Dasna
Go
|
Dobra, dobra Zyon,ty od tematu nie odbiegaj. Co ja bym z tego matkowania miała?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia markotna po tym jak ja admin wnerwil Ja? Nic nie wiem na ten temat!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co ja bym z tego matkowania miała? Kłopoty wychowawcze, jak każda Matka!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakbys wiedziala np to co mowi gavro to by ci trener nie byl do niczego potrzebny. A na razie musisz go miec Jak nabedziesz podstaw to potem sobie sama pozeglujesz w swoja strone
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobra, dobra Zyon,ty od tematu nie odbiegaj. Co ja bym z tego matkowania miała? Nie wiem, ale jak bym mial kieszonkowe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Swiete slowa W ramke matka Zyon, matka jest tylko jedna. Każdy ma swoją. Poza tym dodam, ze jest takie przyslowie "pokorne ciele dwie matki ssie". I co teraz mi powiesz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Jakbys wiedziala np to co mowi gavro to by ci trener nie byl do niczego potrzebny. A na razie musisz go miec Jak nabedziesz podstaw to potem sobie sama pozeglujesz w swoja strone No, mh. Może być. Tyle , ze Gavroche od 25 lat ćwiczy. Czy ja dożyję tej mądrości?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To zalezy od ciebie czy bedziesz sie uczyc na bledach i doswiadczeniu innych, eliminujac ten etap u siebie. Wiekszosc woli samemu tracac przede wszystkim to czego sie potem nie da odzyskac - czas.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
No przecież, że niewinnych!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobra, dobra Zyon,ty od tematu nie odbiegaj. Co ja bym z tego matkowania miała? Nie wiem, ale jak bym mial kieszonkowe No, może. Mam nadzieję, że nie masz dużych potrzeb. Chipsy, coca-cola. Wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To zalezy od ciebie czy bedziesz sie uczyc na bledach i doswiadczeniu innych, eliminujac ten etap u siebie. Wiekszosc woli samemu tracac przede wszystkim to czego sie potem nie da odzyskac - czas.
Racja.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W ramkę
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W ramkę Może zapisać w Sentencjach?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chipsy, coca-cola. Wystarczy. To zależy, co jeszcze do tego, bo może być zdrowo, albo niezdrowo!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Och... Czuje, ze rosnie mi dluga i siwa broda
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
W ramkę Może zapisać w Sentencjach? Lepiej nie. I tak się tu wszędzie "kulturyści" pałętają
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Chipsy, coca-cola. Wystarczy. To zależy, co jeszcze do tego, bo może być zdrowo, albo niezdrowo! Oj, tam, oj tam zdrowo, niezdrowo. Ekonomicznie dzieciaka wychowam.
|
|
|
|
|
|
|
|