Dasna
Go
|
To zalezy od ciebie czy bedziesz sie uczyc na bledach i doswiadczeniu innych, eliminujac ten etap u siebie. Wiekszosc woli samemu tracac przede wszystkim to czego sie potem nie da odzyskac - czas.
W ramkę Może zapisać w Sentencjach? Lepiej nie. I tak się tu wszędzie "kulturyści" pałętają Oj tam, co im żałować. I kulturyści niech coś z mądrości mają.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, właśnie. Jak się włączysz w proces wychowawczy to razem go upasiemy. Cukiereczki, pierniczki, ciasteczka, soczki iiiiiiiii.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Śliczny. Przećwiczę już w Polsce. Dzisiaj grzecznie i potulnie ćwiczyłam co Jurij mi zaordynował (żeby on wiedział Gavroche, że dzisiaj spokój Tobie zawdzięcza ). Przynajmniej atmosfera była dobra, bo ostatnio deczko się zagęściła.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Śliczny. Przećwiczę już w Polsce. Dzisiaj grzecznie i potulnie ćwiczyłam co Jurij mi zaordynował (żeby on wiedział Gavroche, że dzisiaj spokój Tobie zawdzięcza ). Przynajmniej atmosfera była dobra, bo ostatnio deczko się zagęściła. Zaczęło się...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Śliczny. Przećwiczę już w Polsce. Dzisiaj grzecznie i potulnie ćwiczyłam co Jurij mi zaordynował (żeby on wiedział Gavroche, że dzisiaj spokój Tobie zawdzięcza ). Przynajmniej atmosfera była dobra, bo ostatnio deczko się zagęściła. Ja to bym takiego exboksera "wyssał"(bez skojarzeń )z charakterystycznych dla treningu bokserskiego sztuczek. Jak już będziesz miała więcej zastrzeżeń do trenera, niż nauk, które możesz przyjąć na danym etapie, czas pomyśleć o zmianie trenera lub w ogóle rezygnacji z opieki trenerskiej. Nie ma co się wzajemnie katować
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Śliczny. Przećwiczę już w Polsce. Dzisiaj grzecznie i potulnie ćwiczyłam co Jurij mi zaordynował (żeby on wiedział Gavroche, że dzisiaj spokój Tobie zawdzięcza ). Przynajmniej atmosfera była dobra, bo ostatnio deczko się zagęściła. Ja to bym takiego exboksera "wyssał"(bez skojarzeń )z charakterystycznych dla treningu bokserskiego sztuczek. Jak już będziesz miała więcej zastrzeżeń do trenera, niż nauk, które możesz przyjąć na danym etapie, czas pomyśleć o zmianie trenera lub w ogóle rezygnacji z opieki trenerskiej. Nie ma co się wzajemnie katować
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Jak już będziesz miała więcej zastrzeżeń do trenera, niż nauk, które możesz przyjąć na danym etapie, czas pomyśleć ...
Jak w życiu, dojrzałym życiu. Cała, naprzód. Ale, czy w dojrzałym życiu ssanie(stanowczo bez skojarzeń) jest jeszcze pożądane, hmmm.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, biegnę na siłownię coby, nie dopuścić do wypadnięcia z rytmu. Wolę pauzować z innych przyczyn niż Święta i koniec roku (oczywiście nie daj Bóg kontuzji).
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, to dzisiaj. Dumbbel snatch (o juz mi ładnie idzie) 3x 10 6 kg Przysiady za sztangą (bez maszyny Smitha ) 4 x 10 16 kg Power clean takie pojedyńcze, bom siem zasapywala 10 sztuk 16 kg Przysiady z gryfem tylne 4 x 10 Power throught 3 x 15 15 kg 5 minut wiosła , tez zasapana. Generalnie, niby nie ciężki trening a jakaś spocona i zmęczona byłam. Na 3 dni starczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kurcze, wątki mi się plączą...
|