|
|
Ewa
Go
|
Majdan ponoć jest zajęty... Może jak Rambo się tam zjawię. może jako Doda?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Majdan ponoć jest zajęty... Może jak Rambo się tam zjawię. może jako Doda? Eeee, za zimno na rozbieranie. I nie znoszę stringów.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Majdan ponoć jest zajęty... Może jak Rambo się tam zjawię. może jako Doda? Eeee, za zimno na rozbieranie. I nie znoszę stringów. nie wiem, jak sie dogadają Rambo z Majdanem? Doda, choćby w majtkach, tam by się przydała
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W mordę jeża. Mam kłopot. Rano jak wyjeżdżałam i się pakowałam, nosiłam walizkę do samochodu wszystko było ok. Przybiegł pies i go pogłaskałam lekko odginając dłoń iiiii nie mogę ruszać dłonią. Nadgarstek odmówił posłuszeństwa. Nie mogę przekręcać prawej dłoni. Zabandażowałam i jak dojechałam do Lwowa. A tu Sasha czekała na mnie z prezentem urodzinowych i .....ten prezent to rosyjski krem z polipeptydami na urazy. Ale jestem zaskoczona i przestraszona. W mordę jeża.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W mordę jeża. Mam kłopot. Rano jak wyjeżdżałam i się pakowałam, nosiłam walizkę do samochodu wszystko było ok. Przybiegł pies i go pogłaskałam lekko odginając dłoń iiiii nie mogę ruszać dłonią. Nadgarstek odmówił posłuszeństwa. Nie mogę przekręcać prawej dłoni. Zabandażowałam i jak dojechałam do Lwowa. A tu Sasha czekała na mnie z prezentem urodzinowych i .....ten prezent to rosyjski krem z polipeptydami na urazy. Ale jestem zaskoczona i przestraszona. W mordę jeża. Większość urazów to wynik nagromadzenia drobnych, niezregenerowanych uszkodzeń. Nadgarstek ze względu na ruchomość i precyzyjność jest niestabilny i podatny na uszkodzenia. Nie kombinuj sama ze znachorskimi sposobami ciotki Nadieżdy, nie naciągaj, nie wyginaj szukając ulgi. Bandaż elastyczny czy opaska ma przypominać tylko, że coś jest nie halo, nie może hamować krążenia. Poszukaj dobrego chiropraktyka czy ortopedy i opowiedz mu o tym. Zawsze możesz ćwiczyć dół ciała
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dzisiaj one?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W mordę jeża. Mam kłopot. Rano jak wyjeżdżałam i się pakowałam, nosiłam walizkę do samochodu wszystko było ok. Przybiegł pies i go pogłaskałam lekko odginając dłoń iiiii nie mogę ruszać dłonią. Nadgarstek odmówił posłuszeństwa. Nie mogę przekręcać prawej dłoni. Zabandażowałam i jak dojechałam do Lwowa. A tu Sasha czekała na mnie z prezentem urodzinowych i .....ten prezent to rosyjski krem z polipeptydami na urazy. Ale jestem zaskoczona i przestraszona. W mordę jeża. Większość urazów to wynik nagromadzenia drobnych, niezregenerowanych uszkodzeń. Nadgarstek ze względu na ruchomość i precyzyjność jest niestabilny i podatny na uszkodzenia. Nie kombinuj sama ze znachorskimi sposobami ciotki Nadieżdy, nie naciągaj, nie wyginaj szukając ulgi. Bandaż elastyczny czy opaska ma przypominać tylko, że coś jest nie halo, nie może hamować krążenia. Poszukaj dobrego chiropraktyka czy ortopedy i opowiedz mu o tym. Zawsze możesz ćwiczyć dół ciała Zabandażowałam , wmasowałam ten krem i nie ruszam. Jest ulga. No, właśnie nie mam zamiaru zrezygnować z treningów. U siebie mam dobrego ortopedę sportowego. Tu nie pójdę, bo jak miałam naciągnięte więzadła kolanowego to zaraz chcieli mnie w gips zapakować , punkcję robić. Nie dałam się i b. dobrze. Potem pochodziłam na pole magnetyczne i coś tam jeszcze i jest good. Ta maść jest ok. To oficjalna i zarejestrowana maść. Ojciec Sashy , jako były panczenista jej używał i używa. Przeczytałam skład i jest b.ciekawy.Dobry, ukraiński dystrybutor ja rozprowadza.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dzisiaj one? Dziękuję. Były 31 stycznia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dzisiaj one? Dziękuję. Były 31 stycznia. Rychłego powrotu zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dzisiaj one? Dziękuję. Były 31 stycznia. Rychłego powrotu zdrowia Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dzisiaj one? Dziękuję. Były 31 stycznia. Nic się nie pochwaliłaś... byśmy przyjechali...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dzisiaj one? Dziękuję. Były 31 stycznia. Nic się nie pochwaliłaś... byśmy przyjechali... Eee, co tam. Byście się zmęczyli jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Możesz już ruszać dłonią? To jest nadwyrężenie?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najlepszego, najlepszego, ale zdrowia na pierwszym miejscu, bo reszta mało ważna!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziękuję.
|