Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638920 razy)
|
Dasna
Go
|
sama chcialas,to.... Nie jestes twarda,bo masz bardziej 'oplywowe ' ksztalty czyt 'miekka' . Uwazaj,bo zbyt szybko dojdziesz do 'sciany' i siem zniechecisz moze ... Mnie jednak wygląd obchodzi. Sama napisałaś: na "lubię" nie ma rady Czerp z obu światów. Dokładnie. Robię to co lubię. I mam pewien wentyl bezpieczeństwa. Modyfikacja w kierunku męskim mi nie grozi , bo.......już i nie te lata. Takich przyrostów mięśni nie osiągnę. A czuję się znakomicie, mocno, pewnie i wygląd jest ok. Plecy się wyprostowały.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Piękna kobieta powinna się przeglądać w spojrzeniach mężczyzn". Te spojrzenia świadczą o tym, że mamy tu rację. Ludzie podświadomie wiedzą, że to co robisz ma sens i też by chcieli, ale guru nie pozwalajo Na podobnej zasadzie każdy wie, że wielki schabowy z frytkami jest ok, a sałatka z rukoli z ostropestem to syf. Ale się męczą, bo "jaja" za malutkie, by tupnąć o swoje. You know what i mean?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"Piękna kobieta powinna się przeglądać w spojrzeniach mężczyzn". Te spojrzenia świadczą o tym, że mamy tu rację. Ludzie podświadomie wiedzą, że to co robisz ma sens i też by chcieli, ale guru nie pozwalajo Na podobnej zasadzie każdy wie, że wielki schabowy z frytkami jest ok, a sałatka z rukoli z ostropestem to syf. Ale się męczą, bo "jaja" za malutkie, by tupnąć o swoje. You know what i mean? Yes, exactly.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
sama chcialas,to.... Nie jestes twarda,bo masz bardziej 'oplywowe ' ksztalty czyt 'miekka' . Uwazaj,bo zbyt szybko dojdziesz do 'sciany' i siem zniechecisz moze ... Mnie jednak wygląd obchodzi. Sama napisałaś: na "lubię" nie ma rady Czerp z obu światów. Plecy się wyprostowały. Często widzę radość u świeżaków, jak mówią: "Łopatki i brzuch mi nie wystają, nie potykam się już, nie boję się wychodzić wieczorem, mam szybszy refleks, noszę dziecko i nie sapię, nie mam już patykowatych nóg" itd. Taka głupia siłownia
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
opływowe kształty. Opływowe kształty to ma foczka... Albo Pik Pok! Moby Dick
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
sama chcialas,to.... Nie jestes twarda,bo masz bardziej 'oplywowe ' ksztalty czyt 'miekka' . Uwazaj,bo zbyt szybko dojdziesz do 'sciany' i siem zniechecisz moze ... Mnie jednak wygląd obchodzi. Sama napisałaś: na "lubię" nie ma rady Czerp z obu światów. Plecy się wyprostowały. Często widzę radość u świeżaków, jak mówią: "Łopatki i brzuch mi nie wystają, nie potykam się już, nie boję się wychodzić wieczorem, mam szybszy refleks, noszę dziecko i nie sapię, nie mam już patykowatych nóg" itd. Taka głupia siłownia No to już pojadę po całości bez kokietowania. Pośladki up, brzuch up, biust up i Młody stwierdził ...jeszcze Ci urósł. Talia ....w życiu takiej nie miałam. A że biceps jest i naramienny się rysuje, kaptury także. To w ubraniu, bez ćwiczeń, bez napinania wygląda to lepiej, niż bez ćwiczeń. Oprócz tego patrze na kobiety , które ćwiczą tyle czasu co ja, wylewają siódme poty, a wyglądają dalej tak samo. Oczywiście dieta. Ale przecież ja jem w/g oficjalnej dietetyki ze 3 razy więcej kalorii niż one.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
umysl ciasny,to i miesnie (musku) ciasne,aby pomiescic 'swiatla' mysl... muscli dlatego bieganie do okola jest takie trendy/seksowne miast przed siebie -patrz ... hi he p.s Maestro to nie silka stawia ich 'na nogi',tylko pierwotne ruchy ciala,ala ruchy z dziecinstwa,bieganie po budowie ,bloki 8-10 pieter í struz. Napisalem (bez)bledu? sama 'natura' z przelomu XX-XXIw
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
sama chcialas,to.... Nie jestes twarda,bo masz bardziej 'oplywowe ' ksztalty czyt 'miekka' . Uwazaj,bo zbyt szybko dojdziesz do 'sciany' i siem zniechecisz moze ... Mnie jednak wygląd obchodzi. Sama napisałaś: na "lubię" nie ma rady Czerp z obu światów. Plecy się wyprostowały. Często widzę radość u świeżaków, jak mówią: "Łopatki i brzuch mi nie wystają, nie potykam się już, nie boję się wychodzić wieczorem, mam szybszy refleks, noszę dziecko i nie sapię, nie mam już patykowatych nóg" itd. Taka głupia siłownia No to już pojadę po całości bez kokietowania. Pośladki up, brzuch up, biust up i Młody stwierdził ...jeszcze Ci urósł. Talia ....w życiu takiej nie miałam. A że biceps jest i naramienny się rysuje, kaptury także. To w ubraniu, bez ćwiczeń, bez napinania wygląda to lepiej, niż bez ćwiczeń. Oprócz tego patrze na kobiety , które ćwiczą tyle czasu co ja, wylewają siódme poty, a wyglądają dalej tak samo. Oczywiście dieta. Ale przecież ja jem w/g oficjalnej dietetyki ze 3 razy więcej kalorii niż one. Tonus. Naturalne odruchy. System nerwowy w gotowości. Dużo cholesterolu, dużo hormonów Mariusz patrzy na orzeszki, a ja, u kobiet, na ramiona. Znaczy nie tylko Przy tak niewielkiej ilości androgenów, ramiona "robione" są jako ostatnie. Znaczy jak ręce ok, reszta musi być ok Pamiętacie Lindę Hamilton z Terminatora? Sam Arni ją trenował do roli, podobno pół roku, jadła steki, jaja i masło. Ten wielki chłop zna się na rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
uq up ,aby tylko sufitu nie przebic... Co nie Chill
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Maestro,patrze na kobiete,jak na Kobiete,seksowna kobiete. Kazda inna 'wersja' bedzie 'gorsza' DLA MNIE -Subiektywnie stwierdzam (i dobrze,ze gusta sa rozne) B-)
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja pamiętam Lindę Hamilton. To była żona Jamesa Camerona. W Terminatorze I , nie była chyba tak umięśniona jak w Terminatorze II.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
umysl ciasny,to i miesnie (musku) ciasne,aby pomiescic 'swiatla' mysl... muscli dlatego bieganie do okola jest takie trendy/seksowne miast przed siebie -patrz ... hi he p.s Maestro to nie silka stawia ich 'na nogi',tylko pierwotne ruchy ciala,ala ruchy z dziecinstwa,bieganie po budowie ,bloki 8-10 pieter í struz. Napisalem (bez)bledu? sama 'natura' z przelomu XX-XXIw Bez wątpienia. Ruchy mają być naturalne, zgodne z łukami odruchowymi, które sprawdziły się u wszystkich naszych przodków. Podnoszenie z ziemi, wyciskanie nad głowę, pchanie, rzucanie, podciąganie, trucht, sprint, czołganie, pływanie. Bez znaczenia, czy utrwalamy je w siłowni, boxie crossfitowym, placu street workout, na budowie, kosząc, rąbiąc czy kopiąc. I jak do tego się ma rower stacjonarny i uginanie ramienia na maszynie?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ja siem smieje,choc swiadomie maszyny na bajceps uzywalem. Jestem to wstanie nawet udowodnic z ju tuba
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ja siem smieje,choc swiadomie maszyny na bajceps uzywalem. Jestem to wstanie nawet udowodnic z ju tuba Ale ja nie mówię, że to coś złego, tylko sobie podśmiechujki robię Z lekkim poczuciem wyższości Podobnie jak na ŻO łyżeczka cukru nie zabije, pod warunkiem, że najpierw sera się dobrze podje Przy okazji: Twój "Kulturysta Optymalny" i "prawdziwy" trening siłowy plus jakiś aerobik, to najlepszy zestaw "wellness", choć jak na razie to moja skromna opinia I jeszcze mam takie przemyślenie, że "Kulturystę" napisałeś po to, aby wszyscy, którzy są na tym modelu żywienia, mogli optymalnie wykorzystać trening siłowy, jeśli takie ich życzenie. Nie jest to "jedyny słuszny" sposób żywienia przy siłówce i nie każdy kulturysta musi na ŻO przechodzić A niektórzy zdają się tego nie rozumieć...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Twój "Kulturysta Optymalny" i "prawdziwy" trening siłowy plus jakiś aerobik, to najlepszy zestaw "wellness", choć jak na razie to moja skromna opinia I jeszcze mam takie przemyślenie, że "Kulturystę" napisałeś po to, aby wszyscy, którzy są na tym modelu żywienia, mogli optymalnie wykorzystać trening siłowy, jeśli takie ich życzenie. I only copy pimp my ride dr Kwaśniewski+ experience https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSz8bL7RTb3p5MZ_U92huKAhFskml1BOzY8eGNokzvTFT_o7VMCgwa reszta jest bajką .....wśród naturalnych mitów,że można być dużym bez -insuliny -testosteronu -prohormonów - i innych ....... cudów wianków w 12 m-ęcy Dlatego warto wdrożyć deryktywe UE " Poza tym nigdy nikomu niczego nie zabraniam. Ja tylko proponuję. Jeśli czytelnik potrafi zrozumieć to, co piszę i jeśli zastosuje moją wiedzę w praktyce, to zyska wiele." he he
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak dzisiaj mi się dobrze ćwiczyło. Miałam dobre tempo. Sztanga śmigała. Clean power 3 x 8 23, 5 kg w dobrym tempie. O teraz to był zarzut. Siady przednie 3 x 8 23, 5 kg siady tylne 3x x 8 23, 5 kg good morning 4 x 10 23, 5 kg i to jest za mało, za lekko. Push press 4 x 8 16 kg i to było ok. jestem zadowolona. A było najsłabsze. I popróbowałam ten thruster o którym pisze Zyon. Iiiii jestem zadowolona. Tyle , że to przygotowanie. Więc 16 kg i 3x 6. Ale bardzo fajne, podoba mi się. http://www.youtube.com/watch?v=XfIc4DUeapoPotem maszynki. Nogi - uginania 3x 6 45 kg I ginekologiczne 3 x 8 40 kg. Potem intensywnie bieżnia na poty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|