forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-26, 00:51:12

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.
669747 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Sport to zdrowie.
| | |-+  Siłownia a ŻO
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 818 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Siłownia a ŻO  (Przeczytany 3638962 razy)
Dasna
Go

Email
Odp: Siłownia a ŻO
« Odpowiedz #1500 : 2014-01-11, 19:01:56 »

sama chcialas,to....
Nie jestes twarda,bo masz bardziej 'oplywowe ' ksztalty czyt 'miekka' . Uwazaj,bo zbyt szybko dojdziesz do 'sciany' i siem zniechecisz Very Happy moze ...
Mnie jednak wygląd obchodzi. Wink
Sama napisałaś: na "lubię" nie ma rady Very Happy
Czerp z obu światów.

Dokładnie. Very Happy
Robię to co lubię. I mam pewien wentyl bezpieczeństwa. Modyfikacja w kierunku męskim mi nie grozi , bo.......już i nie te lata.  Sad Laughing Takich przyrostów mięśni nie osiągnę. A czuję się znakomicie, mocno, pewnie i wygląd jest ok. Plecy się wyprostowały.
Gavroche
Hero Member
wiadomoci: 41595

« Odpowiedz #1501 : 2014-01-11, 19:05:05 »

Laughing Laughing.
No, tak. Faktycznie. Choć jak widzę to i nie ma tak ćwiczących kobiet. W Polsce to samo. To znaczy w ogóle są. Ale tam gdzie ja ćwiczę to nie ma. Muszę przyznać , że widzę , że budzę emocje.  Laughing Laughing W Polsce w siłowni wielu chce mi pomagać a tu widzę , że Jurij dumny i podkreśla znajomość ze mną. Laughing

"Piękna kobieta powinna się przeglądać w spojrzeniach mężczyzn".

Te spojrzenia świadczą o tym, że mamy tu rację.
Ludzie podświadomie wiedzą, że to co robisz ma sens i też by chcieli, ale guru nie pozwalajo Very Happy
Na podobnej zasadzie każdy wie, że wielki schabowy z frytkami jest ok, a sałatka z rukoli z ostropestem to syf.
Ale się męczą, bo "jaja" za malutkie, by tupnąć o swoje.
You know what i mean?
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #1502 : 2014-01-11, 19:08:51 »

Laughing Laughing.
No, tak. Faktycznie. Choć jak widzę to i nie ma tak ćwiczących kobiet. W Polsce to samo. To znaczy w ogóle są. Ale tam gdzie ja ćwiczę to nie ma. Muszę przyznać , że widzę , że budzę emocje.  Laughing Laughing W Polsce w siłowni wielu chce mi pomagać a tu widzę , że Jurij dumny i podkreśla znajomość ze mną. Laughing

"Piękna kobieta powinna się przeglądać w spojrzeniach mężczyzn".

Te spojrzenia świadczą o tym, że mamy tu rację.
Ludzie podświadomie wiedzą, że to co robisz ma sens i też by chcieli, ale guru nie pozwalajo Very Happy
Na podobnej zasadzie każdy wie, że wielki schabowy z frytkami jest ok, a sałatka z rukoli z ostropestem to syf.
Ale się męczą, bo "jaja" za malutkie, by tupnąć o swoje.
You know what i mean?
Yes, exactly. Very Happy
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #1503 : 2014-01-11, 19:11:16 »

sama chcialas,to....
Nie jestes twarda,bo masz bardziej 'oplywowe ' ksztalty czyt 'miekka' . Uwazaj,bo zbyt szybko dojdziesz do 'sciany' i siem zniechecisz Very Happy moze ...
Czerp z obu światów.

Plecy się wyprostowały.
Często widzę radość u świeżaków, jak mówią:
"Łopatki i brzuch mi nie wystają, nie potykam się już, nie boję się wychodzić wieczorem, mam szybszy refleks, noszę dziecko i nie sapię, nie mam już patykowatych nóg" itd.
Taka głupia siłownia Very Happy
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #1504 : 2014-01-11, 19:18:11 »

opływowe kształty.

Opływowe kształty to ma foczka...  Very Happy
Albo Pik Pok!  Wink Mr. Green
Moby Dick Very Happy
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #1505 : 2014-01-11, 19:18:36 »

sama chcialas,to....
Czerp z obu światów.

Plecy się wyprostowały.
"Łopatki i brzuch mi nie wystają, nie potykam się już, nie boję się wychodzić wieczorem, mam szybszy refleks, noszę dziecko i nie sapię, nie mam już patykowatych nóg" itd.
No to już pojadę po całości bez kokietowania.
Pośladki up, brzuch up, biust up i Młody stwierdził ...jeszcze Ci urósł. Talia ....w życiu takiej nie miałam.
A że biceps jest i naramienny się rysuje, kaptury także. To w ubraniu, bez ćwiczeń, bez napinania wygląda to lepiej, niż bez ćwiczeń.
Oprócz tego patrze na kobiety , które ćwiczą tyle czasu co ja, wylewają siódme poty, a wyglądają dalej tak samo. Oczywiście dieta. Ale przecież ja jem w/g oficjalnej dietetyki ze 3 razy więcej kalorii niż one.
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1506 : 2014-01-11, 19:21:20 »

umysl ciasny,to i miesnie (musku) ciasne,aby pomiescic 'swiatla' mysl... muscli
dlatego bieganie do okola jest takie trendy/seksowne miast przed siebie -patrz ... Wink hi he
p.s Maestro
to nie silka stawia ich 'na nogi',tylko pierwotne ruchy ciala,ala ruchy z dziecinstwa,bieganie po budowie ,bloki 8-10 pieter í struz. Napisalem (bez)bledu? Very Happy sama 'natura' z przelomu XX-XXIw Wink
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #1507 : 2014-01-11, 19:30:06 »

sama chcialas,to....
Czerp z obu światów.

Plecy się wyprostowały.
No to już pojadę po całości bez kokietowania.
Pośladki up, brzuch up, biust up i Młody stwierdził ...jeszcze Ci urósł. Talia ....w życiu takiej nie miałam.
A że biceps jest i naramienny się rysuje, kaptury także. To w ubraniu, bez ćwiczeń, bez napinania wygląda to lepiej, niż bez ćwiczeń.
Oprócz tego patrze na kobiety , które ćwiczą tyle czasu co ja, wylewają siódme poty, a wyglądają dalej tak samo. Oczywiście dieta. Ale przecież ja jem w/g oficjalnej dietetyki ze 3 razy więcej kalorii niż one.
Tonus.
Naturalne odruchy.
System nerwowy w gotowości.
Dużo cholesterolu, dużo hormonów Very Happy

Mariusz patrzy na orzeszki, a ja, u kobiet, na ramiona.
Znaczy nie tylko Laughing
Przy tak niewielkiej ilości androgenów, ramiona "robione" są jako ostatnie.
Znaczy jak ręce ok, reszta musi być ok Very Happy

Pamiętacie Lindę Hamilton z Terminatora?
Sam Arni ją trenował do roli, podobno pół roku, jadła steki, jaja i masło.
Ten wielki chłop zna się na rzeczy Very Happy
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1508 : 2014-01-11, 19:31:49 »

uq up ,aby tylko sufitu nie przebic... Co nie Chill Wink
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1509 : 2014-01-11, 19:37:12 »

Maestro,patrze na kobiete,jak na Kobiete,seksowna kobiete. Kazda inna 'wersja' bedzie 'gorsza' DLA MNIE -Subiektywnie stwierdzam (i dobrze,ze gusta sa rozne) B-) Razz
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #1510 : 2014-01-11, 19:40:27 »

Ja pamiętam Lindę Hamilton. To była żona Jamesa Camerona. W Terminatorze I , nie była chyba tak umięśniona jak w Terminatorze II. Rolling Eyes
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #1511 : 2014-01-11, 19:41:59 »

umysl ciasny,to i miesnie (musku) ciasne,aby pomiescic 'swiatla' mysl... muscli
dlatego bieganie do okola jest takie trendy/seksowne miast przed siebie -patrz ... Wink hi he
p.s Maestro
to nie silka stawia ich 'na nogi',tylko pierwotne ruchy ciala,ala ruchy z dziecinstwa,bieganie po budowie ,bloki 8-10 pieter í struz. Napisalem (bez)bledu? Very Happy sama 'natura' z przelomu XX-XXIw Wink
Bez wątpienia.
Ruchy mają być naturalne, zgodne z łukami odruchowymi, które sprawdziły się u wszystkich naszych przodków.
Podnoszenie z ziemi, wyciskanie nad głowę, pchanie, rzucanie, podciąganie, trucht, sprint, czołganie, pływanie.
Bez znaczenia, czy utrwalamy je w siłowni, boxie crossfitowym, placu street workout, na budowie, kosząc, rąbiąc czy kopiąc.

I jak do tego się ma rower stacjonarny i uginanie ramienia na maszynie? Laughing
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1512 : 2014-01-11, 19:47:54 »

ja siem smieje,choc swiadomie maszyny na bajceps uzywalem. Jestem to wstanie nawet udowodnic z ju tuba Laughing
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #1513 : 2014-01-11, 20:02:15 »

ja siem smieje,choc swiadomie maszyny na bajceps uzywalem. Jestem to wstanie nawet udowodnic z ju tuba Laughing

Ale ja nie mówię, że to coś złego, tylko sobie podśmiechujki robię Laughing
Z lekkim poczuciem wyższości  Wink
Podobnie jak na ŻO łyżeczka cukru nie zabije, pod warunkiem, że najpierw sera się dobrze podje Laughing

Przy okazji:
Twój "Kulturysta Optymalny" i "prawdziwy" trening siłowy plus jakiś aerobik, to najlepszy zestaw "wellness", choć jak na razie to moja skromna opinia Laughing
I jeszcze mam takie przemyślenie, że "Kulturystę" napisałeś po to, aby wszyscy, którzy są na tym modelu żywienia, mogli optymalnie wykorzystać trening siłowy, jeśli takie ich życzenie.
Nie jest to "jedyny słuszny" sposób żywienia przy siłówce i nie każdy kulturysta musi na ŻO przechodzić Very Happy
A niektórzy zdają się tego nie rozumieć...
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1514 : 2014-01-11, 21:41:51 »

Twój "Kulturysta Optymalny" i "prawdziwy" trening siłowy plus jakiś aerobik, to najlepszy zestaw "wellness", choć jak na razie to moja skromna opinia Laughing
I jeszcze mam takie przemyślenie, że "Kulturystę" napisałeś po to, aby wszyscy, którzy są na tym modelu żywienia, mogli optymalnie wykorzystać trening siłowy, jeśli takie ich życzenie.
I only copy pimp my  ride dr Kwaśniewski+ experience https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSz8bL7RTb3p5MZ_U92huKAhFskml1BOzY8eGNokzvTFT_o7VMCgw
a reszta jest bajką .....wśród naturalnych mitów,że można być dużym bez
-insuliny
-testosteronu
-prohormonów
- i innych ....... cudów wianków w 12 m-ęcy  Laughing Cool Very Happy
Dlatego warto wdrożyć deryktywe UE " Poza tym nigdy nikomu niczego nie zabraniam. Ja tylko proponuję. Jeśli czytelnik potrafi zrozumieć to, co piszę i jeśli zastosuje moją wiedzę w praktyce, to zyska wiele." he he  Cool
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1515 : 2014-01-11, 21:46:25 »

http://www.youtube.com/watch?v=iXj2LrQWVtw nie wiem, czy widać,ale jest Karnawał więc mnie wybaczcie Smile
Dawno dawno temu,gdy mało wiedziałem o szamace Wink
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #1516 : 2014-01-11, 21:50:32 »

http://www.youtube.com/watch?v=iXj2LrQWVtw nie wiem, czy widać,ale jest Karnawał więc mnie wybaczcie Smile
Dawno dawno temu,gdy mało wiedziałem o szamace Wink
Laughing
Dobra zabawa była Very Happy
MariuszM
Go

Email
« Odpowiedz #1517 : 2014-01-11, 21:54:22 »

to posłuchaj tego Smile Tekst  z...... lubisz to...... Wink
http://www.youtube.com/watch?v=oYI1NRb9VVs  Laughing
Zawsze z młodziakami na siłowni,ale Mestro bardziej by mnie dopilnował  Laughing
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #1518 : 2014-01-13, 12:51:57 »

Very Happy Very Happy Jak dzisiaj mi się dobrze ćwiczyło. Miałam dobre tempo. Sztanga śmigała. Very Happy Very Happy

Clean power 3 x 8 23, 5 kg  w dobrym tempie. O teraz to był zarzut. Very Happy
Siady przednie 3 x 8  23, 5 kg
siady tylne 3x x 8  23, 5 kg
good morning 4 x 10   23, 5 kg i to jest za mało, za lekko. Rolling Eyes
Push press 4 x 8 16 kg i to było ok. jestem zadowolona. A było najsłabsze.
I  popróbowałam ten thruster o którym pisze Zyon. Iiiii jestem zadowolona. Tyle , że to przygotowanie. Więc 16 kg i 3x 6. Ale bardzo fajne, podoba mi się.
http://www.youtube.com/watch?v=XfIc4DUeapo
Potem maszynki.
Nogi - uginania 3x 6 45 kg
I ginekologiczne 3 x 8 40 kg.
Potem intensywnie bieżnia na poty.
administ
Go

Email
« Odpowiedz #1519 : 2014-01-13, 12:53:26 »

A auto fengszuja z woskiem dostało?  Rolling Eyes Wink
Strony: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 818 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.048 sekund z 20 zapytaniami.