Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3640109 razy)
|
administ
Go
|
W tkance nerwowej zaś, w przeciwieństwie do miocytów, resorpcja wypchniętych jonów metali z mitochondrium, szczególnie Ca i Mg jest w pierwszym okresie po niedotlenieniu chwilowo zablokowana, dlatego niedotlenienie mózgu zawsze kończy się powikłaniami odwracalnymi bądź nie, a zależnymi od ilości wypchniętych jonów metalicznych, która (blokada) jest tym większa, im dłużej trawał stan niedotlenienia.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, to ja też na to konto dzisiaj sobie i i śmietanka 38%, żółtka na słoninie, tłuste mięso wieprzowe.A co? Zresztą dzisiaj martwy ciąg na prostych nogach 2x 15 30 kg Przysiady ze sztangą 4 x 10 30 kg Uginanie nóg w leżeniu 3x 15 20 kg Prostowanie nóg 3x 15 20 kg Wspięcia na palce 3x 30 Brzuszki z uniesionymi nogami i naprzemiennie chwytanie za kostki 3x 20 W dobrym tempie. Ale coś mnie naszło i jak zaczęłam w przerwach nawijać Jurijowi o DO/ŻO, o tym , że było spotkanie z dr Kwaśniewskim we Lwowie, o tym, że na Ukrainie jedzą dużo chleba, on oczywiście kontrował za węglowodanami. Jeszcze powiedziałam o proporcji, o zaniżonych normach cholesterolu, o jedzeniu 5 kg szpinaku jak można wątróbkę albo żółtka, o wyższości 1 kg słoniny nad 1kg tortu kijowskiego, przemknęłam przez lekka transkrypcje genów, proliferacje komórek i zahaczyłam o dawki witaminy A i D. On o tym , że na południu Włoch jedzą makarony i są chudzi. a ja o Francuzach , że jedzą tłusto i tez są chudzi. To trening zakończył się pól godziny później. Ojej mam nadzieję, że nie będzie uciekał przede mną , ale uzgodniliśmy, że rozmawiamy ot tak ogólnie, że ja nie namawiam. Po prostu wymieniamy wiedzę. A później pełny fengszuj.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ten fengszuj na koniec, to jak wisienka na ciachu pewnie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ten fengszuj na koniec, to jak wisienka na ciachu pewnie? Po takim wysiłku fizycznym i umysłowym to wisienka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Drylowana, czy z ogonkiem? I drylowana i bez ogonka. Co by wydatkować jak najmniej energii.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To dzisiaj dzień nagród. Rzucili tutaj jakąś szwajcarską czarna czekoladę 85%, no to się nagrodziłam. Pycha.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
tematy ci sie pomylily, mala
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale coś mnie naszło i jak zaczęłam w przerwach nawijać Jurijowi o DO/ŻO, o tym , że było spotkanie z dr Kwaśniewskim we Lwowie, o tym, że na Ukrainie jedzą dużo chleba, on oczywiście kontrował za węglowodanami. Jeszcze powiedziałam o proporcji, o zaniżonych normach cholesterolu, o jedzeniu 5 kg szpinaku jak można wątróbkę albo żółtka, o wyższości 1 kg słoniny nad 1kg tortu kijowskiego, przemknęłam przez lekka transkrypcje genów, proliferacje komórek i zahaczyłam o dawki witaminy A i D. On o tym , że na południu Włoch jedzą makarony i są chudzi. a ja o Francuzach , że jedzą tłusto i tez są chudzi.
To ja dzisiaj Profesora, doktorów i doktorantów "uświadamiałam" dlaczego tak niepokojąco spada poziom nauczania na studiach i nie tylko... Sorry Zyon... Ale właściwie to jest w temacie, bo na temat ŻO...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mówiłam o prof. Cichosz, żeby się nie narażać...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale coś mnie naszło i jak zaczęłam w przerwach nawijać Jurijowi o DO/ŻO, o tym , że było spotkanie z dr Kwaśniewskim we Lwowie, o tym, że na Ukrainie jedzą dużo chleba, on oczywiście kontrował za węglowodanami. Jeszcze powiedziałam o proporcji, o zaniżonych normach cholesterolu, o jedzeniu 5 kg szpinaku jak można wątróbkę albo żółtka, o wyższości 1 kg słoniny nad 1kg tortu kijowskiego, przemknęłam przez lekka transkrypcje genów, proliferacje komórek i zahaczyłam o dawki witaminy A i D. On o tym , że na południu Włoch jedzą makarony i są chudzi. a ja o Francuzach , że jedzą tłusto i tez są chudzi.
To ja dzisiaj Profesora, doktorów i doktorantów "uświadamiałam" dlaczego tak niepokojąco spada poziom nauczania na studiach i nie tylko... Sorry Zyon... Ale właściwie to jest w temacie, bo na temat ŻO... Dla mnie nie problem, ale niezarejestrowani uzytkownicy sie bulwersuja....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Wszystkim się nie dogodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To ja dzisiaj Profesora, doktorów i doktorantów "uświadamiałam" dlaczego tak niepokojąco spada poziom nauczania na studiach i nie tylko... Sorry Zyon... Ale właściwie to jest w temacie, bo na temat ŻO... Aaa! Oczywiście, dlatego uczelnie kończą i to z łatwością tylko ci, którzy są na ŻO. Proste i rzeczowe argumenty. Tylko dlaczego niektórzy zacięli się, żeby doktoratów nie robić- poziom za wysoki, czy tak niski, że sensu brak.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wszystkim się nie dogodzi... Znaczy, że za dużo chętnych na raz?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Co zrobić, kiedy babeczka atrakcyjna taka. Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie patrzeć i nie myśleć broń boże, bo urośnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|