Radzio
Go
|
Skąd taki wstręt DO skrobi. Spustoszyła co nieco. Łyżka mąki utopiona w tłuszczu się nie liczy... I co- można? Rozumiem opory, ale sama musisz to przepracować I co- da się?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nogi zrobione. Bez pull through, bo się nie dopchałam. No to rozgrzewka orbitrek 10 min. a potem intensywnie 5 min. Wave'y, o w mordę. Okropne ćwiczenie. Potem suwnica, abbductor, adductor, unoszenie w przód, w tył i sama próbuje zmniejszać ilość powtórzeń a dokładać ciężaru. Rozmawiałam z właścicielem o TRX Suspention Training. Mają, ale jak zrozumiałam używają rzadko. Proponował, że mi zawiesi, ale ja sama na razie nie chcę. Złapie kontuzje i będzie kicha. No, to proponował mi personalny za ..... 150 PLN godzina. Super drogo, no to , że mam kartę klubową to za 100 PLN. Wolne żarty. Namawiają mnie co i raz na pilates, zumbę i grupe dla emerytów i rencistów. Bardzo budujące. Przyszła dzisiaj taka pani ok. 80 lat. Nie, no pięknie. Byłam pełna podziwu, ale coś nie czuje jedności.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nogi zrobione. Bez pull through, bo się nie dopchałam. Bylo zaplec wlosy w warkocz i zlapac rekoma pomiedzy nogami. Tak samo dziala
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nogi zrobione. Bez pull through, bo się nie dopchałam. Bylo zaplec wlosy w warkocz i zlapac rekoma pomiedzy nogami. Tak samo dziala Wersja bodyweight
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A jak mocno pociagnie to od razu z saltem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
O w mordę jeża. Ćwiczyłam nogi w poniedziałek i niewinnie przywodziciele a dzisiaj masakra. Chodzę jak kaczka, od pachwin do kolan rwie jak diabli. Czuję się jakbym gorączkę miała. Stałam pół godziny pod gorącym prysznicem i trochę odpuściło.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Stałam pół godziny pod gorącym prysznicem i trochę odpuściło. Ooo, wodę włączyli.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To juz wiem czemu pół godziny.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O w mordę jeża. Ćwiczyłam nogi w poniedziałek i niewinnie przywodziciele a dzisiaj masakra. Chodzę jak kaczka, od pachwin do kolan rwie jak diabli. Czuję się jakbym gorączkę miała. Stałam pół godziny pod gorącym prysznicem i trochę odpuściło. Zaraz obok jest tętnica udowa i sporo żył, a w mięśniu stan zapalny, stąd wrażenie gorączki. Robiłaś ćwiczenie na maszynie typu ginekolog? To chyba tylko kobiety robią i trójboiści Trójboiści wzmacniają tę partię do ciągu sumo i przysiadu, można jeszcze to robić na wyciągu dolnym, jednonóż z opaską na kostkę...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O w mordę jeża. Ćwiczyłam nogi w poniedziałek i niewinnie przywodziciele a dzisiaj masakra. Chodzę jak kaczka, od pachwin do kolan rwie jak diabli. Czuję się jakbym gorączkę miała. Stałam pół godziny pod gorącym prysznicem i trochę odpuściło. Zaraz obok jest tętnica udowa i sporo żył, a w mięśniu stan zapalny, stąd wrażenie gorączki. Robiłaś ćwiczenie na maszynie typu ginekolog? To chyba tylko kobiety robią i trójboiści Trójboiści wzmacniają tę partię do ciągu sumo i przysiadu, można jeszcze to robić na wyciągu dolnym, jednonóż z opaską na kostkę... Tak, taka maszyna. Kra, kra. kraaa. Kiedyś robiłam z opaską na kostkę i nie miałam takich przeżyć. Cała miednica do wymiany.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Noc kiepska. Ale teraz czuję, że odpuściło. Przynajmniej tak nie rwie. Jutro będę mogła pójść na siłownię. Dzisiaj się nie odważę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Walnij setuchnę głębokich przysiadów, a ból cudownie złagodnieje...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Walnij setuchnę głębokich przysiadów, a ból cudownie złagodnieje... Admin ma rację, przpłucz świeżą krwią Może jednak jutro, jedna-dwie serie "ginekologa", leciutkie jak oddech motyla... Jedna szkoła pozbywania się "zakwasów" mówi o aktywacji uszkodzonego obszaru dobę po, druga mówi o totalnym bezruchu, do ustąpienia obolałości
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Walnij setuchnę głębokich przysiadów, a ból cudownie złagodnieje... Admin ma rację, przpłucz świeżą krwią Może jednak jutro, jedna-dwie serie "ginekologa", leciutkie jak oddech motyla... Jedna szkoła pozbywania się "zakwasów" mówi o aktywacji uszkodzonego obszaru dobę po, druga mówi o totalnym bezruchu, do ustąpienia obolałości To tak jak z katarem. Leczony trwa 7 dni a nie leczony tydzień.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|