Dasna
Go
|
Dzisiaj wyciskanie sztangi leżąc, butterfly, fajne jakieś takie rozpiętki ze sztangielkami po 5 kg na skośnej ławce, wyciskania siedząc. Dzisiaj strasznie odczuwałam ciężar, bo mam taki stres , że wyciskałam już więcej a dzisiaj kicha. W trakcie ćwiczeń stres odpuszczał , ale cóż. Odpuści jak pewne sprawy zakończę. I fengszuj nie taki , choć pływałam w basenie z dwoma Chinkami.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj wyciskanie sztangi leżąc, butterfly, fajne jakieś takie rozpiętki ze sztangielkami po 5 kg na skośnej ławce, wyciskania siedząc. Dzisiaj strasznie odczuwałam ciężar, bo mam taki stres , że wyciskałam już więcej a dzisiaj kicha. W trakcie ćwiczeń stres odpuszczał , ale cóż. Odpuści jak pewne sprawy zakończę. I fengszuj nie taki , choć pływałam w basenie z dwoma Chinkami. Widzisz więc jak emocje wpływają na trening i efekty. Takie zawody sportowe toć to stres na dziesiąty zagon! Ale czasem "dwa do przodu, jeden w tył" to normalna sprawa, nawet bez obciążeń życiem Proces treningowy ma swoje prawa. Uszy do góry i powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzięki. Ech życie, życie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki. Ech życie, życie. Wiem, wiem Ja dzisiaj sfinalizowałem sprzedaż jednego sklepu To takie moje dziecko, jak tam wszedłem, były białe ściany, trochę dziwnie, ale cóż... W zbożnym celu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Sprzedał się przynajmniej dobrze? Bo tak na szybko, to z reguły się mocno traci
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sprzedał się przynajmniej dobrze? Bo tak na szybko, to z reguły się mocno traci Nie było wyboru, więc się nie zastanawiam. Cel osiągnięty i tyle Życie, panie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, tak tylko zagajam
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zgoda, wprzódy gaj, potem bór. Bez sensu. Im dalej w las, tym więcej...bór?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczorajszy trening mimo, iż wydawał mi się mało efektywny zrobił zwoje. Czuję mięśnie w taki miły, delikatny sposób i trochę stresu zeszło. Przynajmniej na dzisiaj. Sport jest idealny na "zdjęcie stresu". Kocham Go.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kocham Go. Ja też Choć w Twoich ustach mniej gejowsko to brzmi
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Raz dziewczynka, raz adasiaczek?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Zgoda, wprzódy gaj, potem bór. Bez sensu. Im dalej w las, tym więcej...bór? Im dalej w gaj, tym więcej w bór. A teraz? P r o w o k a t o r z e
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zgoda, wprzódy gaj, potem bór. Bez sensu. Im dalej w las, tym więcej...bór? Im dalej w gaj, tym więcej w bór. A teraz? P r o w o k a t o r z e Tara lepi
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam dzisiaj wielką potrzebę poćwiczenia na siłowni. Aż mnie nosi. Chyba od 8.00 będzie czynna. Muszę zadzwonić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Blisko masz?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Blisko. 5 min. samochodem, rowerem trochę dłużej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Narkomania! Zaczynają się niskie poziomy narkotyków mózgowych w bezruchu... Zimny prysznic złagodzi głód.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Blisko. 5 min. samochodem, rowerem trochę dłużej.
I jak? Za każdym razem płacisz, czy masz karnet?
|
|
|
|
|
|
|
|