Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3640747 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jaka ja dzisiaj zdechła jestem. Szkoda słów. Mam nadzieje, że do jutra odzyskam siły. Dzisiaj na śniadanie żółtka na słoninie. Bardzo, bardzo tłusto. A obiad to bigos tez tłusty, tłusty.Nie żałowałam sobie. I dzisiaj słabo spałam. Musze zaobserwować czy przypadkiem nie wiąże się to ze zbyt dużym przeciążeniem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O to śniadanko według szwedzkiego najnowszego wynalazku - LCHF Jesteś w awangardzie zdrowego odżywiania!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jaka ja dzisiaj zdechła jestem. Szkoda słów. Mam nadzieje, że do jutra odzyskam siły. Dzisiaj na śniadanie żółtka na słoninie. Bardzo, bardzo tłusto. A obiad to bigos tez tłusty, tłusty.Nie żałowałam sobie. I dzisiaj słabo spałam. Musze zaobserwować czy przypadkiem nie wiąże się to ze zbyt dużym przeciążeniem. Dobry trop, pszepani Rosyjska szkoła specjalnie doprowadza zawodników do podobnego stanu, używają do tego skomplikowanych algorytmów Doprowadza się zawodnika na skraj przetrenowania i serią bardzo lekkich treningów, prościutko w szczyt formy! Masz okazję by sprawdzić to na sobie, po prostu 3-4 kolejne sesje zrób bardzo lekkie.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jaka ja dzisiaj zdechła jestem. Szkoda słów. Mam nadzieje, że do jutra odzyskam siły. Dzisiaj na śniadanie żółtka na słoninie. Bardzo, bardzo tłusto. A obiad to bigos tez tłusty, tłusty.Nie żałowałam sobie. I dzisiaj słabo spałam. Musze zaobserwować czy przypadkiem nie wiąże się to ze zbyt dużym przeciążeniem. Dobry trop, pszepani Rosyjska szkoła specjalnie doprowadza zawodników do podobnego stanu, używają do tego skomplikowanych algorytmów Doprowadza się zawodnika na skraj przetrenowania i serią bardzo lekkich treningów, prościutko w szczyt formy! Masz okazję by sprawdzić to na sobie, po prostu 3-4 kolejne sesje zrób bardzo lekkie. I jakieś Ww na noc zarzuć do pieca,aby CaUN odnowić . Np ziemniaki na śmietanie, śmietance lub z czym tam Ci wejdą bez poślizgu . W LCHF preferują disle kokosowe
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nic nie mogę jeść. Tak się zatłuszczyłam, że chodzę tylko i piję. Pić, pić. Na samą myśl o jedzeniu . Fuj.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic nie mogę jeść. Tak się zatłuszczyłam, że chodzę tylko i piję. Pić, pić. Na samą myśl o jedzeniu . Fuj. Miażdżyca jak nic
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Pić, pić. Na samą myśl o jedzeniu . Fuj. Fungjszuj niet ?? Wrzuć małego ziemniaczka lub jakieś ciuciu bez T już
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Albo jabłuszko - miotełkę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
U mnie gruszki , broskwinki B17 i te sprawy
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sobota pod kierunkiem Jurija nogi, pośladkowy Dzisiaj biceps, brzuch i plecy. Obciążenia wzrastają. Potem basen, sauna , jutro masaż czyli połnyj fengszuj jest. Oglądałam ćwiczenia na TRX. Jakie fajne.Ja mam to w klubie w Polsce, ale coś tam nie w użyciu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sobota pod kierunkiem Jurija nogi, pośladkowy Dzisiaj biceps, brzuch i plecy. Obciążenia wzrastają. Potem basen, sauna , jutro masaż czyli połnyj fengszuj jest. Oglądałam ćwiczenia na TRX. Jakie fajne.Ja mam to w klubie w Polsce, ale coś tam nie w użyciu. Co mówi Jurij? Tak w trzech słowach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ale polskich...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jurij jest zachwycony przede wszystkim zmianami w moim ciele. ja też. Dalej robimy trening siłowy czyli np. unoszenie sztangi oburącz, albo przysiady z odważnikiem , wyciskanie francuskie itp. Widzę , że zwiększa mi obciążenia i robi krótsze przerwy między seriami. Teraz idę na trening we wtorek.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jurij jest zachwycony przede wszystkim zmianami w moim ciele. ja też. Dalej robimy trening siłowy czyli np. unoszenie sztangi oburącz, albo przysiady z odważnikiem , wyciskanie francuskie itp. Widzę , że zwiększa mi obciążenia i robi krótsze przerwy między seriami. Teraz idę na trening we wtorek. Zwłaszcza przysiad z odważnikiem mi się podoba Pilnuj regeneracji. Ładnie to wszystko wygląda
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...wyciskanie francuskie
Na czy to polega?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mnie też się to podoba i dalej lecę na trening jak na skrzydłach. Pełna energii, choć tak mało jem. Lubie b. podciąganie sztangi wzdłuż tułowia, w ogóle tak jest to wszystko rozsądnie dobierane , że wszystkie ćwiczenia lubię. Przysiady z odważnikiem z wypiętym kuprem też. Dzisiaj przeczytałam jakiś wątek z SFD o treningach dziewczyn i byłam zdziwiona, bo dyskutowały o tym jakie są załamane brakiem postępu, jak nie chce im się ćwiczyć , ale się zmuszają, przemagają. Ojoj. Hm? Jurijowi powiedziałam , że właśnie podobają mi się treningi crossfit, ale coś się skrzywił i właśnie wspomniał o TRX. Ja powiedziałam , że wiem co to jest i z chęcią bym poćwiczyła. Jest jednak pewien szkopuł. Jest to w drugim klubie, gdzie on pracuje a tam maja głupie zasady. Trzeba abonament wykupić za rok z góry. Więc nie ma mowy, żebym to zrobiła. Jurij stwierdził , że to system amerykański abonamentu a ja , że to przede wszystkim głupi system.
|
|
|
|
|
|
|
|
|