Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638776 razy)
|
|
Gavroche
|
Trening VI Trzy rundy w danym czasie: Bieg 800m 50 podciągnięć Trening VII 50 burpees Skos na 12” skrzynie Trening VIII 50 przysiadów 50 podwójnych skoków na skakance 50 brzuszków Marsz wykroczny, 50 kroków 50 brzuszków 50 burpees 50 brzuszków Trening IX 7 rund 10 przysiadów jednonożnych 12 pompek na poręczach 15 podciągnięć Trening X Dziesięć rund: 12 burpees 12 podciągnięć Przykładowe treningi crossfitowe. Co tu jest wspólnego z pilates? Zyon Ci pewnie coś zgrabnie odpowie, a ja się ostatnio mocniej interesuję giriewoj sportem i tam jest sporo ćwiczeń odprężających po sesji, jako żywo przypominających skrzyżowanie pilatesu z ashtanga jogą
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trening VI Trzy rundy w danym czasie: Bieg 800m 50 podciągnięć Trening VII 50 burpees Skos na 12” skrzynie Trening VIII 50 przysiadów 50 podwójnych skoków na skakance 50 brzuszków Marsz wykroczny, 50 kroków 50 brzuszków 50 burpees 50 brzuszków Trening IX 7 rund 10 przysiadów jednonożnych 12 pompek na poręczach 15 podciągnięć Trening X Dziesięć rund: 12 burpees 12 podciągnięć Przykładowe treningi crossfitowe. Co tu jest wspólnego z pilates? Zyon Ci pewnie coś zgrabnie odpowie, a ja się ostatnio mocniej interesuję giriewoj sportem i tam jest sporo ćwiczeń odprężających po sesji, jako żywo przypominających skrzyżowanie pilatesu z ashtanga jogą Ja odpowiem? Przeciez ja sie na niczym nie znam
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przykładowe treningi crossfitowe. Co tu jest wspólnego z pilates? Zyon Ci pewnie coś zgrabnie odpowie, a ja się ostatnio mocniej interesuję giriewoj sportem i tam jest sporo ćwiczeń odprężających po sesji, jako żywo przypominających skrzyżowanie pilatesu z ashtanga jogą Gavroche, jest różnica jak piszesz " po sesji" czyli te ćwiczenia nie są w гиревом спорте (w giriewom sporcie) a "po". I to jest ok. Zyon nie отмазался. Гиревой спорт - циклический вид спорта, в основе которого лежит подъём гирь максимально возможное число раз за отведённый промежуток времени, в положении стоя. A crossfit eto: КроссФит можно описать как программу силовых упражнений состоящую из «постоянно меняющихся функциональных упражнений высокой интенсивности», с конечной целью улучшения общей физической формы, реакции, выносливости и готовности к любой жизненной ситуации, требующей активных физических действий. Упражнения обычно длятся не более 20 минут, отличаются повышенной интенсивностью.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przykładowe treningi crossfitowe. Co tu jest wspólnego z pilates? Zyon Ci pewnie coś zgrabnie odpowie, a ja się ostatnio mocniej interesuję giriewoj sportem i tam jest sporo ćwiczeń odprężających po sesji, jako żywo przypominających skrzyżowanie pilatesu z ashtanga jogą Gavroche, jest różnica jak piszesz " po sesji" czyli te ćwiczenia nie są w гиревом спорте (w giriewom sporcie) a "po". I to jest ok. Zyon nie отмазался. Da, da, jako wyciszające. Często też używa się do tego krótkiego biegu przełajowego czy koszykówki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Świetny, dzięki. To mali twardziele są. Podobno giriewik nigdy nie mówi: "nie uda się", tylko "dam z siebie wszystko"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Trochę czytałam. Kilka lat temu chodziłam na yogę. Ale teraz jestem leniwa... A mówi się, że optymalni taką naturalną potrzebę ruchu posiadają... Dużo się mówi (szczególnie na DD ) a życie jest życiem... Każdy jest inny i ma inne potrzeby... ... i lepiej by było, aby nie kosztem drugiego- innego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A niech pokręci tego Cyryla za literki... Na zawsze podzielił Naród.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przykładowe treningi crossfitowe. Co tu jest wspólnego z pilates? Zyon Ci pewnie coś zgrabnie odpowie, a ja się ostatnio mocniej interesuję giriewoj sportem i tam jest sporo ćwiczeń odprężających po sesji, jako żywo przypominających skrzyżowanie pilatesu z ashtanga jogą Gavroche, jest różnica jak piszesz " po sesji" czyli te ćwiczenia nie są w гиревом спорте (w giriewom sporcie) a "po". I to jest ok. Zyon nie отмазался. Matka, no mi sie wydawalo oczywiste, ze wiadomo, ze chodzilo o "po sesji" a nie o sama sesje cwiczeniowa crossfit
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A niech pokręci tego Cyryla za literki... Na zawsze podzielił Naród. Zgoda! Szefu. Naród to jedność! Jest niepodzielny. Na zawsze. To nie Cyryl kręcił, a ten który mu do michy nakładł.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przykładowe treningi crossfitowe. Co tu jest wspólnego z pilates? Zyon Ci pewnie coś zgrabnie odpowie, a ja się ostatnio mocniej interesuję giriewoj sportem i tam jest sporo ćwiczeń odprężających po sesji, jako żywo przypominających skrzyżowanie pilatesu z ashtanga jogą Gavroche, jest różnica jak piszesz " po sesji" czyli te ćwiczenia nie są w гиревом спорте (w giriewom sporcie) a "po". I to jest ok. Zyon nie отмазался. Matka, no mi sie wydawalo oczywiste, ze wiadomo, ze chodzilo o "po sesji" a nie o sama sesje cwiczeniowa crossfit Ojciec, nic na tym świecie nie jest oczywiste i mnie teraz лапшу на уши вешаешь, no ale polemika na ten temat to spór o pietruszkę, więc odpuszczam. Gavroche, właśnie Zyon zgrabnie mi odpowiedział. Na męża się nadaje. Po prostu skarb. Argumentacja przednia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co sala i miasto to crossfit inny, a nawet nasz i "amerykancki" inne sa ale wszystkie z reguly opieraja sie na szalenczym i durnowatym skakaniu i beiagniu po sali bez ladu i skladu. No gdzie tam masz jakies spokojne relaksujace figury w planach Ale po oni wszyscy robia takie smieszne przekladanki rozluzniajace typu "przejdz do pozycji pompki, potem przeloz lewa noge w prawa strone, a lewa reke oderwi i przeloz do gory, wytrzymaj w pozycji tyle a tyle a nastepnie etc". Jest tych filmikow od cholery, ale jak patrze na nie to zasze widze taki wykoslawiony pilates, obdarty z tego jego mistycymzu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Co sala i miasto to crossfit inny, a nawet nasz i "amerykancki" inne sa ale wszystkie z reguly opieraja sie na szalenczym i durnowatym skakaniu i beiagniu po sali bez ladu i skladu. No gdzie tam masz jakies spokojne relaksujace figury w planach Ale po oni wszyscy robia takie smieszne przekladanki rozluzniajace typu "przejdz do pozycji pompki, potem przeloz lewa noge w prawa strone, a lewa reke oderwi i przeloz do gory, wytrzymaj w pozycji tyle a tyle a nastepnie etc". Jest tych filmikow od cholery, ale jak patrze na nie to zasze widze taki wykoslawiony pilates, obdarty z tego jego mistycymzu Ojciec, nie wiem jakie filmy Ty oglądasz, pardon filmiki z figurami. Brzmi interesująco. Ja tam pilatesu nigdzie w crossficie nawet tym wykoślawionym się nie dopatrzyłam, No, ale Tobie marzą się spokojne , relaksujące figury.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Miałem czutkę A jak.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale po oni Matka, czytaj mnie no moze powienienem wziac to "po" <<wlasnie tak PO, PO i nie chodzi mi o partie ani o imie pewnej uroczej kung fu pandy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|