Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3640639 razy)
|
Dasna
Go
|
Narkomania! Zaczynają się niskie poziomy narkotyków mózgowych w bezruchu... Zimny prysznic złagodzi głód. To potem. Ale od razu dodam , że "zamiast" nie przejdzie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Blisko. 5 min. samochodem, rowerem trochę dłużej.
I jak? Za każdym razem płacisz, czy masz karnet? Wykupuję karnet. Są różne warianty. Ja kupuje na 4 wejścia, bo nie znam dnia ani godziny w Polsce.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam dzisiaj wielką potrzebę poćwiczenia na siłowni. Aż mnie nosi. Chyba od 8.00 będzie czynna. Muszę zadzwonić. Ja już po. I powiem: ho, ho, ho
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam dzisiaj wielką potrzebę poćwiczenia na siłowni. Aż mnie nosi. Chyba od 8.00 będzie czynna. Muszę zadzwonić. Ja już po. I powiem: ho, ho, ho Ho, ho, ho. Duuuuża objętość Twoja. Jeszcze , żebym mogła odcyfrować i zrozumieć co napisałeś to by było git.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jest czynna. To za godzinkę wyruszę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam dzisiaj wielką potrzebę poćwiczenia na siłowni. Aż mnie nosi. Chyba od 8.00 będzie czynna. Muszę zadzwonić. Ja już po. I powiem: ho, ho, ho Ho, ho, ho. Duuuuża objętość Twoja. Jeszcze , żebym mogła odcyfrować i zrozumieć co napisałeś to by było git. Zaczyna pisać w sposób zawoalowany...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mam dzisiaj wielką potrzebę poćwiczenia na siłowni. Aż mnie nosi. Chyba od 8.00 będzie czynna. Muszę zadzwonić. Ja już po. I powiem: ho, ho, ho Zadzwoniłeś!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam dzisiaj wielką potrzebę poćwiczenia na siłowni. Aż mnie nosi. Chyba od 8.00 będzie czynna. Muszę zadzwonić. Ja już po. I powiem: ho, ho, ho Ho, ho, ho. Duuuuża objętość Twoja. Jeszcze , żebym mogła odcyfrować i zrozumieć co napisałeś to by było git. Małe ciężary, to objętość duża... Już klaruję: Mam trzy pary odważników(girja), 24 kg, 32 kg i 48 kg. Ustawiam je w rzędzie pod ścianą:(24, 32, 48), chwytam pierwszą parę i robię zadaną ilość powtórzeń, potem analogicznie z każdą parą. Czyli(24x10, 32x5, 48x2)bez przerwy, a w zasadzie z minimalną, na zmianę odważników. To jedna seria, potem przerwa ok. 3 minuty i tak 10 serii. (24x10, 32x5, 48x2)x10. Podkoszulek można wyżymać
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No coś Ty! A higiena. Wewnętrzna.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam dzisiaj wielką potrzebę poćwiczenia na siłowni. Aż mnie nosi. Chyba od 8.00 będzie czynna. Muszę zadzwonić. Ja już po. I powiem: ho, ho, ho Ho, ho, ho. Duuuuża objętość Twoja. Jeszcze , żebym mogła odcyfrować i zrozumieć co napisałeś to by było git. Małe ciężary, to objętość duża... Już klaruję: Mam trzy pary odważników(girja), 24 kg, 32 kg i 48 kg. Ustawiam je w rzędzie pod ścianą:(24, 32, 48), chwytam pierwszą parę i robię zadaną ilość powtórzeń, potem analogicznie z każdą parą. Czyli(24x10, 32x5, 48x2)bez przerwy, a w zasadzie z minimalną, na zmianę odważników. To jedna seria, potem przerwa ok. 3 minuty i tak 10 serii. (24x10, 32x5, 48x2)x10. Podkoszulek można wyżymać Teraz zrozumiałam. To taki mały obwodowy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ćwiczysz na czczo?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zdarza się.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdy śniadanie nie jest na czas podane.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ćwiczysz na czczo?
Zawsze. Koło 30 minut po kawie. Śniadanie za kilka godzin, koło 10-11.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam dzisiaj wielką potrzebę poćwiczenia na siłowni. Aż mnie nosi. Chyba od 8.00 będzie czynna. Muszę zadzwonić. Ja już po. I powiem: ho, ho, ho Ho, ho, ho. Duuuuża objętość Twoja. Jeszcze , żebym mogła odcyfrować i zrozumieć co napisałeś to by było git. Małe ciężary, to objętość duża... Już klaruję: Mam trzy pary odważników(girja), 24 kg, 32 kg i 48 kg. Ustawiam je w rzędzie pod ścianą:(24, 32, 48), chwytam pierwszą parę i robię zadaną ilość powtórzeń, potem analogicznie z każdą parą. Czyli(24x10, 32x5, 48x2)bez przerwy, a w zasadzie z minimalną, na zmianę odważników. To jedna seria, potem przerwa ok. 3 minuty i tak 10 serii. (24x10, 32x5, 48x2)x10. Podkoszulek można wyżymać Teraz zrozumiałam. To taki mały obwodowy. Tak, taki powolny obwodowy, bez zegarka.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ćwiczysz na czczo?
Zawsze. Koło 30 minut po kawie. Śniadanie za kilka godzin, koło 10-11. Kawa jest przydatna dla lepszej stabilizacji?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ćwiczysz na czczo?
Zawsze. Koło 30 minut po kawie. Śniadanie za kilka godzin, koło 10-11. To ma jakieś znaczenie, że na czczo? Coś to robi organizmowi? Lepsze spalanie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam dzisiaj wielką potrzebę poćwiczenia na siłowni. Aż mnie nosi. Chyba od 8.00 będzie czynna. Muszę zadzwonić. Ja już po. I powiem: ho, ho, ho Małe ciężary, to objętość duża... No, tak. Dla kogo małe ciężary dla tego małe ciężary.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dobry chwyt, na przykład za Gryf, to postawa. Od tego zależy potem, co robić z tą... no... objętością.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ćwiczysz na czczo?
Zawsze. Koło 30 minut po kawie. Śniadanie za kilka godzin, koło 10-11. Kawa jest przydatna dla lepszej stabilizacji? Kofeina pobudza i tyle. Taka przedtreningówka dla ubogich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|