Gavroche
|
Lubię Gawra poczytać, bo chłopak ma o czym pisać, a jeszcze teoria podparta praktyką, to juz dla mnie połnyj fengszuj. i dlatego tyle lat sportu i zero kontuzji. Ta wiedza ma konkretne przełożenie na zdrowe życie. Festina lente
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja tez cieszę się, bo wychowawczyni Młodego, powiedziała mi , że ma on szczególne uzdolnienia do biologii. Pisał (nawet się nie przyznał) Olimpiadę z biologii. Miał drugi wynik na całe liceum. Zabrakło 2 pkt. do dalszych etapów. Macie z Gavrochem dużo wspólnego... Nie mam syna w liceum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo to cykliczna odmiana Brak stabilności ustroju to i zapaści są Żartuję, nic nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Zgadzam sie
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Jak zrobić, żeby system nie obserwował jednego z moich wątków? Po prostu przestało mnie interesować
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W profilu - "powiadomienia i male" dodać dziubek - "przestań śledzić" w wybranym wątku.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
W profilu - "powiadomienia i male" dodać dziubek - "przestań śledzić" w wybranym wątku.
Dziwne, poazuje mi sie info: "Nie jesteś obecnie powiadamiany o żadnym wątku. Aby otrzymywać powiadomienia o danym wątku, kliknij przycisk "powiadamiaj" podczas jego przeglądania." A jak klikam w link: "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki" wyswietla mi się lista watków.... nie wątków - tematów A jak można wyłączyć temat?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Temat=wątek.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
No to twoja wskazówka nie zdała egzaminu. Śledzi jak nie wiem co, a mówi, że nie siedzi.
chodzi mi o to, żeby po naciśnięciu tego o: "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki" na liście tematów nie pokazywał się ten, którego nie chce juz poruszać
A nie jest tak? np. KAWIARENKA = wątek a w środku ma tematy, np. KOCS
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kawiarenka to dzial forum a nie watek
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Musiałaś omyłkowo kliknąć na "powiadamiaj", zamiast na "odpowiedz" (na dole postu). Jak klikniesz na ten link na poczcie to wyskoczy takie pytanie: "czy na pewno chcesz wyłaczyć powiadamianie"? Trzeba kliknąć na "tak". Ja nie czytałam dokładnie i klikałam na "nie"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Po wczorajszym masażu pana Rostika czułam się bosko i mogłam dziś pełną parą potrenować. Jurij się spóźnił i ja zaczęłam sama przysiady tylne ze sztangą 4x 10 , 21 kg.Tym razem zrobiłam jak mogłam najgłębsze, sumo. Przysiady sumo są o wiele lżejsze niż takie zwykłe. Potem martwy ciąg na prostych 4x 10, 41 kg i ......sztanga zaczęła mi się wysuwać. Jurij przyniósł paski, pokazał jak je stosować, zaplątał i super. Jak lekko. Ale pewnie chwyt się osłabia. Potem wypychanie sztangi w leżeniu na maszynie Smitha i to mi się podoba.4x 10 i nie wiem ile tam wrzucił , ale solidnie. Potem to maszynki; wyprosty nóg, zgięcia nóg i .......stanie na rękach. A co? I mogę.I upomniałam się o to i teraz nie odpuszczę. No , trochę się bałam, ale jest good. Co trening będę stała. I potem zobaczę czy dam radę pompować? Potem maszynka na plecy , pomachałam 3x 20 , 20 kg.
|
|
|
|
|
|
|
|