Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3649305 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
NiejedEN by marzył o takim core
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jako, żem się zbuntowała przeciwko 15 min. rozgrzewce na steperze a i w niedzielę zdążyłam nieco Jurijowi przez telefon powiedzieć, że chcę ćwiczyć więcej ze sztangą a w ogóle to podoba mi się Crossfit to dzisiaj ze stoickim spokojem, ale z diabelskim błyskiem w oku powiedział, "nie ma sprawy". Rozgrzewka była- zarzuty gryfu na klatkę , dumbbel snatch (lekkie 5 kg), power clean ot , tak do lekkiego spocenia. Tylko potem 1.wyciskanie sztangi w leżeniu 4x 10 25 kg 1 x 8 30 kg 2.Butterfly 4x 10 20 kg 3.No i unoszenie nad głowę piłki 20 razy, potem pady i wyskoki w górę 15 razy i tak 3 serie. O w mordę. Jurij tylko lekko pokrzykiwał, że jak nie uderzę piłką w podłogę to się nie liczy i poganiał mnie, szybciej , szybciej. Potem jak jęczałam , że już nie mogę to usłyszałam , że nie ma takiego słowa. 3. Potem samym gryfem , bo już nie dałam rady z jakimkolwiek obciążeniem zarzut na klatkę, przysiad i rwanie. O matko i córko. :shock:To to z treningu bokserskiego jak mi wyjaśnił. 4. Na deser brzuszki w rożnych wariacjach No, ale bardzo mi się podobało i oczywiście rwania, zarzuty itd. będziemy trenować. Teraz czuje się znakomicie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobrze, że dzisiaj cały dzień pasłam się śmietanką 30%, żółtkami, żółtym serem i słoniną. Przezorny zawsze ubezpieczony.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jak Twoja waga? Stoi w miejscu?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A jak Twoja waga? Stoi w miejscu? Nie. Od początku takich regularnych treningów czyli 3 miesiące straciłam 6 kg.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sporo. Mięśnie się powiększają a waga spada... Ale chyba ten trend nie będzie stały... zniknęłabyś... Moja waga za to spoi w miejscu (stale w tym samym kącie w łazience )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...stoi...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sporo. Mięśnie się powiększają a waga spada... Ale chyba ten trend nie będzie stały... zniknęłabyś... Moja waga za to spoi w miejscu (stale w tym samym kącie w łazience ) Sporo. Ale czuję się znakomicie. Po prostu świetnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A zapomniałam jeszcze o pompkach na na ławeczce.Już nie z kolan tylko pod skosem na palcach. Oooo, to też dało mi popalić.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jako, żem się zbuntowała przeciwko 15 min. rozgrzewce na steperze
zuch dziewczynka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Jako, żem się zbuntowała przeciwko 15 min. rozgrzewce na steperze
zuch dziewczynka Dzięki, ojcze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie było.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jako, żem się zbuntowała przeciwko 15 min. rozgrzewce na steperze a i w niedzielę zdążyłam nieco Jurijowi przez telefon powiedzieć, że chcę ćwiczyć więcej ze sztangą a w ogóle to podoba mi się Crossfit to dzisiaj ze stoickim spokojem, ale z diabelskim błyskiem w oku powiedział, "nie ma sprawy". Rozgrzewka była- zarzuty gryfu na klatkę , dumbbel snatch (lekkie 5 kg), power clean ot , tak do lekkiego spocenia. Tylko potem 1.wyciskanie sztangi w leżeniu 4x 10 25 kg 1 x 8 30 kg 2.Butterfly 4x 10 20 kg 3.No i unoszenie nad głowę piłki 20 razy, potem pady i wyskoki w górę 15 razy i tak 3 serie. O w mordę. Jurij tylko lekko pokrzykiwał, że jak nie uderzę piłką w podłogę to się nie liczy i poganiał mnie, szybciej , szybciej. Potem jak jęczałam , że już nie mogę to usłyszałam , że nie ma takiego słowa. 3. Potem samym gryfem , bo już nie dałam rady z jakimkolwiek obciążeniem zarzut na klatkę, przysiad i rwanie. O matko i córko. :shock:To to z treningu bokserskiego jak mi wyjaśnił. 4. Na deser brzuszki w rożnych wariacjach No, ale bardzo mi się podobało i oczywiście rwania, zarzuty itd. będziemy trenować. Teraz czuje się znakomicie. Mnie się tak zdaje, że crossfit to słuszny kierunek dla Ciebie Za kilka lat wciągniesz nosem Annie Thorsdottir
|
|
|
|
|
|
|
|
|