Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638179 razy)
|
Dasna
Go
|
W zasadzie dłonią mogę ruszać, tylko skręcać nie mogę ręki. Mięsień odwracacz przedramienia. Może on się nadwyrężył, ale ruch zrobiłam minimalny. Po prostu, wyciągnęłam rękę do pogłaskania psa.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Pies na pewno nie chciał Znalazł się, bidak, w złym miejscu i w złym czasie. Nie przeginaj z siłownią. Zdrówka!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po prostu, wyciągnęłam rękę do pogłaskania psa. Pies Piesek A jaka rasa?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Po prostu, wyciągnęłam rękę do pogłaskania psa. A jaka rasa? Wielorasowy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pies na pewno nie chciał Znalazł się, bidak, w złym miejscu i w złym czasie. Nie przeginaj z siłownią. Zdrówka! Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Musi być jedna psia mać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ręka już jakby mniej boli. Znalazłam jeszcze Dip Rilif i sobie posmarowałam.Będę stosować naprzemiennie z tym rosyjskim kremem Vivax. Czuję, że jest to raczej niewielki uraz. No, zobaczymy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, mi się zawsze wydawało, że te wszystkie maści na urazy (nieraz syn stosował) to jest jedna wielka ściema...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, mi się zawsze wydawało, że te wszystkie maści na urazy (nieraz syn stosował) to jest jedna wielka ściema... Mi też
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, mi się zawsze wydawało, że te wszystkie maści na urazy (nieraz syn stosował) to jest jedna wielka ściema... Wiesz, chyba tak nie do końca. Bo działanie przeciwbólowe i przeciwzapalne na pewno jest.I tu doraźnie mogę zastosować. W znaczeniu, że uelastycznię, przeciwdziała, wzbogaca na pewno jest to nie do końca. A poza tym to byłaby proteza. Działanie profilaktyczne, wzmacniające, uelastyczniające ma odpowiednie żywienie (vide u mnie ŻO) i odpowiednia aktywność fizyczna. Na pewno to , że lubię wszelkie "odpadki" typu chrząstki, ścięgna, żyłki, skórki działa uelastyczniająco i wzmacniająco na stawy, ścięgna i mięśnie.Oprócz tego całe życie "coś" ćwiczę .Aerobik, fitness, biegi, marsze, jazda na rowerze, sporty siłowe, itp.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, pewnie coś tam musi pomagać. Ja jestem taka sceptyczna do wszystkiego. Nawet co do DO nie byłam przekonana zanim nie odczułam na sobie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche intensywnie myślę co mogłabym "porobić" wyłączając prawy nadgarstek? Przysiady bez obciążenia? Brzuszki, podskoki, na maszynie prostowanie nóg? Kurka wodna.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gavroche intensywnie myślę co mogłabym "porobić" wyłączając prawy nadgarstek? U la, la... Każdy może coś zaproponuje? Kierownica z prawej strony, aby lewym nadgarstkiem biegi przerzucać...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche intensywnie myślę co mogłabym "porobić" wyłączając prawy nadgarstek? Przysiady bez obciążenia? Brzuszki, podskoki, na maszynie prostowanie nóg? Kurka wodna. Nogi, dolny grzbiet i brzuch. Suwnica, wyprosty nóg, uginania nóg, ginekologia, unoszenie tułowia z opadu, skłony na brzuch, asekuracją jedną ręką Góra Ci odsapnie, może to sygnał?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche intensywnie myślę co mogłabym "porobić" wyłączając prawy nadgarstek? Przysiady bez obciążenia? Brzuszki, podskoki, na maszynie prostowanie nóg? Kurka wodna. Nogi, dolny grzbiet i brzuch. Suwnica, wyprosty nóg, uginania nóg, ginekologia, unoszenie tułowia z opadu, skłony na brzuch, asekuracją jedną ręką Góra Ci odsapnie, może to sygnał? Też tak pomyślałam o sygnale. Ok, nie będę lekceważyć. Zrobię aczkolwiek niechętnie nie jeden a dwa kroki do tyłu. Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I oddychanie pełną piersią!
|