Gavroche
|
Otototo, dlatego faceci w pewnym wieku już nie nadążają i kończą karierę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Uuuuuuu, panieeee Gavroche zarzut sztangi na klatkę to jest dopiero ćwiczenie. Nie mówiąc o tym , że zaliczyłam sama od siebie podbródkowy gryfem. Dobrze, że miałam zamkniętą paszczę. A jakie zainteresowanie wzbudziłam. Matko święta , zawsze lubiłam podnoszenie ciężarów , ale teraz to chylę czoła. Jeszcze by tego brakowało. Czoło jest wyżej niż broda, ale mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo dobry kierunek działań!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tylko takiego siadu jak Клоков to nie zrobię. No, proszę jak na koniec ładnie opisują (reklamują) rosyjską szkołę. Jurij też już powiadomiony, że zakres ćwiczeń rozszerzamy.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jurij ciezko pracuje na swoje dziengi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jurij ciezko pracuje na swoje dziengi Toś dobrze zauważył. Nie ma ze mną lekko. Ale ostatecznie to trening siłowy to nie może być lekko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A fenkgszuj chociaż był? Trening mam dopiero we wtorek.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A fenkgszuj chociaż był? Trening mam dopiero we wtorek. [/quote Admin tylko o przyjemnościach myśli
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jurij ciezko pracuje na swoje dziengi Toś dobrze zauważył. Nie ma ze mną lekko. Ale ostatecznie to trening siłowy to nie może być lekko. Znaczy jak, znaczy Jurij ma trening siłowy we wtorek, czy we wtorek nie ma lekko?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Znam , znam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jurij ciezko pracuje na swoje dziengi Toś dobrze zauważył. Nie ma ze mną lekko. Ale ostatecznie to trening siłowy to nie może być lekko. To zabawne, bo ja uważam, że trening siłowy(ale metoda ciężkoatletyczna raczej)to bardzo niewymagający trening. Dla leniwców Oczywiście spaczenia typu: "no pain, no gain" czy "zrób serię do upadku, a potem jeszcze dwa" są mi obce.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jurij ciezko pracuje na swoje dziengi Toś dobrze zauważył. Nie ma ze mną lekko. Ale ostatecznie to trening siłowy to nie może być lekko. To zabawne, bo ja uważam, że trening siłowy(ale metoda ciężkoatletyczna raczej)to bardzo niewymagający trening. Dla leniwców Oczywiście spaczenia typu: "no pain, no gain" czy "zrób serię do upadku, a potem jeszcze dwa" są mi obce. To był tylko żart. Odnoszący się do Jurija.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Dla leniwców ... Potwierdzam. Schylić się, "pierdnąć", puszyć się latami.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... Dla leniwców ... Potwierdzam. Schylić się, "pierdnąć", puszyć się latami. Zatopiony
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|