Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3639882 razy)
|
Radzio
Go
|
Akurat. Co najwyżej urośnie liczba zaślinionych, w tym od gumy do żucia.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przyznaję, Jurij to cudotwórca. Co on je? jeje
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale do Unii nie chce!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wiadomo, Ruska szkoła.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj oczywiście wyciskanie sztangi 4 x 10 30 kg rozpiętki z obrotem nadgarstka 3 x 15 6 kg wyciskanie na maszynie 3 x 10 20 kg butterfly 3 x 10 20 kg ściąganie rączek maszyny 3x 10 20 kg przywodzenie kolan do brzucha w opadzie 3x 20 potem fengszuj i hajda. A teraz po treningu 4 żółtka na słoninie i tez fengszuj.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To już razem będzie połnyj fengszuj.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na Majdanie, na Majdanie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Na Majdanie, na Majdanie... Byleby nie pałowanie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj kopnęłam się do klubu. i tak sobie ; 1.Przysiady ze sztangą 4x 10 27,5 kg i za lekko, ale następnym razem to zmienię. 2.Martwy ciąg ze sztangą łamaną 4 x 10 16 kg i za lekko , ale następnym razem od razu zacznę od martwego. 3.Szrugsy z hantlami 4x 10 10 kg i coś te szrugsy daja mi popalić, ale czemu? Kiedy to lekkie ćwiczenie? 4.Ściąganie drążka maszyny za głowę 3 x 10 30 kg i 1x 4 35 kg 5.Ściąganie drążka maszyny wąskim podchwytem 3 x 10 25 kg i 1 x 30 kg 6.Ściąganie drążka maszyny przed siebie szerokim nachwytem 3 x 10 15 kg i 1 x 4 20 kg. Ojojoj wszystko ciągnę lewą ręką. Ale było bujanie. 7.I na koniec lekko , łatwo i przyjemnie 3 x 15 35 kg na przywodziciele na maszynie ginekologicznej. No, i bieżnia , takie tam chodzenie 10 min. I dobrze jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tu nie ma basenu. Sauna jest, ale jakiś nie taki fengszuj. Oj tam trochę bez fengszuja wytrzymam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A niech tam...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, to dzisiaj 1. Martwy z gryfem łamanym 4 x 10 33 kg. 2.Prostowanie nóg na maszynie 2 x 10 30 kg 1 x 10 35 kg 1 x 8 40 kg Hm , czyli mogę więcej, tyż piknie. Wypychanie nóg na suwnicy 4x 10 60 kg no i troszkę w głowie zaszumiało. A tak sapałam jak niedźwiedź. Wspięcia na palce 3x30 Skłony na ławce skośnej 3 x 15 wyciskanie na maszynie 3 x 8 20 kg i na koniec myślę sobie za spróbuje ile sie da? ściąganie drążka przed siebie wąskim podchwytem 1 x 8 35 kg 1 x 8 40 kg 1 x 4 45 kg , ale myślałam, że triceps mi eksploduje. I good.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No to chyba nudno, jak koniowi w kieracie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No to chyba nudno, jak koniowi w kieracie... E, tam nudno.Super. Stawiam sobie wyzwania. Jeszcze wiele przede mną. Na razie to taki świerzak , neofitka. A jak mi się już ładnie rysuje naramienny. Młody mówi. Wyglądasz lepiej niż niejeden mój kolega.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mlody robi za motywator?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Super, ćwiczcie bo dla zdrowia warto!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mlody robi za motywator? Tak. My trochę jak małpy z Młodym się oglądamy. No, ale jego bicek w porównaniu z moim. Nie mówiąc w ogóle o sile. Ale mamuśka się stara.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mlody robi za motywator? Tak. My trochę jak małpy z Młodym się oglądamy. No, ale jego bicek w porównaniu z moim. Nie mówiąc w ogóle o sile. Ale mamuśka się stara. He, he, he, czytam Cię, mamuśka, nie myśl sobie Tylko się nie odzywam, bo wszystko zmierza w dobrym kierunku Aha, bo mi się przypomniało, nie wiem co z Twoim tatuażem, ale po wizycie w salonie zaplanuj z tydzień przerwy od siłowni. Strupki nie powinny być naciągane.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mlody robi za motywator? Tak. My trochę jak małpy z Młodym się oglądamy. No, ale jego bicek w porównaniu z moim. Nie mówiąc w ogóle o sile. Ale mamuśka się stara. He, he, he, czytam Cię, mamuśka, nie myśl sobie Tylko się nie odzywam, bo wszystko zmierza w dobrym kierunku Aha, bo mi się przypomniało, nie wiem co z Twoim tatuażem, ale po wizycie w salonie zaplanuj z tydzień przerwy od siłowni. Strupki nie powinny być naciągane. Ech, Ty. No , wreszcie się odezwałeś. I, tak mi "siedzisz w głowie" na siłowni. Pamiętam, co pisałeś. Byłam dzisiaj ze świeżym tatuażem. Tylko do niczego się nie dotykałam i natłuszczone przedramię lekko chroniłam. Mam nie dopuszczać do strupków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|