Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3640652 razy)
|
Radzio
Go
|
A woda, wobec tego po co. Ze śmietaną?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ćwiczysz na czczo?
Zawsze. Koło 30 minut po kawie. Śniadanie za kilka godzin, koło 10-11. To ma jakieś znaczenie, że na czczo? Coś to robi organizmowi? Lepsze spalanie? Admin coś pisał, że na czczo to na rzeźbę, a po śmietance to na masę Zawsze miałem to w nosie, jak to Zyon mówi, życie. Nie lubię jeść rano, więc nie jem, poza tym lepiej mi się ćwiczy z pustym żołądkiem. Jak ćwiczę po południu, też w maksymalnej odległości od posiłku. Mocne ćwiczenia z dużym obciążeniem zabierają dużo krwi dla siebie i tak nie starczy dla żołądka. Ciężki trening to poważny stres, często pełny żołądek zostaje opróżniony np. podczas przysiadów
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A woda, wobec tego po co. Ze śmietaną?
Woda potrzebna by wypłukać kofeinę do filiżanki. A śmietana to nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale jest?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale jest?
Do kawy nie. Black, no sugar
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pamięć mnie nie zawodzi, wobec tego. Ku pamięci tych, co paliwo lubią rozwodnić sobie zbytnio.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj dobrze poćwiczyłam. Dzisiaj czuję przyjemną , delikatną bolesność tricepsa, prostowników nadgarstka (to ani chybi ściąganie drążka przed klatkę szerokim nachwytem) i grzbietu, prosty brzucha, najszerszego grzbietu. Jest dobrze. Chcę też dzisiaj poćwiczyć na nogi i pośladki. Potem przymusowe 2 dni przerwy (praca, praca przyjeżdża do mnie).
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zagoń Ludzi DO roboty. A sama, ODdaj się fitnessowej rozkoszy. Mmmm, jakby zamruczał pewien flejtuch i kasobrzuch.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj jak przyszłam do szatni po treningu siedząca trochę korpulentna babeczka nie wytrzymała i stwierdziła "ależ pani wytrenowana i chuda". No z tymi oboma określeniami to zdrowo przesadziła , niemniej miło, że widać efekty. Przede wszystkim powiedziałam jej o DO, że to dieta dr Kwaśniewskiego zapewnia dobra figurę. Ćwiczenia bez diety nie dadzą takiego rezultatu. Zmartwiło ją tylko , że nie jem pieczywa i unikam mąki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj jak przyszłam do szatni po treningu siedząca trochę korpulentna babeczka nie wytrzymała i stwierdziła "ależ pani wytrenowana i chuda". No z tymi oboma określeniami to zdrowo przesadziła , niemniej miło, że widać efekty. Przede wszystkim powiedziałam jej o DO, że to dieta dr Kwaśniewskiego zapewnia dobra figurę. Ćwiczenia bez diety nie dadzą takiego rezultatu. Zmartwiło ją tylko , że nie jem pieczywa i unikam mąki. Miło, jak dostrzegą wysiłek, co? Zwłaszcza mąkojady, bo nie będą nigdy mieć takich efektów...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Skąd taki wstręt DO skrobi. Spustoszyła co nieco. Łyżka mąki utopiona w tłuszczu się nie liczy...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bardzo podoba mi się to pierwsze ćwiczenie z linką i przysiadem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rozumiem opory, ale sama musisz to przepracować
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rozumiem opory, ale sama musisz to przepracować Wiem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo podoba mi się to pierwsze ćwiczenie z linką i przysiadem.
To jest najlepszy zamiennik martwego ciągu, używany przez trójboistów nawet. Sam robię pull through gdy jestem w hotelu czy na jakiejś dziwnej siłowni... Dobre przygotowanie do martwego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|