Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638365 razy)
|
Gavroche
|
Nie znasz się. Jakby za szybko jechał, to przymarzłyby do szyi
Fakt, warszawa to nie mój model
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
taaaak, i klimat nie ten
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Renia, nie znasz się. To nie Warszawa, to inna marka
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj kupiłam sobie buty Reebok Crossfit , no i jakżebym mogła ich nie wypróbować. Od razu lepiej mi się ćwiczyło. Dlatego poważnie i z pełną odpowiedzialnością podeszłam do treningu. 1.Rozgrzewka na stepperze 7 min. 2.Rozciąganie 3.Ruchy wprowadzające do przysiadów i martwego 4.Przysiady tylne, aha dzisiaj wszystko w sumo i starałam się siadać jak najniżej, 4 x 8 26 kg 5. GM 4 x 8 26 kg 6. Przysiady przednie 4 x 6 23,5 kg 7.Martwy na prostych 4 x 6 39,5 kg 8.Pull throught 3 x 20 22, 5 kg 1 x 20 25 kg 9.Maszyna na odwodziciele ud 3 x 8 50 kg 10.Maszyna na odwodziciele 3 x 8 50 kg 11. Bieżnia 5 min. na maksa pod dużym katem 5 min, naprzemiennie wolno -szybko aaa znalazłam swój sposób na bieżnię. Idę tańcząc i kolebiąc się na boki. Wieczorem pilates.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj kupiłam sobie buty Reebok Crossfit , no i jakżebym mogła ich nie wypróbować. Od razu lepiej mi się ćwiczyło. Dlatego poważnie i z pełną odpowiedzialnością podeszłam do treningu. Bez jaj, a tenisówki to be ... No, nie tak całkiem be. Mam nawet zwykłe pepegi. Też ok. Ale te buty tak mi się spodobały, że..... No, wiesz, rozumiesz.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wróciłam właśnie z pilatesu. Jeszcze inna instruktorka prowadziła. Ale ciężko. Dzisiaj było więcej elementów baletu i ja bym to nazwała kalisteniki. Trenerka szczuplutka, giętka i bez trudności robi cuda ze swoim ciałem. Pilates daje mi w kość. I wychodzi jak nie potrafię utrzymać równowagi.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
A robisz 5 rytuałów tybetańskich? A przynajmniej wirowanie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A robisz 5 rytuałów tybetańskich? A przynajmniej wirowanie?
A co to jest? Wirowanie robi moja pralka? A może to wirujący derwisze?
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Nie zwracaj uwagi na to, co piszą o odżywianiu. Ale na razie i tak tam nic nie napisali
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wróciłam właśnie z pilatesu. Jeszcze inna instruktorka prowadziła. Ale ciężko. Dzisiaj było więcej elementów baletu i ja bym to nazwała kalisteniki. Trenerka szczuplutka, giętka i bez trudności robi cuda ze swoim ciałem. Pilates daje mi w kość. I wychodzi jak nie potrafię utrzymać równowagi. Mowilem, ze pilates jest swietny. Bardzo zwieksza swiadomosc ciala. Zreszta polecam przeczytac zyciorys Josepha Pilatesa, swietna lektura. To byl jeden z najwybitniejszych jezeli nie najwybitniejszy, kinezjolog.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wróciłam właśnie z pilatesu. Jeszcze inna instruktorka prowadziła. Ale ciężko. Dzisiaj było więcej elementów baletu i ja bym to nazwała kalisteniki. Trenerka szczuplutka, giętka i bez trudności robi cuda ze swoim ciałem. Pilates daje mi w kość. I wychodzi jak nie potrafię utrzymać równowagi. Mowilem, ze pilates jest swietny. Bardzo zwieksza swiadomosc ciala. Zreszta polecam przeczytac zyciorys Josepha Pilatesa, swietna lektura. To byl jeden z najwybitniejszych jezeli nie najwybitniejszy, kinezjolog. Nie znam wszystkich, ale wyprzedzał swoje czasy. Miał nawet pomysły na kinezjotaping, oczywiście nie nazywał tego tak i materiałów takich nie było. Dasna, podoba mi się: "ruchy wprowadzające do siadu i martwego" Fullprofeska, pszepani.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wróciłam właśnie z pilatesu. Jeszcze inna instruktorka prowadziła. Ale ciężko. Dzisiaj było więcej elementów baletu i ja bym to nazwała kalisteniki. Trenerka szczuplutka, giętka i bez trudności robi cuda ze swoim ciałem. Pilates daje mi w kość. I wychodzi jak nie potrafię utrzymać równowagi. Mowilem, ze pilates jest swietny. Bardzo zwieksza swiadomosc ciala. Zreszta polecam przeczytac zyciorys Josepha Pilatesa, swietna lektura. To byl jeden z najwybitniejszych jezeli nie najwybitniejszy, kinezjolog. Nie znam wszystkich, ale wyprzedzał swoje czasy. O to to, dobrze powiedziane
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wróciłam właśnie z pilatesu. Jeszcze inna instruktorka prowadziła. Ale ciężko. Dzisiaj było więcej elementów baletu i ja bym to nazwała kalisteniki. Trenerka szczuplutka, giętka i bez trudności robi cuda ze swoim ciałem. Pilates daje mi w kość. I wychodzi jak nie potrafię utrzymać równowagi. Mowilem, ze pilates jest swietny. Bardzo zwieksza swiadomosc ciala. Zreszta polecam przeczytac zyciorys Josepha Pilatesa, swietna lektura. To byl jeden z najwybitniejszych jezeli nie najwybitniejszy, kinezjolog. Nie znam wszystkich, ale wyprzedzał swoje czasy. O to to, dobrze powiedziane Zmarł chyba w latach '60, a opisywał rzeczy o których dopiero dziś się mówi, oczywiście inaczej to nazywał, ale to bez znaczenia. Wielu wybitnych sportowców, zaczynało, podobnie jak Pilates, będąc chorowitymi chudzinami, a ćwiczenia fizyczne dawały im zdrowie i sprawność ponad przeciętną w swoich czasach. Z takich wioskowych popychadeł rekrutuje się szczególnie wielu siłaczy, żeby wymienić tylko Artura Saxona, Paula Andersona(!)czy Charlesa Atlasa. Silna motywacja przenosi góry
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzięki, poczytam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wróciłam właśnie z pilatesu. Jeszcze inna instruktorka prowadziła. Ale ciężko. Dzisiaj było więcej elementów baletu i ja bym to nazwała kalisteniki. Trenerka szczuplutka, giętka i bez trudności robi cuda ze swoim ciałem. Pilates daje mi w kość. I wychodzi jak nie potrafię utrzymać równowagi. Mowilem, ze pilates jest swietny. Bardzo zwieksza swiadomosc ciala. Zreszta polecam przeczytac zyciorys Josepha Pilatesa, swietna lektura. To byl jeden z najwybitniejszych jezeli nie najwybitniejszy, kinezjolog. Tak, tak Zyonku. Zgadza się. I ta świadomość mówi mi , że jeszcze przede mną duuuużo pracy. Masz na myśli jakąś książkę czy po prostu to co jest napisane w Necie. Z takimi info zdążyłam się już zapoznać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|