodowy robię naprawdę wyczerpujący. Bywa , że mnie mdli, ale nie jest źle. Siłowy to głównie pod kierunkiem Jurija i widzę , że on też się trochę "rozhulał" i mi więcej tej sztangi serwuje, z tym, że jest to przyjemniejsze niż te obwody. Pilnuje też rozciągania. Jutro wraca z Norwegii moja psiapsióła to ciekawa jestem jak mnie oceni po 3 tygodniach niewidzenia. przed wyjazdem proponowała mi wspólny trening fitness. Sie zobaczy. Ta babka od śmiesznych podrygów? Będzie zaskoczona, zawsze tak jest, jak się porównuje człowieka na tłuszczówce do korytkowca. Mamy lepszy układ hormonalny i nerwowy A i zapału Ci nie brakuje jak widać... To tylko moje zdanie, ale "spalasz" się trochę tym obwodowym... Ten sam efekt można by uzyskać znacznie mniejszym "zużyciem" ciała i czasu. Zmniejszyć objętość, a zwiększyć intensywność, zdaje się, że Jurij w dobrym kierunku zmierza
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wiem, że się spalam na obwodach , ale wytrzymałość zwiększam. Planuję jeszcze 2- 3 tyg. pociągnąć obwodowy w Polsce i przejść na siłowy li tylko. Gavroche mam termin na 28 listopada na moja pierwsza , przepiękna , odlotową dziarę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No, Dasna, pogratulować O, jesteś. Jak fajnie. Dziękuję. Oooo, brakowalo kadzenia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
No, Dasna, pogratulować O, jesteś. Jak fajnie. Dziękuję. Oooo, brakowalo kadzenia No i z kogo tu zazdrość wyłazi. Ty jakoś żadnych merytorycznych wskazówek mi nie dawałeś. A co nie mogłam sobie potęsknić?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiem, że się spalam na obwodach , ale wytrzymałość zwiększam. Planuję jeszcze 2- 3 tyg. pociągnąć obwodowy w Polsce i przejść na siłowy li tylko. Gavroche mam termin na 28 listopada na moja pierwsza , przepiękna , odlotową dziarę. Duża objętość buduje też odpowiednie "okablowanie" naczyniami krwionośnymi oraz dzięki mleczanom wzmacniane są ścięgna i powięzi. Ale za długo nie ma co się nią zabawiać, bo cierpią stawy i tworzą się kiepski nawyki ruchowe, mięśnie wspomagające ruch są przemęczone. Eeee, pszepani, tatuaże? Super! Wybrałaś dobre miejsce i trwały pigment?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, Dasna, pogratulować O, jesteś. Jak fajnie. Dziękuję. Oooo, brakowalo kadzenia Każdy lubi dobre słowo, zwłaszcza jak zasłuży
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, to 2-3 tyg. wystarczą. Planowałam na Ukrainie. Byłam tam na Wystawie , ale coś nie nabrałam zaufania. Tu u mnie jest facet , który od 10 lat tatuuje. Ma swoja stronę mówi, że pigmenty Ok, certyfikaty ma. Jak przedstawiłam swój projekt to tak mu się spodobał, że stwierdził , że też chyba podobny sobie machnie. Sam naprowadził mnie jeszcze na strony o tatuażu w stylu trash polka (super) i powchodziłam na strony Griszy Masłowa. Ale ma obłędne pomysły. http://www.tumblr.com/tagged/grisha-maslov
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, Dasna, pogratulować O, jesteś. Jak fajnie. Dziękuję. Oooo, brakowalo kadzenia Każdy lubi dobre słowo, zwłaszcza jak zasłuży Własnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No, Dasna, pogratulować O, jesteś. Jak fajnie. Dziękuję. Oooo, brakowalo kadzenia No i z kogo tu zazdrość wyłazi. Ty jakoś żadnych merytorycznych wskazówek mi nie dawałeś. A co nie mogłam sobie potęsknić? Ja nie dawalem rad? A kto mowil o bolach piecioglowego czworocepsa? A kto mowil o hodowaniu sloniny? A kto mowil, ze kota sie nie wykreca po praniu? Oficjalnie sie obrazam i wiecej nie doradzam
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
No, Dasna, pogratulować O, jesteś. Jak fajnie. Dziękuję. Oooo, brakowalo kadzenia No i z kogo tu zazdrość wyłazi. Ty jakoś żadnych merytorycznych wskazówek mi nie dawałeś. A co nie mogłam sobie potęsknić? Ja nie dawalem rad? A kto mowil o bolach piecioglowego czworocepsa? A kto mowil o hodowaniu sloniny? A kto mowil, ze kota sie nie wykreca po praniu? Oficjalnie sie obrazam i wiecej nie doradzam A kto mnie doprowadził do wariatkowa w Lublinie i błąkania się po ulicach tegoż z pianą na ustach i krzykiem Zyooooon. I łudził odwiedzinami. Najpierw namawiałeś mnie na kawę a potem uciekłeś Ja się nie obrażałam , ale teraz to też się obrażę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mowilem: wez szczoteczke, sama jestes sobie winna.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No, to 2-3 tyg. wystarczą. Planowałam na Ukrainie. Byłam tam na Wystawie , ale coś nie nabrałam zaufania. Tu u mnie jest facet , który od 10 lat tatuuje. Ma swoja stronę mówi, że pigmenty Ok, certyfikaty ma. Jak przedstawiłam swój projekt to tak mu się spodobał, że stwierdził , że też chyba podobny sobie machnie. Sam naprowadził mnie jeszcze na strony o tatuażu w stylu trash polka (super) i powchodziłam na strony Griszy Masłowa. Ale ma obłędne pomysły. http://www.tumblr.com/tagged/grisha-maslovZnam! Bardzo dobre wykonanie! Mi na razie starczy, ale się nie zaklinam Dawno nie spotkałem wzoru, który by mi się rzucił jakoś bardziej...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mowilem: wez szczoteczke, sama jestes sobie winna. Wzięłam, nawet dwie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
6,5 km spokojnego marszu z obciążeniem, dla odpoczynku. Piękne słońce, świeże powietrze, kolory jesieni. Połnyj fengszuj.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
6,5 km spokojnego marszu z obciążeniem, dla odpoczynku. Piękne słońce, świeże powietrze, kolory jesieni. Połnyj fengszuj. Ja byłem dziś o 8.00 rano. 11 km zrobiłem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
6,5 km spokojnego marszu z obciążeniem, dla odpoczynku. Piękne słońce, świeże powietrze, kolory jesieni. Połnyj fengszuj. Ja byłem dziś o 8.00 rano. 11 km zrobiłem. Z obciążeniem? Jakim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|